Търся заведение с детски кът (не детски клуб) в източните квартали

• 4 620
  • 8
  •   1
Отговори
Мили мами от Младостите, Дружбите, Слатина, Редута, Изток, Яворов и т.н. ако пропускам някой източен квартал, моля да споделите за заведение (ресторант, пицария), в което има и детски кът, по възможност с какичка. Предстои ми празнуване на 1-ви рожден ден и няма смисъл да е в чист детски клуб, т.к. възрастните няма да могат да се нахранят и почерпят като хората. Децата ще са малко и на 4-6 години, но без детски кът ще пощуреят ако е чист ресторант.
Аз се сещам за една пицария на Якубица в Лозенец, но ми се искаше да е нещо по-близко до нас.
Приемам всякакви идеи!

# 1
# 2
Ейй, да бе, и там сме ходили, никак не е лошо. Но направо не мога да повярвам, че Младост 1-4 и Дружба 1-2 с около 200 000 жители нямат нито едно такова заведение! Много странно...

# 3
Побут за още един опит!
Хайде, споделете и други места, където хем може да се почерпят възрастните с нормално топло ядене и с подходящо пиене  Mr. Green, хем да има нещо като детски кът, затворена детска площадка или нещо от сорта, където да бъдат изпратени децата след като им писне с възрастните на масата!
Нима само аз не предпочитам детски клуб за празнуване на 1-ви рожден ден? Че и за по-нататък? То всичко хубаво с детските клубове, но за цената на "куверта" им, "какичката", "кетъринга" и "парче пица със сок" мога да почерпя и цялата рода в нормално заведение, стига да е подходящо и за деца...
Ако знаете такива в цяла София, пишете! Егати пазарната ниша Shocked

# 4
Поразгледай тук 

Темата е стара, но много от местата са си актуални
 Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223762.285

# 5
Поразгледай тук 

Темата е стара, но много от местата са си актуални
 Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223762.285
Благодаря! Ей сега ще я разгледам Hug

# 6
  • София
Аз живея в Дружба. В нашия квартал няма едно свястно заведение без детски кът, камоли с кът  Peace
На нас също ни предстои рожден ден и търсех нещо подобно като пицарията от поста на viktoria75. Може и към нея да се ориентираме, хубаво ми изглежда  Peace

# 7
  • София
Буеното е добър вариант, няколко пъти ходим там вече.
Другото е ресторант Йоли в Дървеница.

# 8
  • София
Аз вече дори звънях в Буено да ги попитам това-онова относно празнуване на детски рожден ден. Ще отидем и на място да дегустираме нещо от менюто, за да видим как е.
Миналата година празненството ни се провали заради висока температура на малката, дано този път да сме здрави  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт