redreny2000 извинявай че съм пропуснала да ти честитя
marinels, ние сме на АМ. В предишния си пост имам изказано мнение по този въпрос.
А пожелания приемам по всяко време

но нищо им няма
А за бодърстването и ние сме така въпреки дългата жълтеница, която и още я имаме
сега в петък сме на док. да видим какво ще каже. Та по този повод и аз се чудих ако я няма какво ли трябва да очаквам
Радвам се че сте добре с малките, не знам как ще се оправите след като си останеш сама 
и сега вече се притесних, до сега нищо не сме му правили но от 2 дни малко повече хърка но не му тече нослето. И съм взела физиологичен разтвор и ще видя какво ще се получи 
, сега ще видя коя ще пробвам. Аз си взех от другите помпички за нос ама нещо не ги понася моя сладур. Такъв рев 

ако наистина е това. Тук никой няма да те съди
Стискам палци всичко да е наред 
. Мога само да ти кажа че с каката решихме да махнем нощното хранене и беше голям зор. То не беше рев и мрънкане до сутринта, защото и давахме само вода
С каката бяхме на АМ

при нас все още сериозно стои проблема със заспиването на гърда много бързо.правя всичко за което се сещам ,но..........спи му се на човека и това е.дано това да се регулира с времето
леко започнах да се отчайвам 

Ареолата също остава открита и...ще се наложи да походиш по-разсъблечена, ако намажеш направо върху кожата.

Разкарвам го, галя го по гръбчето, потупвам, но се получава веднъж на 3-4 хранения, съответно като го сложа да спи понякога връща малко мляко и е неспокоен, та прибягваме към залъгалката.

!

Минали са цели 10 дена от както го махнаха пъпчето и досега не е било така. Със секрет - да, но не така с кръвчица. Снощи рева много, чудя се дали я боли или самото реване отвори това пъпче.
И ние се готвим за първи имен ден в неделя. Или по-скоро аз се готвя
Звъннах на док на следващия ден с въпроса какво да правим. Нейния отговор беше да продължаваме с физиологичния разтвор и тъй като в понеделник сме на консултация ще пуснем носов секрет да видим за инфекция ...
Аз също съм решила да меся, защото това ми е най-голямото удоволствие от Великден. Плюс яйцата разбира се.
Искам да ви зарадвам с малко обратна връзка от моя страна - на наша беба вече и правя само 60 мл добавка (а не 90), като в повечето случаи от нея също остава някакво количество. Толкова се радвам, че бавно-бавно започвам да намалям АМ и беба да се храни само с кърма. Ще ви държа в течение и дано скоро да мога да се похваля с още по-добри резултати. 
! 

Промивай с физеологичен разтвор на капсулки 3-4 пъти на ден по 4 капки в ноздра.

сега търся подходящо място за сем.с бебе на 5месеца,някой ако се сеща да сподели

Ползвала съм и на Ла-Рош и съм много доволна също, както и от Виши. От Нивея не съм.

Димана много плачеше, направо се скъсваше от рев, но не е имало проблем с пъпчето. По добре се консултирай с педи 
и аз сега ще се пробвам да ги изчистя с физиологичен разтвор. 
Яйцата няма да ги пропуснем, че каката е първа писта при омазването 
я по запознати да кажат, да не те объркам нещо
Препоръчани теми