Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 95 082
  • 228
  •   1
Отговори
# 90
Явно.А и в кабинетът му имаше  рекламни материали на Schering с негово участие.
Между другото въпросния ще участва в следващия брой на Огледала..Да рекламира спиралата на Schering, Joy Joy
Може би продажбите МУ намаляват??

# 91
Нормално е фармацевтични компании да използват доктори за да рекламират и популяризират продуктите си. Няма нищо лошо в това. Потребителя решава дали ще се довери. Друг е въпроса, дали конкретния доктор е най-добрия избор на тези компании Wink

# 92
Май и аз влизам в списъка на пациентите на въпросния доктор!Днес бях на преглед при него и също диагнозата беше за някаква раничка която трябва да се гори, да не пропусна, че и на мен ми направи промивка с въпросния разтвор и каза че трябва да ги правя редовно.Каза и че имам гъбички за което аз също се съмнявах, защото това при мен си проблем отдавна макар, че на последния преглед преди окло 3 месеца при друг гинеколог ми казаха, че гъбички вече нямам.И все пак д-р Генов ми изписа лекарства за гъбичките които вече си купих, но се чудя дали да ги взимам.... newsm78..МОЛЯ ВИ помогнете ми защото не искам да си навлека допълнителни главоболия, някои във форума спомена че успешно си е излекувал гъбички при него, дали и при мен ще бъде със същия успех... Sad ,съжалявам, че чак сега след прегледа реших да се поразровя из нета да видя някакви мнения за него и като попаднах тук направо се хванах за главата и съм ужасно объркана какво да правя.Първопричината да отида при Генов беше защото д-р Динев от Вита Болница ми препоръча да си направя изследване на хормоните при него.И там историята е дълга но няма да ви занимавам и с нея.....

# 93
  • софия
Като видя темите за този лекар тръпки ме побиват.И аз съм една от тези на който е изпробвал "лекарските си умения" и разбира се взел възможно мах пари от преглед. Не му прави чест,че се възползва от притеснението и нещастието ни.  #2gunfire #Cussing out Забелязвам , че го хвалят някакви странни гости  newsm78

# 94
Do "quess123"
mislia, che parvo tribva da si namerih svesten lekar, koito da ti napravi nujnite mikrobiologichni izsledvania i chak togava da vzemash lekarstva.

# 95
Имам добро мнение за Николай Генов. Откри ми миомен възел, а никой друг преди не го беше видял. Мисля, че е добър диагностик.

# 96
drsony какво имаш напредвид ,че го хвалят някакви си "странни гости",мен ли имаше навпред вид??????
това че не пиша всеки ден не означава ,че не се интересувам и не чета..........
аз просто съм си изразила мнението,не съм си  го наложила на никой!!!

# 97
Охх..объркана съм... и аз като едно момиче от Стара Загора на фона на тамошните лекари не знам дали мога да изказвам мнение. Накратко и аз съм с ПКЯ, но това го знаех, преди да отида при него от горе-долу приличен гинеколог в СТЗ. На 19 години съм и не питайте колко месеци са ми предписвали Дуфастон!!! И тн и тн.. Имам и леки проблеми с окосмяването. Преди ми беше предписано Дияне в СТЗ, но напълнях адски много. Сега пия Ясмин с Андрокур и поне се чувствам добре.. АА даа.. и хроничните гъбички - изписва ми лекарства, но не се лекуват, затова мисля временно да спра.

Иначе - гори ми раничка, която беше с размер на монета 1лв. Мненията за това дали трябва да се гори преди раждане са наистина противоречиви, но така съм по-спокойна, вместо само да се прит. кога ще се преобразуват клетките в злокачествени.

А за промивките - даа.. Не питайте и аз колко пари съм дала там.. Затова мисля да преровя мненията ви и да отида при възрастният гинеколог в Токуда.

Стискам палци на всички да намерите добър лекар, който да ви помогне, без да вреди!

# 98
Momicheta za6to tolkova mnogo se oplakvate ot Genov,az sa6to hodia tam i sega kato pro4etoh kakvo pi6e za nego se pretesnih.Az sam ostanala s vpe4atlenieto 4e e mnogo dobar lekar.Az naistina imah problem imah si rani4ka koiato nikoi predi nego ne ia be vijdal.Toi be lekariat koito mi ia otkri i,izgori sega se 4ustvam mnogo dobre.Aza gabi4kite,4e tova e ne6to napalno normalno vsiaka jena ima nezevisimo kakva higiena podarja tova e normalno.

# 99
  • Пирдоп
Аз ходя при него от 6-7 год. и съм доволна. До сега не е правил нещо от което съм нямала нужда, а изследванията и хормоните които пуска ги правя в друга лаборатория, а не при него. Никога не е имал нищо против.

# 100
Мари, много е важно да имаш доверие на лекаря си, това помага много и е определящо за успеха. Всеки ходи там, където го води сърцето му и там е неговият късмет. Peace

# 101
  • Пирдоп
Така е, Лали, права си.

# 102
Do "quess123"
mislia, che parvo tribva da si namerih svesten lekar, koito da ti napravi nujnite mikrobiologichni izsledvania i chak togava da vzemash lekarstva.

Здравей, мила quess123,
Малко късно виждам темата за Генов, но с риск да обидя някоя от вас, която ходи при него, за мен той е най-големия нещастник на света, не като доктор.първо като човек!!!! Twisted Evil Само , за да ми вземе колкото се може повече пари ми измисли какви ли не ежедневни процедури, всяка от която по 20 л.! Да не говорим, че какви ли не диагнози ми постави, че на излизане от клиниката, просто не се сдържах и избухнах в сълзи насред улицата! А всъщност да ви кажа, чукам на дърво, всичко си ми е ок, слава Богу намерих своя доктор. Ами онова момиче, горкото с 40 бр хидротубации!!!??? Че това е ненормално!  И хайде, няма да продължавам с плюенето, но света е малък и случайно се запознах с негова пациентка, на която той й е извадил яйчника и след регулярните прегледи...той един ден е решил, че вече е по-близък с нея и видиж ли, може да правят секс в кабинета му!? Позорно!!Аз лично съм отвратена от него!!!

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 09:06 от Taни

# 103
 Shocked  Shocked  Shocked   не мога да повярвам на цитираното честно момичета.....

# 104
Аз не знаех ,че Генов прави  операции.
Да не би да става въпрос за друг?

Общи условия

Активация на акаунт