Честито на всички мами!!! А на тези, които са все още 2 в 1, чакаме ви с нетърпение!!!
Мен нещо май ме заблъскаха хормоните. Избива ме на плач. Може би защото всички около нас се опитват да ни дават наставления и то дори за някакви елементарни неща. Освен това и кърмата няма да ми тръгне. Това допълнително ме изнервя, както и наставленията на всички какво трябвало да правя.
Не знам защо но Виктор плаче всеки път като му сменям памперса или го преобличам, особено докато лежи по гръб. Като го вдигна и се поуспокоява. Започвам да се чудя вече дали аз не му правя нещо

1. Как почиствате дупетата на бебетата при смяна на памперса - с течаща вода, мокри кърпички или нещо друго? - първите няколко дни ме беше страх и го почиствах с кърпички, но сега вече на течашта вода. С кърпички много рядко.
2. Какви пелени и кърпички ползвате? - и двете на Pampers
3. На всяка смяна на пелените ли мажете с крем против подсичане? Къде точно мажете - цялата кожа, която е под памперса, или на определени места? Опитвам се да мажа по често, но както вече споменах Виктор плаче много, като му сменям памперса и цялата процедура е доста сложна. Ползвам Weleda
1. Ще ходите ли на контролен гинекологичен преглед в края на пьрвия месец? Задължително ще отида. Трябва да се провери какво е положението. Не знам дали ще е точно в края на първия месец. Моят доктор каза да отида, като ми спрат лохиите. Но не по ЖК, а на частен преглед.
3. С какви коси се родиха децата ви на цвят? Кестенява
4. Виждат ли се веждите на вашите бебета? Почти не, много са светли и тънки косъмчетата
5. Имате ли вече омалели дрешки? Все още ни е рано и дори повечето са ни големи

Мамчета на бебки кажете вие кога -т.е. на каква възраст мислите да им сложите обици, че мен сестра ми и приятелките ме обявиха за луда
, че съм искала да и слагам сега аз си мисля