Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 157
  • 762
  •   2
Отговори
# 660
Мерси, скъпи девойки / Jana Ina,  hris ti, a.l.e.n.a/ и Пинки! Значи действам смело.  Simple Smile

# 661
didka_80 - има две ограничения - неуточнена диагноза и възрастта на детето.

Затова - по меко: освен изброените добавки, и вит. Д (Вигантол) - по две капки дневно и от по-слобата серрапептаза 2-3  пъти дневно, разтворена в сок. Бавно и на гладно.

pet_nikol - хм, две доста различни заболявания. Бих предложил първо да атакуваме ендометриозата с пакета ензими и след два месеца паралелно да включим добавки за яйчниковия резерв - Со Q10 (Убихинол), вит. Д (3500IU дневно) и PQQ. И ще стискаме палци.

Ти сигурно имаш хормонални изследвания - напиши ги.

# 662
Благодаря Пинк   bouquet

# 663
Благодаря за отговорите  Grinning

Пинк, хормоналните ми изследвания са сравнително в норма - това са последните:
ESTRADIOL - 41.6 /норма 11-69/
LH - 5.0 /норма 1.7-13.3/
FSH - 7.66 /норма 4.5-11/
PROLAKTIN - 190 /норма 87-613/

Какво ти е мнението - това променя ли схемата от двумесечен прием на ензимите ?

# 664
  • Пловдив
хванах последния влак с безплатна доставка и поръчах най накрая енизмите
като дойдат почвам и аз и ще споделя
имам две фиброзни образования на кожата - ако изчезнат , значи е имало смисъл

# 665
здравейте.................не съм писала отдавна..................изпих един курс ензими закупени от България....подействаха ми добре и затова поръчах ензими от сайта на Херба.......да се похваля че ги получех на 14 ден и започнах нов курс с ензими...смятам да ги пия 3 месеца...........Като боря високо ТСХ и всички последствия от него и розацея /възпаление на кръвоносните съдове на лицето/....трябваше да отида да си направя нови изследвания на ТСХ-то и все не остава време..но утре ще ходя /дано да успея да се класирам/....и тогава ще кажа има ли резултати при проблеми със щитовидната жлеза.....
поздрав на Пинки и на всички от сайта.....стискам палци на дамите които са забременяла.....дано всичко мине както трябва.......

# 666
pet_nikol - до тук - добре. Да се надяваме, че и прогестеронът е в норма...

На другите - желая също успех!

# 667
Здравейте аз бях писала преди време във форума!
 Имам фиброзно образовние на едната гърда и до колкото разбрах ще трябва да пия пълния пакет ензими! Може ли някой да ми каже кои са всички ензими? Аз ще си ги поръчам от Iherb
 За начина на приемане намерих от къде да прочета.
 Мерси предварително!

# 668
# 669
  • София
Пинко, моля те сложи на следващата тема пакета ензими в първия пост Peace
На всяка страница някой пита, което не е лошо, ама се хаби място Mr. Green

# 670
# 671
Благодаря и успех на всички!

# 672
Благодаря  Ivkacom!

# 673
pinko, отново благодарности   bouquet

# 674
Пия си ензимите, обаче такава хрема ме докопа...Децата бяха болни и бях почти сигурна, че ензимите ще ме опазят, ама не би...Пинки, нещо да кажеш? Да увелича серапептазата?

Общи условия

Активация на акаунт