Засега ще пропуснем залъгалката, още повече, че и бебето не я иска. Наистина по-добре да не му я бутам насила
. Вие как й казвате на галено? Ние й казваме Ая. хихихи. А за алергията - на каква база я поставиха тази диагноза, чак смешно вече ми става, отиде детето на гастроентеролог и хоп, има алергия към белтъка. Понеже и на нас така налучкват, за това ми е интересно? Иначе , и нашите изпражнения са с кисел дъх и диарични, по принцип киселите изпражнения по-скоро говорят за лактозна малабсорбация, ама нещо не я долюбват тази диагноза лекарите и си пробутват ФРИЗОПЕПа и това е.
Някои бебета пускат гърдата, когато са я изпразнили, а моето може да си стои там с часове. Така и е приятно явно и , ако не я отстраня аз, тя не пуска. Подремва, почива си, после пак хапва. Затова ми е трудно да разбера кога идва време за смяна на гърдите. Може би ще кажете- като спре да преглъща, но не мога да я чуя-толкова тихо го прави. 
Ето още няколко предложения за заглавия на новата темичка:

Ще помоля Саура и аз за кординатите на доктора при който е ходила.
всичко да се оправи, ако имаш нужда от нещо с което да съм полезна съм насреща 
) Каза,че втори преглед за луксация няма нужда да се прави ако не се наблюдава трудност при сгъване на крачетата настрани, чак в 7-8 месец трябва да се провери плътността на костите.
Усещам, че има желание да суче, но още преди да е захапала гърдата почва да плаче и да се нерви. Или пък захапва и пуска. Направо е някакъв ад и ми е много гадно....Като настъпи момента да се храним, направо се плаша. И снощи не можах да я успокоя на гърда...просто си ревеше.

незнам как не припаднах-но запазих самообладание след кратко лутане какво да правя, я промих и лепнах марля, звъня на лекарката , а тя "спокойно, спокойно това е нормално може пак да си забере може да се случва чак до пубертета"
?Препоръчани теми