Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 375
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Панкреатинът може да отпадне, а серрапептазата ще е от силната (120 000).

Курсът годините - 20 важи когато няма конкретни оплквания. Когато има - до отзвучаването им, но не по малко от годините - 20.

За съня - препоръчвам този мелатонин:

http://www.iherb.com/Natrol-Melatonin-TR-Time-Release-3-mg-100-Tablets/22708?at=0

Това е много полезен препарат!

# 76
Поръчвам ги веднага,интересно дали ще ми се оправи рамото от тях.И последен въпрос,може ли докато чакам мелатонина от iherb,да купя някакъв от България?

# 77
Ензимите ще ускорят значително оправянето на травмата.

По аптеките има мелатонин 3 мг на Адифарм. Но не е Time Release.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 78
Е по-добре от нищо.А когато ми се оправи сънят,да спирам ли мелатонина или не?

# 79
PinkPanther ,

да те питам за дете на 7год. с изразена алергия,целегодишна.Все още не е изяснено към какво точно е тя. Детето е с непрекъснат ринит и сърбежи на очите.

Искам да му давам ензими.Кои са подходящи за случая и за малкия?

И още един въпрос по отношение на ензимите.
Какво ще препоръчаш за жена с 2 автоимунни заболявания ?

Благодаря ти !

# 80
alexstoilov- можеш да го спреш. А когато искаш да се наспиш хубаво - имаш го под ръка.

plamen sn - Bromelain + Quercetin! И освен това - вит. D -~1200 U.I. дневно: есен-зима-пролет (от къс ръкав до къс ръкав).

А за жената - хайде малко по конкретно...

# 81
Благодаря за отговора PinkPanther,
ще разгледам това което си препоръчал.

А за жената е с диабет 2 тип, с високи нива на кръвната захар. А другото е тиреодизъм(ох надявам се правилно да съм съм го написала)

С доказана медикаментозна алергия.
Алергична към Л-тироксин (и към останалите на пазара препарати за щитовидната жлеза).
А трябва да го взема.

# 82
Само за информация,снощи си купих мелатонин на Адифарм от 3мг,на него пише,че е time release,но пак не можах да спя.Може и да е от кафето,което изпих към 16h преди тренировка.Довечера ще пробвам пак,без следобедно кафе.

# 83
  • София
Пинко, един въпрос.

Първо въведение: Смятам да направя един курс възраст - 20, ще рече 12 дни. Оплаквания - нищо не си откривам като се замисля, освен това, че преди 6-7 месеца започна болезнено да ми се схваща периодически лявото рамо и вратът от същата страна. Установяването на поредното схващане неизбежно става след ставане сутрин, след седмица до десет дни е отшумяло. За тия 6-7 месеца се е случило три пъти.

Кажи, ако смяташ, че може да се дължи на нещо друго (за справка - столът ми е чудесен, но прекарвам прекалено много часове на бюро), но аз засега смятам, че е от неудобни възглавници. Така реших, защото тормозът започна точно след като изхвърлих обичайната си (която беше много ниска). След много, много години вече беше заприличала на рядка каша с много едри грудки, пакетирана в калъфка и макар че оплаквания нямах, сглупих да я пенсионирам и сега се ритам от яд.

Въпросът ми е кога да проведа курса, при положение, че всяко лято правя по едно дълго постене само на вода. Тая година почнах на първи май и искам да знам да направя ли курса веднага, или да изчакам да се захраня? Ясно, че ензимите трябва да се взимат на гладно, но чак на толкова гладно може ли? Същия въпрос имам за рибеното масло и вит. Д. Наскоро привърших кофата с ленено, рибеното пристига тия дни, вит. Д-то вече е тук. Да ги почвам ли веднага? Благодаря ти.

# 84
  • София
 Simple Smile

# 85
И аз искам да попитам Пинки за майка ми която страда от световъртеж дали ще се повлия е от ензимите.В момента взима Вестибо които съдържа бетахистин хидрохлорид,като не знам каква е причината за световъртежа.

# 86
Ето код за 5$ отстъпка от iherb за тез икоито поръчват за първи път.

# 87
# 88
  • в 1001-та нощ
Привет  Hug ,

пиша за първи път в темата  Peace преди време мернах втората тема, но едва сега се включвам  Peace

Опитвах да зачета всичките 100 и колко страници - безуспешно, поради фактора време и поради това - стартирам с няколко въпроса:

1. до колкото разбрах в началото на 1 тема, има 3 препарата, които се пият (не помня имената в момента) и които се купуват от Нау Фуудс (през iherb или от магазина в София до НДК); тези 3 препарата ли е добре да се пият, коментирали ли сте и други напред в темите? тъй като няма обобщение в началото на темата - ми е непосилно да изчета всичко и да направя обобщение сама за себе си - затова моля за помощ Peace

2. как да определя дозите  Peace

3. от къде е най-изгодно да се купят в момента;

Благодаря за Вниманието Hug

# 89
alexstoilov - причини за безсъние - много. Обикновено се повлиява от мелатонин. Можеш да изпиеш 2 х 3 мг и ако обичаш - без кафе!

plamen sn - да, смятам, че ще е полезен един курс с ензими. И за диабета, и за щитовидната жлеза, а най-вече за алергията.

jijoya - ензимите се пият на гладно. Можеш да ги почнеш. За вит. D и рибеното - изчакай.

За рамото - може да е шип, може да е друго. Дали ще се повлияе - не знам. newsm78

CuCu Diamant - може да подобри оросяването на ушния нерв, обслужващ вестибуларния апарат. При всяко положение, обаче ще е полезно за жената.

a.l.e.n.a - за списъка от ензими прегледай последните теми - те са актуални.

Ензимите са едни и същи, независимо от заболяването. Цели се общата активност (вече) да е над 300 000 HUT.

Купуването на ензимите от iHerb излиза около 2.5 пъти по-евтино, включая всички разходи. Иначе - магазините на NOW foods +маг. "Лечител".

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

Общи условия

Активация на акаунт