Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 95 069
  • 228
  •   1
Отговори
# 75
Много се радвам, че намерих тази тема! Имам висок пролактин, който лекувам с Бромокриптин. Нямам аденом. Сега доц. Андреева, която напоследък ме дразни с това,че чакам да влезна при нея 2 часа, при положение,че съм със записан час и после ме претупва ме, ме насочи към Николай Генов като ендокринолог - гинеколог, едва ли не по нейни думи единствения в София.
Аз лично съм разочарована от много лекари по пътя да си имам детенце и вече съм изключително резервирана. Предчувствах, че ще е най - вероятно алчен и арогантен и честно казано нямах особено желание да ходя при него. Вие само ме убедихте в това! Нямам никакво намерение да му наливам пари и да го оставям да се възползва от мен.
Моля ви, кажете ми добър ендокринолог - гинеколог.  Др. Стаменов от Малинов бихте ли препоръчали или някой лекар от Майчин Дом. За да не размивам темата, искам да ви помоля да ми пишете на лични, но може би пък е добре да се сподели опита с всички момичета със сходни като моя проблем.
Много ви благодаря, момичета Hug

# 76
от майчин дом доктор коларов ендокринолг-гинеколог.страхотен специалист и човек

# 77
Здравейте на всички!Искам да споделя и аз мнението си за д-р Николай Генов,надавам се,че темата още е актуална.Преди няколко години трябваше да проведа лечение при него и тъй като не знаех още нищо(че е наистина обирджия и т.н.) започнах да ходя и наистина излекува ме,но взе  да ми излиза доста скъпо.При всеки следващ път казваше,че при следващото идване няма да ми взима да речем 30 лв за конкр. процедура, а по-малко и аз подведена отивах,но пак същото.Е,слава богу всичко приключи и не ходих повече.Сега обаче,ми се наложи отново да отида, а си бях казала,че никога вече,но просто с талони от личните лекари не става.Няколко пъти пробвах да си взема,но те или ги свършили или чакаш по 2 часа,за да вземеш....а проблемът беше неотложин и не можех да чакам.Имах гъбички и доста ме сърбеше.Та отидох и естествено отново отидоха 100 лв.,за прегледа и за хапчетата,които ми изписа.Слава богу мина ми всичко,но тъй като правя опити да забременея и трябва да се направят изследвания,незнам къде бихме могли другаде да ги направим,защото след като прочетох вашите мнения не бих искала да ходя вече там,защото така само ще му пълня гушата с пари.За това моля за съвет къде може да се отиде,при добър специалист.Някой има ли информация за д-р Мазнейкова?Аз съм ходила и при нея,но откакато направи своя клиника, не съм.Чувала съм и за нея различни мнения,но май ще е по-добре там,отколкото при Генов.Моля за съвет,защото съм отчаяна  Sad

# 78
100 лева общо за преглед + лекарства??
Ако е така,не мисля ,че е скъпо.Защото да се ходи на гинеколог на частно си е скъпичко...,а и лекарствата не са никак евтини.НО ти избираш - по -добре ли е да ти изпишат евтини лекарства,които не са чак толкова добри???
 А за Мазнейкова наистина има доста противоречиви мнения.НО при всички случаи не мисля ,че ще ти излезе при нея кой знае колко по -евтино от Генов,както вече казах да се ходи на лекар не чрез НЗОК си е много скъпо.

# 79
Здравейте

Искам да споделя личното си и искрено мнение за доктор Генов. Той наистина е един от малкото ендокринолг-гинеколози в България. Не виждам защо всички се оплакват, че взима скъпо. Той е частен лекар и при него се ходи по желание. Да не ли зъболекарят ви да взима по-малко? За специалсти винаги се плаща по-скъпо.

Виждам много мнение на жени, които явно не са доволни от резултата, но и не пишат дали при новия гинеколог са постигнали някаква промяна. Знам само, че састра ми ходи на поне 10 гинеколози и никой не разбра проблема и. Благодаря на доктор Генов, че го откри веднага и сега си имам пекрасен племенник.

