)Anduli, специалистите сигурно ще ти дадат по-добър съвет, но аз като патИло ще ти дам също. Не му давай от шише и не се цеди, почакай го да огладнее, опитай и по-често да го оригваш, така ще го събудиш та да яде, на колко време го храниш, препоръчително е между двете хранения (от края на едното до началото на другото) да има по 1 час разлика. Не се притеснявай, че ще се отучи, аз кърмих 14 месеца въпреки че в началото имахме същите проблеми. Важно е също колко е тежко бебчето, ако сте под 4 кг. ще трябва да имаш търпение и да почакаш да порасне, за някои сукането е тежко упражнение и бързо се уморяват (при нас проблема се реши преди всичко когато минахме 4-те килограма).
luba_rizova, ще ти отговоря за кърмено бебе, от миналата седмица ака по 3-4 пъти на ден, рядко ако, което пеленичката попива, но вода не съм виждала да е изтичала. Не съм прочела какво се е случило с вас, но искрено ти пожелавам всичко бързо да се оправи
.veset0, пъпчиците не са ли нещо нормално за толкова нежна кожичка, може да провериш, колко го обличаш, какъв прах за пране ползваш и също какви материи се доближават до кожичката му. По препоръка на тукашните лекари мажем единствено със запарка от лайка, но много слаб разтвор (демек като чай ама без захар
). За пеленичките някой беше питал, не искам да те обиждам, но правилно ли изкарваш ластиците, на краченцата ластиците се изкарват на вън за да не стягат и да не пропускат. След 3 кг. е препоръчително да минете на размер 2, по-малкия започва да пропуска вече. Според мен трябва да се вдигат пеленичките до горе, не бива да висят на дупето, понеже ако висят пак пропускат, пък и ако е по-живо бебето (като моето) ги наритва и падат
.Да се похваля моята красавица от вчера ги дипли едни къдрави, широки и беззъби усмивки та ни топи сърцата на всички в къщи. Най-много ги раздава на батко си, щом го чуе и започва да си хортува с него, усмихва му се издава едни звуци като еййй и нежно пискане, много ме кефи. С първото ми дете много зор видяхме и до три месеца само рев бяхме чували от него, та сега сме много щастливи да чуем и весели възгласи.
migeio78, благодаря за кафето, сутрин имаме нужда.
Лек ден ви желая и повече къдрави, беззъби усмивки.
redreny2000 , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен, подаръка вече си го получила, пожелавам ти много да те радва и да ти се смее по-често.

Ахххх моретоооо
много странно 
надявам се скоро да не ви се налага пак да ги посещавате. За акото, ние сме на кърма и ни е рядко акото, но чак бистра вода не е акал
Дано до тук да спрат неприятостите ви. Ние сме само на кърма, но пак да кажа/вече писах/, че акаме по 5-6 пъти на денонощие и е доста воднисто-жълто, попива в памперса и почти няма частички. Излиза на струя/видях го , когато беше без памперс и опръска дивана
/Аз започнах да давам пробиотик, за да се нормализира чревната флора, че и бяха изписали антибиотик в родилния дом. Но вода да излиза от ануса...не съм виждала. Стискам ви палци да се похвалиш скоро, че всичко вече е наред.