Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 138 115
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
кия ,на мен ми се случи абсолютно същото, през лятото, по време на профилактичния курс /за втора година го правя/. Даже на 4 ден се сдобих и с херпес , който мина с голям зор след още 10 дни и мазане с какво ли не! Най-големият парадокс ,обаче ,беше, че приемах лизин от ок.3-4месеца- това е аминок-на, която предотвратява появата/развитието/ на херпеса!

# 676
А де...други резултати очакваме...Ще чакаме Пинки да се изкаже като по-компетентен.

# 677
кия - ензимите предпазват от редица вирусни инфекции, но не от всички. А нямам лаборатория да изследвам точно кои...

Освен капсулите за пиене, направи гаргара 2-3 пъти дневно със серрапептаза.

А основната профилактика против настинки е вит. D.

Същото важи и за херпесите. Peace

# 678
 PinkPanther, вит. Д не съм включила още, защото слънце има достатъчно мисля. Ти пиеш ли?

# 679
Аз пия целогодишно и стоя на сянка...

# 680
Здравейте и от мен. Опитвам се да следя темата. Историята ми е следната - преди 3 седмици ме оперираха - миомектомия. Имах 2 по-големи миомни възела и 5 от по 1/1 см по вътрешната стена на матката.  Sad На 36г. съм и се опитвам да забременея, засега без успех. Затова докторът ми ми препоръча да ги махна и след 7-8 месеца да действаме. Въпросът ми е към Пинки - коктейла от ензими за плодовитост го видях, но мисля да го започна като минат поне 6 месеца от операцията. Трябва да се пазя сега  Embarassed , но нещо за предотвратяване появата на миомни възли има ли? И дали сега е подходящо да ги взема или в по-късен етап? Благодаря предварително!

# 681
Включвам се и аз! На 36 г. съм и имам синузит от който направо главата ми се разцепва на две. Мъжът ми е с дискова херния, а дъщеря ми е с трета сливица.Та затова си поръчахме комплекта от iherb, като включихме и слабата серапептаза за децата - имам и мом4енце на 2г., който направи 4 бронхита това лято! За дъщеря ми , която е на 4 давам слабата серапептаза сутрин и ве4ер на гладно със сок, а за Влади се колебая още, защото  четох, 4е е още малък, а и бронхита влияе ли се от ензимите - Пинко HELP! Чета темите, но карам наред и става доста бавно!Мъжът ми сега е в чужбина, но ще пиша за мен. Още щом ги изпих, след около час веднага усетих първия симптом - лекото дишане!!! Не можах да повярвам как с лекота изкачих един баир с количката и малкия, който обикновенно изкачвам с почивки! Усещането е невероятно!!! А за гадното главоболие, което имах - усещам , 4е там някъде е имало болка, но сега я няма! Незнам как точно да го опиша, но съм невероятно щастлива! Продължавам смело, ще докладвам и за други резултати!
 Искренно възхищение и благодарности на Пинко!!!   bouquet

# 682
mayavel - извинявай, но предпазването от забременяване не става като не си пиеш ензимите!

Пий си сега ензимите за бързо и качествено зарастване на раните (гарантирано), а изчакването няколко месеца го обсъдете с мъжа ти. Контрацепцията зависи от вас. bowuu

А ензимите предпазват и от нови миоми.

beib07 - браво, добри резултати. Изкарай поне 20 дена на ензими и виж можеш ли без болка да си наведеш главата надолу. Ако можеш - синузитът си е отишъл.

Щом момченцето има бронхит - давай му да пие разтворена серрапептаза - една капсула разделена на два приема. Ефектът при него ще е като при тебе. Мисля, че една седмица стига.

После, за профилактика на децата поръчай течно рибено масло, коластра и вит. D.

Успех!

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 683
Благодаря за бързия отговор, Пинко!
Надявах се точно това да ми пишеш - още дове4ера го почвам и малкия със серапептазата! А рибено масло имаме, но на KIRKLAND - Omega 3, FISH OIL, 400 soft gels,
 http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11072245
 да започвам ли с него? Аз го опитах, пробих си една капсула, защото много трудно пия хапчета, но е ужасно гадно, ще потърся други майки как го дават на децата си! Ако някой има опит , моля да сподели!
 А имаме също и Омега 3 на now foods, 500 softgels, май на това се викаше кофата! Та въпроса ми е да си гълтам ли по една капсулка и от омега3 и по колко пъти?
 Забравих да кажа, че по време на втората ми бременност направих 3 бъбре4ни кризи, като последния път изследванията показаха и хидронефроза.Искаха да ми пробиват бъбрека, но след раждането всичко отшумя, но така и не отидох пове4е на видеозон да видя какво става. Могат ли ензимите да помогнат тук?

# 684
beib07 - пиенето на хапчета е чисто психически процес. Когато ядеш гълташ 5-10 пъти по-големи залъци без да мислиш.

Рибеното масло наистина е гадно за възрастни, но децата понякога ги дъвчат.

Ти трябва да пиеш по 3 капсули дневно.

Не съм сигурен дали ензимите ще решат твоя бъбречен проблем (твърде вероятно е), но със сигурност няма да навредят.

# 685
Отново благодарности за отделеното време и внимание, Пинко! Започвам стриктно пиенето - аз , а и даването на серапептазата на децата!
Искам също да кажа, че вчера на своя глава дадох на малкия цяла капсулка серапептаза- от слабата, ве4ерта той спа цяла нощ непробудно - за справка , от една година се събужда по 2 пъти на ве4ер и ме търси #Crazy!
Дори само това да е ефекта- пак  си струва!!! Но не мисля! Ще се включа след няколко дни да докладвам положението!

# 686
Да попитам може ли сутрин след приема на ензими да се пие кафе -чисто или трябва да се чака 1 час?

# 687
soniapro - може, защото в кафето протеини няма. Кафе може, мляко - не.

# 688
Здравейте,вече си поръчах    http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-500-mg-120-Vcaps/16546?at=0&l=ru    -който е с повече милиграми от препоръчваните-415-mg.  Моля,да ми кажете от 500-mg-пак по 2 ли се взимат или по1.                             Благодаря предварително.

# 689
  • в 1001-та нощ
до колото виждам този е в капсули, а другият е на таблетки  newsm78 предполагам от там и разликата в цените  newsm78 (за единица продукт  newsm78 )

имаче разликата в количествата изглежда нищожна  newsm78 при една и съща потенция  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт