Отговори
# 30
  • В тъмната гора.
Сюлейман не е на халвет, а чака Валиде. Садъка е прислужница и затова стои там.

# 31
...разбира се, не е халвет, но си е почти секс, макар и с гръб към партньорката, нали са насаме, все пак  smile3532, Виктория е наясно, че по-сгоден случай няма да намери  Wink

# 32
  • В тъмната гора.
Имам чувството, че Ибрахим иска повече Хатидже, отколкото поста на велик везир. Разбира се, че не може да откаже поста, но се зарадва, заради връзката си с Хатидже, сега вече е достоен за нея и я иска повече от всичко.
Пири паша му направи забележка, че още изпълнява функциите на главен помощник.

# 33
  • В тъмната гора.
...разбира се, не е халвет, но си е почти секс, макар и с гръб към партньорката, нали са насаме, все пак  smile3532, Виктория е наясно, че по-сгоден случай няма да намери  Wink

Ти какви ги говориш, няма такова нещо. Напрежението между тях е неприятно, тежко...незнам само аз ли го усещам така. Веднага и обърна гръб. Дано не съжалява за това, така ще му забие ножа по-лесно.

# 34

Ти какви ги говориш, няма такова нещо. Напрежението между тях е неприятно, тежко...незнам само аз ли го усещам така. Веднага и обърна гръб. Дано не съжалява за това, така ще му забие ножа по-лесно.

Шегувам се, Мишел, малко да разведрим съспенса  Wink  Peace ...очевидно Вики-то ще се позадържи още в сериала, валидето й секна намеренията  Mr. Green

# 35
Имам чувството, че Ибрахим иска повече Хатидже, отколкото поста на велик везир. Разбира се, че не може да откаже поста, но се зарадва, заради връзката си с Хатидже, сега вече е достоен за нея и я иска повече от всичко.
Пири паша му направи забележка, че още изпълнява функциите на главен помощник.

newsm10

# 36
Валиде - Хатидже е много нещастна
СС- Знам ,поговорих си с Пири паша,докато се оправи Мехмет челеби отлагаме свадбата,с този въпрос е приключено
Валиде - Има още нещо,вчера си бил при Махи и сина си
СС- Бях заради сина си,не търсете нищо друго в това.
Валиде  - Тази вечер е четвъртък вечер,доста стана от както пренебрегна задълженията си
.Направи го заради мен,казвам ти го като твоя майка и Валиде Султан

# 37
Хюррем покани СС тази вечер при нея ,и каза на Мария да се приготвят

СС прати Сюмбюл ага при Махи
Сюмбюл ага - Господарят ще Ви очаква довечера в неговата стая...

# 38
  • В тъмната гора.
Ibrahim, какво стана, какво ли е написал Ибрахим?
Аз като казах, че той обича повече Хатидже, като че ли се сбогуваше със сарая.

# 39
Сега Хюрем напразно се приготвя. Ако разбере, че Махито ще ходи ....

# 40
Валиде - Хатидже е много нещастна
СС- Знам ,поговорих си с Пири паша,докато се оправи Мехмет челеби отлагаме свадбата,с този въпрос е приключено
Валиде - Има още нещо,вчера си бил при Махи и сина си
СС- Бях заради сина си,не търсете нищо друго в това.
Валиде  - Тази вечер е четвъртък вечер,доста стана от както пренебрегна задълженията си
.Направи го заради мен,казвам ти го като твоя майка и Валиде Султан

...с това ли зарадва толкова Махи-то Зюмбюлът?!?  Laughing

...не ми казвайте, че серията ще свърши точно навреме?!!!
Ехаа, сцената в банята е ЕДИН път !!!

# 41
И Махи и Хюррем се гласят за хамама  Laughing Mr. Green #2gunfire

# 42
  • В тъмната гора.
Сега ще се избият в банята.

# 43
Какво каза султана на Хюрием?

# 44
Султанът ще излезе шегаджия, май и 2-те ги вика..... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт