Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 796
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Съни-бейби, а маркучът за мръсната вода, поставен ли е под правилен наклон при монтажа, така, както е упоменато в книжката?

# 496
Съни-бейби, а маркучът за мръсната вода, поставен ли е под правилен наклон при монтажа, така, както е упоменато в книжката?
Нямам идея, но благодаря за насоката, ще го проверим това, т.е. мъжът ми ще го провери като евентуална причина, отново благодаря Sourcherry!

# 497
Може и да греша. Имам няколко комплекта прибори, от които само единия ръждасва. Като цяло не съм доволна от тях, пък и ги пробвах с магнит и определено залепваха за магнита. При мен петната са малки и се измиват на ръка.
Със  два  коплекта ножове  съм и само единия  ръждасва .Петънцата лесно  се измиват  със  вода .Ще пробвам със магнита .А освен  ножовете  други метални прибори не слагам  е  и  приборите за хранене 

# 498
Не бих си купила електроуред втора ръка, освен ако е за съвсем без пари.
Предпочитам по - скапана марка, но ново.
Но разбира се това е мое лично мнение, всеки си преценява.

И защо ??!! Аз като имам Сименс 2 ръка като слънце / пу пу  Hug / made in Germany - да предпочета Беко или Мидея пред нея ли ??!!  Thinking Simple Smile

# 499
  • До хладилника, който обичам
Имате ли против да разберем с анкета отговора на въпроса за втората употреба Simple Smile че и на мен ми е интересно.

# 500
  • Велико Търново
И аз съм със Сименс втора ръка. Стар модел е, но ми върши чудесна работа.

# 501
  • Варна
При мен отговора не е еднозначен и зависи от много неща. Но съм по-склонна при недостатъчно финанси да си ккупя втора ръка истински уред, отколкото нов боклук. Тъй като ми предстои купуването на сушиля, обмислям варианта покупката да стане от Германия, че и цените са по-ниски там  Rolling Eyes.

# 502
  • До хладилника, който обичам
Ето анкета, с уговорката, че под "добра марка" разбирам и "по-висока цена", а под "не-толкова-известна марка" се предполага по-ниска цена, както за нов, така и за втора ръка уред.

# 503
  • Балчик
Имам питане относно тази съдомиялна http://bosch.expo2000.bg/uredi-za-doma.php?cat=za-vgrajdane-miql … ashini&pid=16, която имаме от два дни, за първи път я пуснах и то на кратката програма с леко прашни от стоене съдове и прибори и за голямо разочарование след края на програмата на дъното на съдомиялната има вода, т.е. не я е изхвърлила изцяло. Имате ли идеи каква може да е причината за това Thinking. Иначе всичко е измито перфектно, но тази вода по дъното ме притеснява определено....

А сигурна ли си, че програмата е свършила? Щом са измити съдовете, няма да е от маркуча, нали водата е чиста, а не мръсна?

# 504
Момичета, какво значи drytech? Купихме съдомиялна АЕГ на майка ми и пише, че има drytech изсушаване, та се чудя какво е това ? newsm78

# 505
  • Балчик
Момичета, какво значи drytech? Купихме съдомиялна АЕГ на майка ми и пише, че има drytech изсушаване, та се чудя какво е това ? newsm78

Сушене, при което парата се извежда навън. Предполагам с вентилатор- т.н турбосушене.

# 506

Сушене, при което парата се извежда навън. Предполагам с вентилатор- т.н турбосушене.

Благодаря ти, джемма!  bouquet

# 507
  • Балчик
Няма за какво, това намерих в Гугъл. В процеса на използване ще се убедите, дали е кондензационно или вентилаторно сушенето. Предполагам вентилаторно- в различните марки е кръстено по различен начин.

# 508
# 509
Бу, не мислиш ли, че мястото на тази анкета не е за тази тема?!
Нова тема в "На пазар" би била достатъчно информативна и на място.
Тук споделяме и търсим решения, свързани със съдомиялните ни машини, а не търсим мнения дали да купим или не уред втора ръка.

Общи условия

Активация на акаунт