Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 95 103
  • 228
  •   1
Отговори
# 120
  • до морето
Както за всеки лекар, така и за д-р Генов има мения от суперлативи - до пълно оплюване, моето обаче не е от положителните. За протокола и интересуващите се ще каже, че аз имам хашимото, леко завишен пролактин, лека форма на поликистоза. Тези ми оплаквания доктора лекува шест месеца с Дияне 35 - оказа се неефикасно, хашимотото ми го лекува моята ендокриноложка.
Доктора ми направи хидротубаци и с две ръце се подписа, че имам проходими тръби - оказа се че греши, при направена ЦС след три стимулации на цикъла и една неуспешна инсеминация отново препоръчани от него - се видя, че си имам една напълно запушена тръба и една силно нагъната. Слава на Бога, че не се получи някоя извън маточна бременност, а как си натоварих организма с този Клостил...просто нямам думи, а като си представя колко защитавах заключенията му пред доктора, който ми води стимулациите в моя град - бедна ви е фантастиката.
Пиша това почти две години след срещата си с д-р Генов, защото все си мислех, че поне едно от заключенията му ще се окаже вярно, но уви жалкото е, че изгубих още две ценни години в борбата си за бебче!

# 121
dushka,виждам,че отслабвашл.Запознай се с метода на д-р Людмила Емилова-помага за твоя случай.

# 122
посещавала съм този доктор и мога да кажа, че няма по алчен и надменен човек от него  Sick

# 123
Не е нито алчен,нито надменен.Защо имам чувството,че ходите при него без нужда или да видите,че наистина е толкова красив,колкото ви го описаха.Да не се повтарям,но той лекува стерилитет.Знаете ли колко беше страшна тази диагноза за мен тогава на 30г.Сега имам страхотен син благодарение на "алчния и надменен"доктор.Не го обиждайте излишно.

# 124
да разбрахме, че си много доволна от него, но това е форум в които всеки споделя мнението си, нали така, а моето мнение е такова

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 09:28 от ru_

# 125
Ru,не се сърди.Отиди и му го кажи в очите

# 126
Ru,не се сърди.Отиди и му го кажи в очите
не се сърдя  Peace и споко той го знае

# 127
Защо имам чувството,че ходите при него без нужда или да видите,че наистина е толкова красив,колкото ви го описаха.
  ooooh! Аман от този....Дори не помня да е бил и симпатичен... Все си мисля, че лекарите се оценяват по компетентността си, а не по външния вид (ако имат такъв).

Много жени са се опарили от този некадърник! И като се появи някой да го хвали... Ок, има и различно становище, но защо трябва да се наложи!?

Защо си мислиш, че всички трябва да мислят като теб? Аз го ненавиждам този субект, но не налагам мнение, че и другите трябва да мислят така. Той ми скапа психиката с измишльотините си, когато бях на 19г. защото ме изкара, че имам стерилитет... Е не съм имала никога и слава богу не седнах да му вярвам, а поисках още 3 други мнения.
Ако сега ми се случи подобно нещо бих го съдила...  #2gunfire

# 128
  • София
За хубав е хубав - http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://panaceabg.com/genov … 6hl%3Dbg%26sa%3DN, но само това и то не го прави по-кадърен.

# 129
Защо имам чувството,че ходите при него без нужда или да видите,че наистина е толкова красив,колкото ви го описаха.
  ooooh! Аман от този....Дори не помня да е бил и симпатичен... Все си мисля, че лекарите се оценяват по компетентността си, а не по външния вид (ако имат такъв).

Много жени са се опарили от този некадърник! И като се появи някой да го хвали... Ок, има и различно становище, но защо трябва да се наложи!?

Защо си мислиш, че всички трябва да мислят като теб? Аз го ненавиждам този субект, но не налагам мнение, че и другите трябва да мислят така. Той ми скапа психиката с измишльотините си, когато бях на 19г. защото ме изкара, че имам стерилитет... Е не съм имала никога и слава богу не седнах да му вярвам, а поисках още 3 други мнения.
Ако сега ми се случи подобно нещо бих го съдила...  #2gunfire

# 130
Фактът,че една жена е фертилна,т.е.не стерилна се доказва само с бременност.

# 131
Ми не знам какво точно мнение да дам за него?Днес ми беше първия преглед при д-р Генов,всичките изследвания и допълнителни процедури ми излязоха 160 лева,човека ме пита дали всичко ще правим на веднъж,сиреч имам ли пари.Е имах,при положение,че вече 4 години ме размотават други доктори и ме бавят.Ще дам и повече ако знам,че ще съм здрава и той ще ми помогне.Имам раничка която се получи от раждането на сина ми,на 29 години съм.Всички доктори при които ходих ми взимаха същите пари,та и повече,но с разликата,че ме мотаеха.Днес преглед,след 1 седмица цитона маска и т.н.Всеки път казваха,че имам бактерия,която бля бля се хваща от къде ли не(тоалетна х-я,бельо,сапун,вода от френска любов Peace)А всъщност си ме тъпчеха с хапчета,партньора също и никъв резултат,защо?Защото изобщо не е бактерия,дори сама го разбрах,самата раничка която имам(докторите и за нея казаха,видяха я,не е страшно,така казаха "ще я оправим като излекуваме бактерийката")тя причинява инфекций,секрета който отделям е оскъден,лесно се инфектирам,но за партньора няма опастност,просто не трябва да пие нищо.Така д-р Генов с изключение,че ми се накара,за което е прав,че толкова време си седя с тази раничка,откри,че имам и папилуми,поне така ги нарече,не знам нищо за това,но това е разнасяне,което се получило от раничката,не съм веща,не знам много.Чакам резултатите от биопсията и цитуната маска,дано са добри.Той не ме забави нито за секунда,както преди 10 години когато ходих при д-р Начев който преглеждаше в медицинска академия,нямам му кординатите,при него беше по същия начин,не ме забави,платих много,но бях добре дълго време,тогава всичко ми излезе 500 лева със медикаментите които ми изписа,горене на раничка също!!!Какво да ви кажа,всички сме индивидуални и докторите колкото и да са добри,понякога грешат,заради това,за това ние намираме добрите доктори за нас,но индивидуално.При мен може д-р Генов да види,че имам проблем без затруднение,при друг може да е трудно да се види,не знам,така аз си ги обеснявам нещата.чао и успех на всички момичета и жени.Бъдете здрави   bouquet

# 132
# 133
Ne vseki znae s tochnost terminite v medicinata kato men i da gi pisha pravilno,da ok popravqm se citonamazka.Tuk vyv foruma povecheto ste za da gledate pravopisnite greshki li? Zaikooo...

# 134
Е,ти сега какво се спече..

Общи условия

Активация на акаунт