Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото мнение за д-р Николай и д-р Методий Генови?
Какво е мнението за д-р Георги Коларов?
Какво е мнението за д-р Пранчев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото мнение за д-р Николай и д-р Методий Генови?
Мненията за д-р Николай Генов, д-р Методий Генов, д-р Николай Генов и д-р Генов са смесени. Някои пациенти са имали положителни преживявания с тези лекари, като успешно лечение и внимателно отношение. Въпреки това има и отрицателни отзиви относно тяхната компетентност, етика и отношение към пациентите. От съществено значение е да се вземат предвид индивидуалните преживявания и да се проведат допълнителни изследвания преди вземане на решение за консултиране с конкретен лекар.
-
Какво е мнението за д-р Георги Коларов?
Мнението за д-р Георги Коларов варира. Някои пациенти са доволни от неговата грижа и успешни лечения, докато други са изразили разочарованiе от практиката му. От съществено значение е да вземете предвид индивидуалните преживявания и да проведете допълнително проучване, преди да решите дали да се консултирате с конкретен лекар.
-
Какво е мнението за д-р Пранчев?
-
Какви са цените на прегледите при д-р Генов и какви са мненията за тях?
-
Какви са общите мнения за д-р Генов по отношение на лечението и отношението към пациентите?

. Отидох при него с вече направени изследвания от миналата седмица( от три места микробиология и с две направени цитонамазки-едната от които правена в раковата болница).По време на прегледа много набързо той решил пак да ми взвме всичко без да ме предупреди....каза ми да ходя всеки ден там, за да ми прави някакви промивки с много специален дезинфектант, написа една рецепта и си излезе от кабинета....А на мен на касата ми поискаха 80 лева без дори да ми дадът някакъв докумен за резултатите от изследванията които уж лекарят ми бил взел
.....Отношението му беше много ужасно.....Дано никой да не попада там ......
. В голяма чуденка съм.