Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 95 084
  • 228
  •   1
Отговори
# 105
Брей, как така този Генов открива ранички и миомни възли, пък никой преди него не е успял да ги открие? Питам, защото и на мен ми е откривал раничка с размера на 1 лев и миомен възел, пък като отидох при 3- ма други лекари нищо такова не откриха. Чак да се замисли човек, нали!

# 106
  • Под гъбата
Аз не искам да го защитавам д-р Генов, но ще разкажа моята история. 4 години преди да стигна до него имах диагностициран миомен възел. След последващо лечение без резултат спрях да ходя при лекаря поставил ми диагнозата. Посетих много известно светило даже професор е май вече от Плевен, който не намери такъв миомен възел. Стигнала на ръба на отчаянието видях Генов по програма Здраве на БНТ и отидох. Не си носех нито една от хвърчащите бележки и 1 снимка от ехографски преглед. Не казах и в началото какво са диагностици рали неговите колеги. Миомният възел ми го показа на монитор, както и раничката /която обработих/ и ако са били читави другите изследвания при цитонамазката е трябвало да има отклонения.
Виждам че повечето мнения за този лекар Николай Генов са негативни, но на мен ми помогна и съм доволна. Пак казвам цените не са му много по високи от други кабинети, които съм посещавала.На моя приятелка дигностицира киста преди няколко години също и преди операцията и се оказа че благодарения на определените размери при неговия преглед са видяли че е пораствала 3 пъти.

# 107
Здравейте,искам да попитам за кой точно др.Генов става на въпрос,аз знам един-за това питам???!!!

# 108
За д-р Генов от Панацея  Simple Smile

# 109
А да, проверих какво е Панацея,аз познавам друг др. Генов-той работи в Пирогов,всъщност не съм го виждала от сумати време. Тааа.. не говорим за един и същи

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 13:18 от дознател

# 110
  • София
Този лекар работи и в Ендокринологията и е изключително надменен.
Поне в държавната болница беше такъв. Даде ми координатите си в Панацея, но точно на такъв лекар не бих могла да се доверя.

# 111
Ох, като ви слушам и направо се стресирах  Shocked!

Аз ходех при него години и нищо от това, което казвате не ми се е случило, като изключим санирането всеки път за 10 лв.

Започнах да го посещавам, защото видях как предизвика мензиса на моята най-добра приятелка (и като цяло я оправи), които нито един лекар неможа да предизвика около година, че и повече. А и аз имах хормонални проблеми. Знам, че е много добър ендкринолог, но дали е така е друг въпрос!

Когато му казах, че искам да забременея ме прегледа, даде ми стимулиращи оволацията хапчета, внимателно ми обясни как да ги пия и забременях от първия път   Joy

Бях с ясното съзнание, че е добър ендокринолог, но стане ли дума за бебета не го бива и затова , след като ми установи бременността спрях да ходя при него. Иначе беше много точен в графика си, не плямпаше излишно, много експедитивен и това ми допадаше!

# 112

Когато му казах, че искам да забременея ме прегледа, даде ми стимулиращи оволацията хапчета, внимателно ми обясни как да ги пия и забременях от първия път   Joy

И това без да имаш снимка на тръбите и спермограма на мъжа ти?
Мила изкарала си късмет, с него или без него пак си щяла да забременееш, много други момичета обаче нямат този късмет и изписване на стимулиращи овУлацията медикаменти без проверка на тръбите и спермограма при мъжа е недопостимо Peace.

# 113
  • Пловдив
       Права си. Крайно недопустимо е, но той така процедира.

# 114
  • София
Хайде и аз в кюпа  Grinning !

Първият ми преглед при др. Генов беше преди 3 години. Преглед+цитонамазка+промивка=80 лв. Може и други неща да е правил, но без мое знание  Rolling Eyes .
 Аз също имах назначени 10 промивки  Laughing .  Лекувах бяло течение няколко месеца. Имах и раничка. При последния преглед лекарят каза:"Колкото и гордо да звучи, но сме се справили чудесно!"
 Предупреди ме, че положението ми е такова, че много лесно мога да си върна старото дередже. Така и стана.
 Мислех си, че макар и скъпчия, е най-добрият лекар, защото беше единственият, който успя да ми спре течението. Поне за малко.
 Като прочетох обаче тази тема и се замислих дали не ми е назначил и на мен самата и излишни процедури(а те бяха много)  newsm78 . Солено ми излезе.

Сега мисля пак да започна борбата и си търся добър лекар някъде в центъра. Приемам насоки за АГ само от излекувани от това чудо бялото течение. Има ли такива?

# 115

И това без да имаш снимка на тръбите и спермограма на мъжа ти?
Мила изкарала си късмет, с него или без него пак си щяла да забременееш, много други момичета обаче нямат този късмет и изписване на стимулиращи овУлацията медикаменти без проверка на тръбите и спермограма при мъжа е недопостимо Peace.

Незнам, може и да е надопУстимо, просто споделих опита си!

# 116
Мисля, че това с правописа е излишно, но явно във всяка темичка се намира по някой многознайко да се прави на велик  Whistling

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 14:21 от Katinche

# 117
Zdraveite momi4ete az sa6to sam hodila pri dok.Genov v Panaceia i sam dovolna.Da verno e 4e vzima skapo,no mi go prepora4a priatelka koiato e mnogo dovolna.Moje li niakoi ot vas da mi kaje kolko struva sega kontrolnia pregled pri nego koito vklu4va vsi4ko citon.maska videozon,i t.n negovite si proceduri molia vi 4akam otgovor za da sam podgotvena za cenata,za6toto v sriada mislia da otida sas sigurnost.    PREDVARITELNO VI BLAGODARIA

# 118
velichka angelova ,незнам колко ще е прегледа,щом преди около 2г е бил около 80лв,сега може и около 100те левчета да се завъртят нещата Sad.
Защо не звъннеш на информация да попиташ за цената,кажи какво искаш да ти направи и те ще ти кажат ориентировъчно колко ще струва Peace.
УСПЕХ Hug

# 119
Благодарение на д-р Николай Генов имам моето прекрасно момченце.Не ми е приятно да чета лоши неща за него.Вие имате ли представа какво е пролактинимия,спя,вторична аменорея...........и всичко това е стерилитет.А д-р  Генов ме излекува и забременях.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт