Тwilight/Здрач- тема 66 - Couple of years after the first bite...

• 40 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Добро съботно утро...

идвам да ви поздравя с това

Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
Добро съботно утро...

идвам да ви поздравя с това

Joy Joy Joy Joy Joy
Hug Hug Hug
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 47
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте, аз ви чета от време на време, но дасега не съм писала. Ще продължавам да ви следя. Обожавам поредицата ''Здрач''. Гледам филмчетата по 1 път в седмицата и още не са ми омръзнали Simple Smile

# 48
  • Бургас
Кате, добре престрашила се!  Hug
Пиши смело и повече, какво/кого харесваш или пък не? Докъде газиш  здрачните води-до глезените; до кръста или вече си полуодавена!?  Wink

# 49
Благодаря  Hug

Честно ли - аз вече съм напълно одавена в този филм Simple Smile След като гледах за първи път "Здрач" през 2009г. не приемам друг филм, независимо от сценария, жанра и прочие. Всичко, което се опитвах да гледам след него ми е боза. А след прочитането на книгата да не говорим. След това излязоха и другите части и оттогава в моя комп присъстват само тези филми. Не ми омръзват и така като гледам няма да ми омръзнат още дъъълги години. Книгите също ги чета и препрочитам.
Определено от всички части ми харесва най-много 1вата и най-обичам да я гледам, когато навън вали или е мрачно - тръпката е винаги страхотна  Simple Smile Преди време направих едно клипче към нея, заедно с една песничка и се получи много добре. Ще го споделя с вас и дано ви хареса http://vbox7.com/play:4776845c

# 50
Добро утро  Simple Smile

Katencetoo
  smile3501 клипчето е супер и песничката е много добраа  Simple Smile

Диде санувах та  Embarassed  Grinning ,само че не беше самата ти,ами главата на Роб от аватара ти и нещо там те Дидосвах...  Laughing не си спомням много хубаво Rolling Eyes  Hug

# 51
  Поздрав за добре дошла на Катенцето  Hug С помощ от приятел го поствам, защото се оказа по-големичко и не ми беше по силите да го покажа сама. Разнежих се от клипа ти  Simple Smile  Как си удържала да не се разпишеш по-рано при нас  Simple Smile  Тук компанията в момента сме на различни здрачни дълбочини, но сме оплетени, така или иначе, здравичко и от историята, героите, реалните  хора  Mr. Green   Закотвени сме, плацикаме се в лечебните води на фенството, всеки си има по един чист извор  Joy  Та пиши и друг път

Белс, браво, сутрешният старт е на 6  Peace  Досега го търсих оня гиф на Роб и Кри в Токио и няяямааа и няма, някъде съм го смотала.  Добре щеше да си подхожда с "пуканките" в главата на Роб  Joy

# 52
Добро утро и от меннн!

Белс, доста приятен старт на деня  Mr. Green

Кате, добре дошла  Hug Браво за клипчето Heart Eyes, голяма мания е това видърството  Crazy

Люсии, това ми е един от любимите моменти от 'зад кадър' от Здрачааа Heart Мисля, че ти търсиш този, нали?

Погледът..... ииииии туп Sunglasses На мен винаги са ми изглеждали прекалено доволни на това събитие  Whistling кхъ кхъ

Аз напоследък все си търся филми да гледам и все ме тегли към здрачната папка... лИбов ли бе да го опишеш Heart Eyes Май след БД стиловете живнахме Mr. Green

п.с. Осем нови клипа от Водата... в 7 минути Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 12:54 от c.v.e.t.i.

# 53
  • Враца
След като изгледах новите клипчета от слончетата, толкова се "зарадвах" на обяснението на Фокс за отлагането на филма:
Цитат
Hi guys, we know you are anxious to see the movie and we’re sorry about the date changes. We want the film to be released on a date when it can be seen in as many cinemas as possible. Thanks for your patience and understanding!
Интересно тези хора си мислят, че предимно тийнейджъри ще гледат филма ли, за да дават толкова нелепо обяснение? Или са били подведени от някого  ooooh! ooooh! ooooh!

# 54
  • София

Eeeeeeeхххххх, как ми стана мъчно......щях да гледам това след броени дни....от "Фокс" и "Александра" ни вопъл, ни стон....може и чудо да стане, но за сега в програмите за април "Водата" я няма по кината... Cry Cry Cry (ooooo, сега прочетох какво са казали...потресена съм от тази глупост.... ooooh!....те осъзнават ли, че ще стане точно обратното - с тая юлска дата у нас ще го гледат на кино по-малко хора...понеже вече ще са го гледали по други начини....)

Както и да е, това клипче сигурно ще го науча наизуст, както ме бива в мазохизма ще си го причинявам всеки ден...

Междувременно, имам си много хубав Роб на плакатче - браво на "Браво" - хубава снимка са избрали! Божеееее, не помня от кога не съм си купувала такива неща - то било голям кеф!  hahaha hahaha Сега ще си го залепя, заедно с братята да са ми утеха до...юли месец, примерно. Mr. Green (като съм била малка съм си рисувала човечета до стената на леглото, за да си говоря с тях - сега като ги опънах тия плакатчета и се сетих за това...моите нови въображаеми приятелчета Laughing Laughing).
Иначе, най-големия плакат е с вампирските дневници, не е лош, ако някой иска мога да му го подаря, хартията е тънка, но все ще издържи известно време, ако не се пипа прекалено често. Mr. Green (тук може да ги видите).

п.п.Заповядайте да коментираме http://www.facebook.com/WaterforElephantsMovie/posts/194034100637858....за който има още нерви, де....Горкичките фенове от привилигированите страни - скокнаха като ужилени и се утешават, че е някаква първоаприлска шега....де да беше и за нас такава... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 14:01 от maminkavania

# 55
Здравейте, момичета! Simple Smile

Минавам да кажа, че днес по ТВ7 от 22.45 ще дават "Здрач".   Flutter
Снимките и гифчетата от последните постове са супер.  Crazy

# 56
още един поздрав

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 57
Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug Сега седя и се чудя защо не писах по-рано и колко приятни хора има тук  Simple Smile Ще гледам да се включвам по-често.

lili0909, благодаря много за гифчето, което си качила   bouquet Страхотно е  Peace

# 58
  • София
Ха-ха-ха-ха "Sam's dark secret" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Щом пак и по Тв-то ще  дават Здрача, значи да отивам за пуканки и да забравя тази вечер за всякакви води, слонове и световната несправедливост Twisted Evil Twisted Evil

Katencetoo, една виртуална Hug и мен!

# 59
Ванче,
благодаря, че сподели за списание Браво...

тичах да го купувам. беше свършило вече на три места, но на четвъртото намерих...

е, направих се, че не е за мен, но май не ми повярваха Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт