Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 765
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Балчик
Дървените не са ми поемали никакви миризми. Силиконовите бяха ми поели някаква миризма, но преди доста време, не помня с какво миех тогава. Даже не съм сигурна дали беше от миялната, по-скоро-не.

Всички програми започват с източване на вода, от там нататък какво правят- не знам, не съм стояла да слушам.

# 601
При мен дървените прибори поемат миризмата на препарат

# 602
Аз отначало слушах кога какво прави Simple Smile) -  беше ми интересно. Много бих искала и да виждам, но .... Simple Smile

# 603
Дървените прибори не съм усетила да поемат миризма, но за сметка на това някои от тях се деформират, изкривяват, разделят се на парчета, ако не са направени от едно цяло парче дърво. Зависи как са изработени самите дървени прибори.

# 604
  • София
Доволна съм от Грюн Грийн еко-таблетките, благодаря за препоръката още веднъж, Чери Peace.

Трима човека сме у дома - втора миялна зареждам  ooooh!, а е от големите и освен едни курабийки и пържени тиквички, друго не съм готвила днес. Ей, голям рахат е - и лъжичка от кафе не мия на ръка  Mr. Green!

# 605
  • Пловдив
Трима човека сме у дома - втора миялна зареждам  ooooh!, а е от големите и освен едни курабийки и пържени тиквички, друго не съм готвила днес. Ей, голям рахат е - и лъжичка от кафе не мия на ръка  Mr. Green!
Аз тъкмо пуснах трета за деня, защото сме всички вкъщи цял ден. Готвила съм едно пиле с ориз и една баница. И купата от салата.

# 606
Вени, радвам се, че са ти харесали Simple Smile.

Днес и аз се отчетох с 2 пълни догоре машини. Така е всеки ден.

# 607
  • В центъра на моретата
Така като чета май ще се зарибя и аз за съдомиялна. почти се бях отказала по няколко причини:     
     1. Първо, май ще трябва да я включвам към друг щранг, който май не е много добре отпушен и проблемът е при съседите (не е ясно точно при кой), а не при нас и се страхувам, че ако върне мръсна вода ще попадне по съдовете. Вариант е да се затвори с клапа или да се сменят щранговете на целия вход.
     2. Второто - според майка ми, препаратите, които се използват не се измиват напълно, а остават по съдовете. Ама като чета, че има еко прапарати...

А все пак да питам, има ли от малките 45 см съдомиялни за вграждане? Защото кухнята ми не е никак голяма и ако сложа съдомиялна се оказва, че почти няда да имам празни долни шкафове.

# 608
  • До хладилника, който обичам
zaek, нищо не пречи и да вградиш съдомиялна, която не е специално за вграждане. Ние ще вградим нашата настолна съдомиялна под плота, просто ще й направим кутия.

# 609
  • Варна
Зайче, за вграждане има гоооляяям избор на 45-см машинки, цени и марки за всеки вкус и джоб . Относно изплакването, ако е добре дозиран препарата всичко се изплаква перфектно.
Това със щранговете не го разбирам. Живеете в жилищен блок, а имате 2 мръсни канала?

# 610
  • В центъра на моретата
Зайче, за вграждане има гоооляяям избор на 45-см машинки, цени и марки за всеки вкус и джоб . Относно изплакването, ако е добре дозиран препарата всичко се изплаква перфектно.
Това със щранговете не го разбирам. Живеете в жилищен блок, а имате 2 мръсни канала?

Да, в кухнята има два щранга . Към единия мога да включа мивката, пералнята, баня, тоалет. Другия не се ползва, защото нещо е полузапушен. Ако стане така, че временно се отпуши и се ползва, и в един момент пак нещо се запуши - мръсната вода от запушването попада направо в уредите, независимо какви са - пералня, съдомиялна.. и дотук с чистите съдове. Лошото е, че изобщо няма да разбереш когато се случи. Водихме  майстори да кажат, решението е да се закачи съдомиялна там, но с клапа, която да затваря тръбите, като не се ползва - това беше съвета им.

# 611
  • Варна
А какъв е проблема на използвания да закачите и миалната?

# 612
  • В центъра на моретата
Според специалистите - няма да стане или по-скоро стават прекалено много нещата.

# 613
  • Варна
Аз не съм специалист, та няма как да оспорвам компетентно мнение. Но все пак бих потърсила и друг специалист. Това, че са много неща ми се струва несериозно. И у нас в крайна сметка и кухненската  мивка, и пералнята, и миалната, и банята и тоалетната се събират в една тръба. newsm78

# 614
Записвам се да следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт