Тwilight/Здрач- тема 66 - Couple of years after the first bite...

• 40 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Мили мои  Hug

Катенце, добре си дошла при нас Grinning
Много нежно ти е видеото, поздравления 
Белс  Hug Hug
охоооо, братчето как се криеее само, голяма заигравка отново някой е сътворил, аз поне се кефя на такива винаги и то на мах.
Маме, да не би моята глава да е била до тази на Роб или на рамото му, или........та си ме Дидосвала  Joy

Ванче, честит рожден ден на юнака на огромна патерица!

Сега отивам да поровя какво има в линковете дето сте постнали Grinning

# 61
Ванче, писас, писах, тези дни се разписвам като луда, но забелязвам, че израелките са много напористи! Дано има някаква полза и за двете държави *палцестиск*

Белс, колко укорително го гледа Дийн, но доколкото помня Сам първи разгада паролата на лаптопа в здрачния епизод  Mr. Green

# 62
Сам, Здрач и Едуард си имат история   Joy

Цвети, голяма  Hug за Роб с котешката усмивка, точно този е гифът. Скътах го на сигурно място.

Разглеждах сега датите за премиерата на Водата. Наивно си мислех дали пък изцяло за всички не  е забавена премиерата. Да, ама неее. Еми с Венецуела сме просто най-последните дупки на края на всичко  Crossing Arms  Унизително и обидно. Арабският свят ще си гледа филма през април, сигурно са супер голям пазар. Сега се чудя дали жените ходят сами на кино там  Rolling Eyes   Последното го казвам  без ирония. От инат няма да го гледам на кино, не че ще им накривя шапката, но важен е принципът. Аз и Здрач не съм гледала на кино, и това ще преживея  Peace  

Клиповете от Водата са заминали, язък, щях да се наспойлирам с чиста съвест  Sad

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 20:09 от lili0909

# 63
Люс, там са си, само е трябвало да цъкнеш за гледане в тубата  Hug ето линка, ела от тъмната страна при нас с Ванчето  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=uSYHpL9wfzY
Яд ме е на Фокс, само ако знаят колко биха изгубили.... е имаме си тракери.... ще си гледаме по домашно му  ooooh!

# 64
  • София
Оффффф, гадно си ми е за тая тъпа вода и т'ва си  е   и невероятно, но факт:    
Japan - 06  Aug 11!!!!!! Ако не е някоя фрапираща печатна грешка японците ще го гледат през август....просто съм спийчлес  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Идея си нямам как си смятат сметките тия - формулата "пускаме по целия свят на една и съща дата" не им ли работи, че правят такива глупости? newsm78
 И на мен ми се изпари желанието да го гледам на кино...

# 65
 днес ще дават здрач по тв7 в22,415

# 66
  • в сърцето на един мъж...
Хм, явно нещо подготвят света съмит, защото и при нас Здрач вече го даваха Thinking Аз съм много доволна от новата дата за България Embarassed Прибирам се края на май и ще си доставя удоволствието най-накрая да гледам кино на нормален екран Embarassed Тук ми е много трудно с киното и изобщо филмите, които имат само дублирани екземпляри Confused Всичко се дублира на немски, няма филми със субтитри и е ужасно досадно, колкото и добре примерно да говориш езика, а ако си като мен все още изучаващ го, съвсем притеснително и се губи удоволствието Confused

# 67
  • София
Лелеееее, Geia, не знаех, че така правят германците....Някак ми подействаха думите ти много успокояващо, че все пак тука не им е хрумнало да дублират всичко и "деветата дупка на кавала" не е съвсем дупка. Mr. Green Наистина се радвам за теб! Честно! Ти в София ли си идваш? И за постоянно ли? Извинявай за любопитството, може да не ми отговаряш.  Blush
Аз иначе ще си ги потормозя във ФБ още известно време, докато ми мине яда, въпреки че едва ли ще променят датите вече...

А "Здрач" вече са го давали по Тв 7, а по HBO и "Новолуние" даваха....дето се вика, ако почакам две, три години и "Водата" ще я гледам с прекъсване за реклами. Laughing

# 68
maminkavania, аз съм от Велико Търново, а съм женена за варненец, така че разпределям времето си между двата града Mr. Green А иначе идвам си само за лятото, живеем в Германия за постоянно и използвам докато децата са малки да учат български с баба и дядо, че после като тръгнат на училище - няма ваканции от по 3 месеца Laughing А иначе тук абсолютно всичко е дублирано, просто няма филм, който да не е. Не знам какво правят глухите хора и как гледат тв. Чувала съм, че може да се пуснат субтитри, но те са си естествено само немски. Всичко е на немски, рядко може да се намери нещо с оригинален звук. Единствено на едно място има кино, в което пускат част от филмите с оригинален звук и рядко мога да се уцеля с всичките компоненти - време, детегледачка и компания, за да отида. Гледах "Новолуние" тук, ами ужасно е Embarassed почти заспах в киното заради немския, а и не бях чела все още книгите и ми беше супер скучно до момента, в който Тай не се съблече Joy Още ме бъзика компанията за случката Mr. Green Та затова и наваксвам с киното като се прибера Embarassed

# 69
Хайде, изгледахте ли  Heart Eyes
Ей как на шега си започнахме манията, а докъде стигнахме  Mr. Green Сега ако можеше да пуснат и другите две частиииии.....
♥

# 70
Из-гле-дах!

Хипнотизирана съм от гифчето дето е пуснала Цве и съм тра ла ла  Grinning
Брей, със сигурност е страхотно и много весело да снимаш филми, особено ако главния актьор се казва Роб  Grinning

Леле Гея, хич не си за завиждане с този "мелодичен" немски.

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 01:55 от danir

# 71
Дани, да ти кажа свикнах му Mr. Green Отначалото и на мен ми се струваше зле, ама сега даже и немски песни си пея, но ми е кофти някак. Представи си Брус Уилис влита в горящата сграда и ти се усмихва чаровно на немски... Как да не ти стане кеф #Crazy

# 72
Чудех се дали да намаля снимките, но за тези си заслужава да наруша правилата  Grinning

Ровех из ютуб за едно, намерих друго  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 02:47 от danir

# 73
  • София
Добро утрооо! Какви чудеса прави "Здрач", а? Днес вече няма мрън - ще съм само "бяла и добра". Wink

You make me smile! Wink

# 74
Ле ле жива да не бях Били Бърк може да пее Shocked Laughing ама е много секси Blush
Сега времето да си призная,че въобще не ми харесва с мустаците като баща на Бела.
Доста време ми трябваше да свикна.
Относно появилите се снимки от Зазоряване гледам ,че никъде ги няма в нета освен на нашия сайт Laughingза което благодаря на Цвети!
Даже в единия от сайтовете коментират феновете,че досега сагата призовава към "въздържание" относно секса,а сега тези откровени секс сцени Rolling Eyes но така си е по книгите.не разбирам защо се възмущават newsm78

Общи условия

Активация на акаунт