До Гардаленд през Милано Бергамо - моля споделете информация?

• 105 651
  • 873
  •   1
Отговори
# 300
  • Milano
Интересно защо ви ги продават, ако не можете да ги ползвате?

В Италия няма такива промоции - само в чужбина.

Ние влязохме безплатно - с точки от Есселунга.

Неприятно, че в5ч спират забавленията (в сравнение с Дисни до 9ч), могат да удължат работното време през летните месеци.

На 16.06 е отворен до 01.00ч и от 17.06 до 09.09 до 23.00ч.

# 301
Може ли повече информация за тези точки от Есселунга?

# 302
  • Milano
Супермаркети, в които ползването на тяхната Carta Fidaty ти носи точки и т.н.
Имат каталог с награди с определен брой точки.
В летният период винаги има билети за Гардаланд.

Не мисля, че засяга голяма част от пишещите тук.

# 303
  • София
Здравейте! Много ме запалихте по този парк. Кроя планове за лятото да изненадаме децата. Мислим да отидем оттук с колата. Вярно, че е много път, но това не ни притеснява. Сега търся нещо изгодно за нощуване.  Взех от кутиите зърнени закуски- доколко разбирам с тях ползвам намаление от билетите и за четирмата? Като малката ни дъщеря е на 11 години. Нещо на кутията пишеше 18+
Сега не е пред мен и не мога да се сетя. Доколкото разбирам давам това картонче на касата и ми правят отстъпка, така ли?
Гледах клипчета от парка в YouTube и ми се сториха доста страшнички. Дали има и по не екстремни съоражения?
Всяка допълнителна информация е от полза. Благодаря за темата, информирах се за доста неща оттук.

# 304
Има доста атракции, които не са екстремни -    regina di cuori е пусала на предната страница на темата трите яки водни атракции, които не са от екстремните, качват и деца.

# 305
  • Варна
Здравейте! Много ме запалихте по този парк. Кроя планове за лятото да изненадаме децата. Мислим да отидем оттук с колата. Вярно, че е много път, но това не ни притеснява. Сега търся нещо изгодно за нощуване.  Взех от кутиите зърнени закуски- доколко разбирам с тях ползвам намаление от билетите и за четирмата? Като малката ни дъщеря е на 11 години. Нещо на кутията пишеше 18+
Сега не е пред мен и не мога да се сетя. Доколкото разбирам давам това картонче на касата и ми правят отстъпка, така ли?
Гледах клипчета от парка в YouTube и ми се сториха доста страшнички. Дали има и по не екстремни съоражения?
Всяка допълнителна информация е от полза. Благодаря за темата, информирах се за доста неща оттук.
https://www.booking.com/hotel/it/belvedere-village-spa.bg.html?a … t_room=#hotelTmpl
Ние бяхме отседнали тук миналата година за три дни по препоръка и останахме много доволни. Бяхме с кола под наем, а там са с вътрешен охраняем паркинг и безплатни паркоместа пред всеки апартамент. Комплекса е затворен и е много близо до парка. От рецепция си купихме билети за Гардаленд, аквариума, Сафари парка и Зоопарка. Едните бяха комбинирани, но не помня кои точно, излизаше изгодно и по-евтини отколко в сайтовете. Аз  предварително бях писала имейл до рецепцията със запитване дали предлагат билети за въпросните обекти и цени. Ние много се забавлявахме в Гардаленд, разделен е на три зони: екстремни/мисля, че бяха 6/ нормални/които са най-много/ и за най- малките. Качвахме се и на влакчето което обикаля целия парк. В зависимост от това което ще решите да посетите, можете и за един ден да го отметнете, от сутринта до края на работния ден. Оставам на разположение за други въпроси.

# 306
suan, на талона ви има ли ограничения за ползването на талона? Имам предвид жителите на кои държави могат да ги ползват, защото на нашия има подобен текст / нашият е с валидност до 30,06,2019г/.

# 307
А как ще ви разберат гражданин на коя държава сте? Да не би да ви проверяват на касата личните карти? Не се вкарвайте във филми.

# 308
Точно това пише на талона. Ще бъдат изисквани документи за самоличност.

# 309
Стига бе! Joy

# 310
  • Пловдив
Няма такова нещо! Ние ходихме в 2 поредни дни миналата седмица и двата пъти платихме половин цена за 5 души. Не са ме питали от коя държава сме. Но и  двата пъти попитаха за възрастта на децата. Не разбрах до каква възраст ги водят с детски билети...Таксуваха ги като възрастни и с талона на половин цена. Единият е на 11, а другият на 16.  Много хубав парк със страхотни атракции! Препоръчвам го!!!

# 311
А искаха ли лични карти? Благодаря за инфото.

# 312
  • Пловдив
Не.

# 313
  • София
Здравейте и ние се завърнахме от Гардаленд. Чуден парк с атракции за всякакви вкусове, никой няма да скучае. За водните атракции, аз лично съм доволна, че имах дъждобран, така само краката ми бяха леко мокри . По отношение на талоните, ние бяхме с тези валидни до 31.12-там няма ограничения за страните, на касите ги преглеждаха само за срока на валидност. Бяхме отседнали в Belvedere Village - подкрепям, че комплекса е много хубав има 3 басейна, детски площадки, магазинче,  ресторант и паркинг. Близо е до всичко. Резервирахме директно при тях. Пътувахме с кола, пътя е много, но приятен. Понеже на отиване спахме в Словения, имахме възможност да разгледаме  пещерата Постойна и замъка. Препоръчвам ги. Навръщане през Венеция, където, благодарение на LaDiDa се запознахме с Лаура, която ни разведе и разказа хубави истории за града. Така, че и пътуването с кола си има своите плюсове.

# 314
Здравейте отново Simple Smile

Има ли възможност  да се влиза и излиза от Гардаленд  в рамките на деня с един и същи билет? Например по обед да се отиде до Аквариума и после пак да продължим с атракциите в парка?

Заинтригува ме и влакчето, обикалящо целия парк, което спомена avpetrova. Удачно ли е за предварително (и по-бързо) разглеждане на парка, за да можем да се ориентираме по-добре и да си изберем атракции за посещение след това? Заплаща ли се допълнително? Покрито ли е? /това, заедно с въпроса за Аквариума, са във връзка с евентуални превалявания по време на псоещението ни/

Нашите опаковки на Kellogg's са от corn flakes, купени от Булмаг. Валидни са до 31.12.2018 и няма изискване за националност и документи за смоличност.

Общи условия

Активация на акаунт