До Гардаленд през Милано Бергамо - моля споделете информация?

• 104 999
  • 873
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ние бяхме през май и беше чудесно. Ако сте през делничен ден ще има по-малко хора и няма много да чакате, ако можете наистина е по-добре така.

# 106
  • Все на втория етаж
Май месец искам да се организираме да отидем до Гардаленд.  Обаче не към сигурна дали ще се справя с организацията.
За Гардаленд и за Аквариума какъв билет да взема за 2 възр и 2 деца на 8 и 12 год.  Предполагам за голямата трябва като за възрастен, и стигнах до извода 1 семеен  ( 2 възр и 1 дете до 10 год. ) + 1 единичен възрастен ?
и да препоръчате хотел близо до Гардаленд за 2 нощувки. Евентуално ще се пътува със самолет до Бергамо за 4 или 5 нощувки. Направо не знам как да го направя Sad

# 107
Май месец искам да се организираме да отидем до Гардаленд.  Обаче не към сигурна дали ще се справя с организацията.
За Гардаленд и за Аквариума какъв билет да взема за 2 възр и 2 деца на 8 и 12 год.  Предполагам за голямата трябва като за възрастен, и стигнах до извода 1 семеен  ( 2 възр и 1 дете до 10 год. ) + 1 единичен възрастен ?
и да препоръчате хотел близо до Гардаленд за 2 нощувки. Евентуално ще се пътува със самолет до Бергамо за 4 или 5 нощувки. Направо не знам как да го направя Sad

да,трябва да купите един семеен -114 евро и един нормален билет за 45 евро
хотели има много, на самия сайт на гардаланд има техи оферти и пакети с вкл.билети за парковете.
от бергамо можете да си наемте кола -препоръчително предварително онлайн впредвид многото и все повече увеличващи се полети(около 130 на ден през хубавия сезон) и съответно все повече туристи .

# 108
  • Все на втория етаж
Благодаря!
Значи билетите за самолета вече ги купих. Живи и здрави от 17 до 22 Май ще сме в Италия. Идеята ми е 2 нощувки около Гардаленд и 3 в Бергамо . Хотелите от сайта на Гардаленд ги гледах, но са доста скъпи за съжаление Sad Търся нещо , може и от тези тип апартаменти, които се отдават, но по- близко до парка. Мислехме да ползваме транспорта им, тъй като мъжът ми не е сигурен, че иска да шофира там. Освен Гардаленд, какво друго в близост може да се посети, защото може да останем и 3 нощувки.

# 109
е как какво,обиколка на цялото езеро минимум -обикновенно който дойде остава зашеметен от красота,гледки,хармония ,чистота и колко е всичко изпипано и подредено и го сравнява с неговата си действителност

без кола или мотор няма смисъл според мен,както навсякъде
това е сайта на езерото за подробности

http://www.visitgarda.com/it/lago_di_garda/

# 110
азиа_asia , ме е изпреварила.
Ние бяхме за 7 пълни дни, два от тях за Гардаланд, и пак остана толкова много, което не успяхме да видим. Ходихме до Натура Вива, Сигурта. Разходихме се с корабчета. Даже не успяхме да обиколим цялото езеро.
И да, колата е необходима, макар че може да се направи организация и с транспорта.

# 111
  • Пловдив
Бях чела по разни форуми, че къмпингите предлагали билети за Гардаленд с 15% намаление. Вероятно става дума за тази карта - http://www.visitgarda.com/en/promotion-card-lake-garda/, която може да се вземе от всяка туристическа информация (освен от къмпингите и хотелите, рекламирани на сайта). Виждам изброени Гардаленд, Натура, фуникуляра и още доста неща. Който ходи да провери и да пише какъв е случаят и дали съм права.

# 112
Бях чела по разни форуми, че къмпингите предлагали билети за Гардаленд с 15% намаление. Вероятно става дума за тази карта - http://www.visitgarda.com/en/promotion-card-lake-garda/, която може да се вземе от всяка туристическа информация (освен от къмпингите и хотелите, рекламирани на сайта). Виждам изброени Гардаленд, Натура, фуникуляра и още доста неща. Който ходи да провери и да пише какъв е случаят и дали съм права.

Не е това. Предлагат намаленията на едни флаери. Очевидно всяко място за настаняване си ги договаря.

# 113
  • Пловдив
Може. За тази карта пише, че може да се вземе безплатно от изброените места за настаняване или от всяка тур.информация и важи 3 дни, но не пише какъв % отстъпка се ползва. Който иде, може да провери.

# 114
  • Все на втория етаж
Благодаря ви момичета!
Някой може ли изкаже впечатления за този хотел :

https://www.booking.com/hotel/it/albergo-speranza.bg.html?aid=32 … 2899d67145ffbb059

Отзивите са положителни.

И дали може от него пеша до Гардаленд да стигнем? В смисъл разстоянието го дават 2 км. Те не ни плашат, но има ли път за пешеходци до там или някакви шатъли от градчето до Гардаленд?

# 115
  • София (Възраждане)
От Пескиера има безплатни шатъли до Гардаланд. Инфо от сайта: https://www.gardaland.it/en/useful-info/how-to-reach-us/
Пътят може да се проследи в гугъл мапс.
Можете да наемете и велосипеди. Това последното го пиша, защото ми е мечта Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 09:41 от Mooimeiske

# 116
  • Варна
Привет на всички! Мислите ли, че на 8.04 /събота/ когато е първия работен ден за тази година на Гардаленд, ще бъде лудница в парка? Заради недооглеждането  ми резервирах нощувки в района за 6 и 7.04, като мислих да го посетим тогава, не ми е проблем да добавя още една нощувка, но от Вашите съвети зная, че през почивните дни е лудница, а и като добавим, че ще първи работен...... и Сега се колебая дали да не започнем нашата обиколка на обратно и да посетим парка във вторник и сряда на следващата седмица... приемам всякакви мнения.

# 117
  • Все на втория етаж
Mooimeiske , благодаря!  Hug

Ще имаме един свободен ден в Пескиера. Дали там може да се качим на корабче за разходка по езерото? Дали организират такива обиколки ?

# 118
  • София
Може, препоръчвам корабче до Сирмионе.

# 119
  • Все на втория етаж

да,трябва да купите един семеен -114 евро и един нормален билет за 45 евро
хотели има много, на самия сайт на гардаланд има техи оферти и пакети с вкл.билети за парковете.
от бергамо можете да си наемте кола -препоръчително предварително онлайн впредвид многото и все повече увеличващи се полети(около 130 на ден през хубавия сезон) и съответно все повече туристи .

Защо има опция да закупя само самостоятелен билет?  Не ми дава възможност да взема 1 семеен и 1 самостоятелен?

bibi76   Hug

Общи условия

Активация на акаунт