Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 doriana  това с Толга вече не е на дневен ред. Поне за мен , а като гледам настроенията и за повечето.
Хайде да не е поредната тема за измислените връзки на Туба , че е байгън.
Като си хване гадже ще съобщи  Joy Joy Joyако пожелае  Hug

До тогава да си гледаме филмчето и толкова Hug

# 61
Момичета  моля някоя от вас която има възможност да ми пусне линк за клипче където Хасрет
пее на концерта.
    Предварително благодаря. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 62
Ей ги, разхождат се двамката  Laughing

Направо във водата се разхождат! Прекрасен пейзаж!  Peace
Да вземат пак да се поразходят из центъра на Истанбул! Може и край Босфора!

# 63
Момичета  моля някоя от вас която има възможност да ми пусне линк за клипче където Хасрет
пее на концерта.
    Предварително благодаря. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 64
Честно казано на родителите на момата никак не им е лесно. Само като си помисля- единствено дете, прекалено богата и първо се хваща за разведен с дете, после аха да се подхлъзне за човек, на когото пък куфарите винаги са стегнати за заминаване и не знаеш дали няма да замине с него. Сега да видим , кой ще е пододящата партия , подчинена на разума и най-вече на тамошните разбирания и нрави.
Аз не знам английски, но в това резюме от срещата в университета, дето си го постнала снощи, Джансел не споменава ли, че остава в Турция?!  Rolling Eyes Превеждах с Гугъл, нямах време да го прочета по обстойно, но останах с такова впечатление.  newsm78

Ей ги, разхождат се двамката  Laughing

Той не го казва направо, но разказва за местата, където е пътувал, кава, че обича Истанбул, но сигурно честичко му минават подобни мисли, след като цялата рода е във Франция. Колкото човек пораства, остарява, го влече към родното, а то за него си е при близките му хора, които са в Париж.

# 65
Здравейте! Преведени ли са 44 и 45 епизод?

# 66

Аз нали се вълнувам от цаганката по произход правя опит да ви поздравя тази вечер -за втори и последен път

# 67
Гледайки клипчето с концерта отново се замислям:Как така се получи,че един вървящ възходящо сериал,с един стегнат първи сезон само от 16 серии,успяха да завладеят зрители от много националности и предполагаха още по-голям интерес през втори сезон.Как така се получи,че продуцентите не успяха да задържат екипа на Мерджан и Гюл Дерижан.Как не развиха образи като тези на Салих,Джихан,Бекир,Бурхан,дори и на Беррин.Толкова бяха интересни,а и нямаше да се налага цял втори сезон да се чудят какви недомислици да ни предлагат.

# 68
  • София

Да и двата епизода са преведени, йе сега ще ти постна линка Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 21:50 от Shatzi

# 69

Аз не знам английски, но в това резюме от срещата в университета, дето си го постнала снощи, Джансел не споменава ли, че остава в Турция?!  Rolling Eyes Превеждах с Гугъл, нямах време да го прочета по обстойно, но останах с такова впечатление.  newsm78

Уси, казва, че му доставя удоволствие да живее в Истанбул, че го предпочита пред Париж и че може да каже, че сега тук е постояният му дом.

# 70
Себи, за поздрава!  smile3525
Кески, и аз изгледах два пъти клипчето. Тогава се вълнувахме от малката зала, ангажирана за концерта, коментирахме ремонта на първоначалната сцена, но като не сме знаели какви изненади ни очакват!
Сериалът ни изненада, но ние стоим и тръпнем при всеки епизод!
Как  да ни разбере човек! Има нещо магнетично в него! Hug

А ето какво вълнува пишещите в един от форумите днес:

Какви са критериите за получаване на асистент Cansel'in???

Колко ли кандидатки ще се явят на събеседването! Joy Joy Joy Joy

# 71

Към колажа с морето, прибавям този клип на Тинчето. Ако ще се давят, в очите да е Joy

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:00 от nadine1111

# 72
  • Пловдив

Да и двата епизода са преведени, йе сега ще ти постна линка Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Шатци,ако може и на 46 Joy Joy Joy Joy

# 73
# 74
Кески, ами за мен не е много изненадващ този резултат. Според слуховете, Берин и Бурхан напуснаха сами - причините могат да бъдат всякакви, аз за себе си съм си създала мнение, може да е грешно. Джихан и Бекир са имали ангажименти в други продукции. Филмът все пак е бил замислен за един сезон. Това че на публиката й хареса и са решили да го продължат,не  означава че  ангажираните актьори са длъжни да захвърлят подписаните договори.
Колкото до Мерджан и Дириджан, мисля че са достатъчно умни, за да продължат един сериал, който няма как да се хареса напълно от всички. И те щяха да тъпчат на едно място, защото няма как да се направят 40 епизода супер качествени. Всички сериали го доказват. Просто са избрали по малкото зло - по малко пари, но повече слава. Това е моето тълкуване на ситуацията.  

БАГИ,    bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт