Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 828
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте
купихме си Електролукс http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/687319/P11100501 … ROLUX-ESF-45030-X
Няма обаче никъде упътване на български. За сега налучквам разни програми, но не става така. Някой , ако има случайно да помогне , ще съм благодарна   bouquet

# 541
  • Бургас
Здравейте
купихме си Електролукс http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/687319/P11100501 … ROLUX-ESF-45030-X
Няма обаче никъде упътване на български. За сега налучквам разни програми, но не става така. Някой , ако има случайно да помогне , ще съм благодарна   bouquet

пиши им мейл да ти изпратят упътването - бързи са

моята е електролукс, но е различен модел и може да са различни програмите, да не те объркам.

аз влизам да питам метални скарички миете ли вътре? сещам се че пластмаса и дърво май не трябваше да се мият, ама за това се чудя  newsm78 също и тефлон който мие - само с гел ли? аз ползвам прах по принцип, но ме притеснява да не станат фини драскотинки по тефлона, нали не трябва да се нарушава покритието  Rolling Eyes

# 542
... сещам се че пластмаса и дърво май не трябваше да се мият...

А защо не трябва да се мият, знаете ли?
Аз ги слагам  Rolling Eyes

# 543
  • Варна
На кого да пиша?На Технополис ли?

# 544
  • До хладилника, който обичам

Пластмасата може да се повреди от висока температура, а дървото да се пре-напои, разсъхне и нацепи.

# 545
  • Бургас
На кого да пиша?На Технополис ли?
от където сте купили уреда. аз от технополис го исках

# 546
Ако искаш дай ми някакъв мейл. Ще ти изпратя упътване.

# 547
  • Балчик
Пина, ще се събере тавата, но ще ти заеме цялата долна кошница, имай предвид. Peace А ако опира горе в перката ще се наложи да извадиш и горната кошница, така че има вероятност да миеш само 1 тава в цяла миялна, ако това не ти пречи. На мен не би ми попречило де,ако нямам място за голяма миялна. Laughing Бош, не знам обаче дали всички модели, имат приставка (нещо като душ), която се слага горе- като се извади горната кошница, да може да облива тавата и отгоре, не само перката отдолу. Peace

# 548
Мисля че и Бош, и Сименс имат душ на горната стена. По този начин има т.нар 3 перки.облива се отвсякъде.
Няма начин да не я събереш долу, вероятно ще трябва да махнеш кошничката за приборите / аз така правя с една тава /. Като легне добре не опира на горната перка.
Ще се измие и още как. Това с емайла е смехотворно  Peace
Топлоустойчива пластмаса се мие. При програми над 55 градуса някоя може да се повреди.

# 549
Благодаря ви за обясненията! Тия тави са такъв кошмар за миене, че се налага да влизат в съдомиялната! Ще направя всичко възможно да пробвам в магазина, голяма е миялната, не знам дали има по- големи. Гледам, че е широка 60см, а дълбока 55см, нямам размера на тавата на фурна с обем 74л. Сега си мерих тавите на сегашната фурна, но като не я знам колко литра е...  Thinking

# 550
литрите на фурните са общия обем. Разликата идва от височината.
Габаритите на всички елекроуреди са еднакви- в смисъл ширината и на пералнята, и на печката, хладилника, миялната е 60 см.
Няма начин да не стане. Наистина е кошмар миенето на тава и голяма тенджера-оливам встрани от мивката толкова, че.... ooooh!

# 551

И аз слагам, но купувам само пластмасови неща, на които пише, че стават за миялна.

# 552
  • Варна
За кратката програма , нужно ли е да слагам цяла таблетка. Пробвах така, но се наложи повторно изплакване.

# 553
И  аз слагам пласмасови   и  тефлонови   Rolling Eyes и една  дървена  бъркалка   слагам  Blush

# 554
За кратката програма , нужно ли е да слагам цяла таблетка. Пробвах така, но се наложи повторно изплакване.
Колко  кратка ?  Моята кратка  програма  е  30 мин и си слагам  цяла  таблетка и  си    изплаква  добре ,но  ти  пробвай  със половин   все пак  всяка  съдомиялня   е разли4на  

Общи условия

Активация на акаунт