Отзиви за яслата в 29 ОДЗ Слънце в кв.Изток

• 1 909
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile, пускам нова тема, защото старата е вече доста дълга.
(Изчетох голяма част от нея, там отзивите са 50 на 50, но включват и детската градина)

Затова, моля, ако някой има наистина актуални впечатления от яслата в 29 ОДЗ Слънце нека да ги сподели.
Предстои ни записване в ясла 1 ва група (най-малките) и всяка информация за условията, режима, обучението и тн. ще бъде много полезна за нас, Благодаря Ви Simple Smile

# 1
  • София
И на мен би ми било интересно.

# 2
  • Ку-куландия
Малкият ми син посещава тази яслена група, много съм доволна. Персонала е много внимателен и любезен. Пуснах го на 1 г и 7 м, беше без памперс, не му сложиха нито веднъж инциденти е имало вда-три пъти за една година. Помещението е ремонтирано - нови грдеробчета, легълца и пр. Докато синът ми беше в групата сме купили щори, тънки пердета, шкаф за консумативи и съм занесла малко играчки които в къщи вече не бяха актуални. Относно режима на който му се спи го слагат да спи, не ги будят оставят ги на се наспиват, обличат ги, обуват, хранят. Сестрите винаги са по две в смяна, отвреме на време имат и студенти които си карат практикумите. Нямат телевизор (нямаха по наше време) пускат им песнички. Всичко това се отнася за първа яслена група.

# 3
Тъй като питаш за условия, режим и обучение, първо - обучение няма. В яслите децата само се обгрижват, нямат учебна програма. Предполагам, че ги занимават с разни неща - помня, че имаха музика в някои дни, гледаха книжки, такива работи. Условията - много тясна стая за 20-30 деца. Те не идват всички, но по 20 са се събирали. Голям гъч беше. Режима - не знам точно, моето дете винаги беше нахранено и повечето пъти спеше. Сутрин децата се водят до 9.00 часа, май по изключение за яслата можеше и до 9.30.
На мен лично яслата хич не ми допадна. Дадох дъщеря ми на 1.9 месеца без памперс, веднага й го сложиха и още 6 месеца си ходеше в яслата с памперс, в къщи без. Спомените ми са тясното пространство, миризмата на белина и отделно,  че детето се съсипа да боледува - още ми се свива сърцето като се сетя. Иначе към персонала нямам кой знае какви забележки, добре се грижат за децата мисля. Само това с памперса.

# 4
Здравейте,

благодаря Ви за отговорите Simple Smile, информацията е много полезна за мен, надявам се за изминалото време  условията там  да са се подобрили.
Още не е ясно дали ще ни приемт, но поне имам някаква представа за какво става въпрос.

# 5
Побутвам темата и аз се интересувам. Благодаря

# 6
  • София
Нас ни приеха във втора яслена група. Синът ми ще тръгва от септември 2011. Може ли по-актуална информация за условията, персонала. Най-много ме интересува дали им обръщат внимание или ги оставят да падат и да се удрят по между си....Хранят ли ги или ги оставят сами да се хранят кой колкото може? Как точно ги приспиват? Креватчетата с решетки ли са? Ще се радвам ако някой даде по-актуална информация.

Общи условия

Активация на акаунт