Недейте да разколебавате жените в нужда да отидат на преглед при него. Това се и тяхно решение и гехен личен избор. Не мога да разбера защо след като е толкова лош лекар пред кабинета му винаги е пълно. Поне една седмица по-рано трябва да се обадя, за да си запиша час. Явно недоволните жени не са чак толкова много.

Предполагам, че не е успял да помогне на всички. Но, момичета, той е един способен лекар и ако са ви го препоръчали, идете. Може да ви помогне.

# 80
Доколкото разбирам авторката е поискала личното мнение на запознатите с този "лекар"...
Ако на някого не му харесва, това е въпрос на личен избор, а мненията ако са повече негативни говорят сами по себе си....

Кой лекар с пълен график ще пусне реклама по радиото??
Никой, освен ако не си търси пациетнки.

Късмет на доверчивите. Peace

# 81
По кое радио те4е тая реклама,че ми стана интересно..И какво..слушаш си радио и изведнъж започват да ти говорят за гениталии..хахаа,този Генов ще ме убие.Ще му излезе по евтинко да плати на администраторите на форума да я закрият тази тема Joy

# 82
by the way  относно онова"кой ще си пусне реклама по радиото"..давам веднага за прием Свети Др.Стаменов,брей тоз човек навсякъде.Май е единственият не оплют лекар в България.

# 83
  • BABYLAND
На тоя Генов още ли не са му прерязали сухожилията на ръцете, за да не продължава да осакатява момичетата?  #2gunfire

# 84
Аз лично съм разочарована от въпросният доктор.
След като 5години ходих при какви ли не лекари, реших да отида и при него. Доста прехвален, и т.н. но човек винаги опитва.
Имах диагноза поликистоза на яйчниците, пиех постоянно противозачатъчни за регулиране на цикъла.
Посетих го, прегледа мина крайно неприятно, арогантно и грубо държание, все едно аз съм виновна за проблема си. Накрая не ми каза нищо ново, предписа ми едни от най-често изписваните противозачатъчни и каза да отида отново след месе.
Направих и вторият преглед, при който се повтори същото и просто приключих с д-р Генов.

Сега, при упоритите твърдения на всички лекари, че не бих могла да забременея по естествен начин, а ще се наложи медикаментозно лечение поне 6месеца, съм вече бременна и след 2месеца очаквам бебче.
Искаше ми се когато разбрах да посетя всички онези, които ме правеха на маймуна и да им кажа да си скъсат дипломите.

# 85
Честито.Дано всичко около раждането мине добре.

# 86
# 87
здравейте, аз също ходих при прехваления д-р Генов и нищо аз диагнозата си я знаех и от друга гинеколожка и той каза същото и никакво лечение ами ми взема 150лв за един обикновен гинекологичен преглед просто съм възмотена

# 88
  • София
Аз не искам да изказвам мнение за Генов, а да кажа, че преди да отидем на преглед трябва да се информираме в коя точно област е специалист даден лекар. В София има водещи клиники и отделения за лечение на стерилитет, в които лекарите се занимават само с това! Няма специалисти по всичко!!! Моят призив към всички, които имат подобни проблеми е да не губят време и "пари" в профилактични кабинети, а да отидат при специалист, защото рано или късно пак ще стигнат до него - (лапароскопия, цветна снимка, пластика на тръби, операция от киста, миома и тн.)

# 89
не съм виждала въпросния господин. в предпоследния брой на списание "на кафе" пишеше нещо от него ли, за него ли -не го прочетох, но в последния брой пак има за него -блиц интервю, в което казва, че определено хапче подмладява, лекува и забележете -разкрасява жената. въпросния илач е ясмин. не съм запозната с него, но може д-ра да е обвързан по някакъв начин с дистрибуцията му.

Общи условия

Активация на акаунт