До Гардаленд през Милано Бергамо - моля споделете информация?

• 107 576
  • 878
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Може да се излиза от парка, на портала ще ви сложат май гривна или печат, не разбрах точно. Но ходенето до аквариума си заслужава, само ако парка работи до късно, иначе времето не стига. Има 2 влакчета, които обикалят, първото е веднага на входа в дясно, обикаля основно по земя, другото е навътре и обикаля нависоко около водните атракции.. Може да се ползват за разучаване, но и картата, която ви дават е достатъчно добре обяснена, кое къде е.. Ние ги ползвахме повече за почивка..

# 316
Gardaland има мобилно приложение, няма кой знае какво полезно в него, но има карта.

# 317
  • Пловдив
Може ли да кажете тези талони от кои зърнени закуски бяха и дали важат за европа парк

# 318
  • Пловдив
Може да се излиза. Слагат ти печат на ръката.
Аз лично от влакчето не съм очарована. Нищо кой знае какво не се вижда, а и обикаля само част от парка. Половината път се минава през тунел, където се задушаваш от изгорелите газове на горивото, с което влакчето се движи.
Иначе е покрит.

# 319
  • Пловдив
Ако ще стоите само 1 ден в Гардаленд, не си заслужава да ходите до аквариума. Има огромни опашки ако не сте си купили предварително билети. Ако сте посещавали Аквариума в Истанбул, този няма да ви впечатли.

# 320
  • Софето
Ако сте с кола, може да съчетаете Аквариума със Сафари-Зоо парка в един ден. Аквариума се разглежда мах. за 1час.

# 321
  • In transit
Ако сте с кола, може да съчетаете Аквариума със Сафари-Зоо парка в един ден. Аквариума се разглежда мах. за 1час.
Подкрепям. И ние така направихме, но бяхме с кола.

# 322
  • Пловдив
Може ли да кажете тези талони от кои зърнени закуски бяха и дали важат за европа парк

Келогс. Не важи за Европа парк.

# 323
Много благодаря!

Въпросите ми бяха най-вече в случай на превалявания.

И в тази връзка обмислям и други алтернативи в случай, че ни хване дъждовно време. По принцип сме предвидили всички дни за обиколки на езерото. Но, ако се наложи, може и да променим плановете и да се насочим към Верона и Венеция. Това с гидът във Венеция много ме заинтригува и ще съм благодарна за координати на въпросната Лаура.

Още една алтернативна при дъжд може би е обиколка на езерото с корабче. Всякакви други предложения са добре дошли Simple Smile

# 324
  • Пловдив
Обиколки с корабчета не видях, а само корабчета, които се движат като градски транспорт и свързват отделните градчета по вода. Може с тях, може с кола да се обикаля.
При нас беше много горещо и единият ден бяхме на плаж (пясъчен) на езерото, на който имаше включително водни спортове.
С идеи за дъжд не мога да се включа, при нас валя порой само единия ден като обикаляхме, но се изваля и толкова.

# 325
  • Пловдив
Когато бяхме първия ден в Гардаленд заваля дъжд. Първо се мушнахме в 4D киното и гледахме San Andreas(продължителността на филма е от около 10 минути), след това отидохме в пиратския кораб на атракцията I Corsari (много забавна атракция и на закрито под земята). Накрая седнахме да хапнем в едно тематично ресторантче в стил дивия запад и ...дъждът премина.
Много добре си изкарахме! Пак ще се върнем!

# 326
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали място за спане за трима близо до парка Гардаленд. Искам да изненадам сина ми за рождения му ден. Ако някой сподели и програма за 4 дни ще съм много благодарна. Мисля да летим до Милано-Бергамо и от там с влак до Пескиера дел Гарда. Чудя се и на вариант с рента-кар, но всичко още е само проект.

# 327
  • на земята
Влизам да ви следя ,обмисляме второ пътуване ,този път специално до Гардаленд.
Завърнахме се преди седмици от езерата,но до Гардаленд не ни остана време,та сега ще чертая план наново.
Много се чудим дали да не тръгнем с колата този път през Словения и навръщане през Венеция.
За сафарито да попитам какво точно представлява?
Мерси и весело лято на всички

# 328
  • София (Възраждане)
Сафарито е парк, с автомобилна алея, където животни се разхождат  свободно и могат да се приблежат до колата ти. Всички коли се движат само по алеята, като указанията са прозорците да останат затворени.

# 329
  • на земята
Сафарито е парк, с автомобилна алея, където животни се разхождат  свободно и могат да се приблежат до колата ти. Всички коли се движат само по алеята, като указанията са прозорците да останат затворени.
Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт