Тwilight/Здрач- тема 66 - Couple of years after the first bite...

• 40 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  Неделен поздрав  Hug  Даа, снощи колективно си спомнихме сладките първи дни след Здрача. Още се чудя заради историята ли е, аз започнах от книгата, заради моето тогавашно състояние ли е, но като резултат - намерихме се със Здрач и Роб и имаме връзка вече 2 години и 3 месеца  Grinning

Диди, верно твоят човек Били много добър се оказва  Peace

Ванче, поздравът ти много ми хареса, а и опитите да сме "бели и добри" ме теглят много. Това е от малката голяма поетеса, нали?  Аз пък не съм забелязала, че във връзка с Водата, Япония се оказват най дупката, обаче това може да е заради ситуацията там в момента. Може би се надяват до август да се стабилизират. Нямам друго обяснение, защото Япония си я ухажват, 2 конвента имаше за Здрач и Новолуние, Роб 2 пъти им ходи на крака. Но аз не си спомням за предишните филми как бяха премииерните дати по страни и дали има закономерност. Спомням си, че Кристабел споменаваше за Австрия, че имат късна дата за 2 или 3 филм. Та обидното е, че ни подгряха за април, а после ни метнаха извън света.

# 76
Тати Суон и тати Уинчестър????!!!!
Ммммм и "старата" генерация се не дава  Grinning

цък! цък!
Ку Ку, да разбирам ли, че и ти харесваш Билито Grinning

# 77
  • Бургас
Добро утро!
Снощното поредно гледане на Здрач-колебаех се дали да не се въздържа, скоро пак го даваха все пак, но бегло  Wink го споменах пред съпруга! Той като фен на Кристин заяви, че да - ще гледа и аз нали съм добра  Laughing не се противопоставих, викам си ще "се жертвам", дано не се утегча! Сина и дъщерята с иронични забележки, но и те наредени! Сина ми- "Ето един филм, който по принцип не бих повторил, но стоя и гледам?!"  newsm78 И така след доста повече от 10 пъти, отново ме вълнува и след финала, не знам защо, но страшно ми се искаше да се нарева едно хубаво?! Понякога наистина си мисля че има някакви магически скрити подсъзнателни послания...Не мога да си обясня!

Даже в единия от сайтовете коментират феновете,че досега сагата призовава към "въздържание" относно секса,а сега тези откровени секс сцени Rolling Eyes но така си е по книгите.не разбирам защо се възмущават newsm78

И аз го четох това и странно-първо правят доста обстоен и нахъсан анализ на позите в кадрите, а после се възмущават?!  newsm78 Малко като оня виц с монахинята:"Не ме бутай, Господи!!!"
Ами като пресни младоженци най-естественото и сладко нещо е да правят любов! Какво друго-
да обсъждат държавния дълг ли?(Емет цитат)

И последно за Водата, ами още в началото ми беше изненадващо и странно, че в UK премиерата е 4 Май, а ние Април?! Явно цялата им политика е не по нашата логика!

# 78
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте  Hug
И аз вчера го гледах Здрач-ко...все така с интерес. Всеки път, когато го гледам откривам нещо ново и всеки път се вкарвам във филма  Simple Smile Особено накрая  Crazy Мъж ми вика, че може би ако го изгледам още 1 път ще спра да рева...ама той това го казва всеки път след като съм го гледала (веднъж в седмицата  Mr. Green).

# 79
Аууу никой не е пуснал неделна закуска  Mr. Green

Диди, снощи постът ти за лека нощ е тоооолкова хубав  Heart Eyes
Снимката на Тай от 'Амбасадор' ли е?
А татко Уинч и татко Суон на едно мястооо  Crazy уаааууууу  Crazy Има ли причина? Филм?

Люс, тези дни пускаш много хубави гифчета  Heart Eyes

Аз всеки път си се радвам на Здрачковци, много беше приятно да се гледа в компания  Hug  Heart Eyes

Сега си мисля за Водата... ами това направо е като някакъв план за супер малко приходи за филма Thinking Сигурна съм, че и в другите страни ще го изпиратстват и после Фокс ще каже "ето, никой не гледа филма, добре, че не го пуснахме април" а всъщност филмът ще се е гледал от всички.... по торенти и онлайн сайтове.... Crossing Arms
Как може човек да пропусне това....

# 80
[quote author=c.v.e.t.i. link=topic=574147.msg18308386#msg18308386 date=1301824037]
Аууу никой не е пуснал неделна закуска  Mr. Green

Диди, снощи постът ти за лека нощ е тоооолкова хубав  Heart Eyes
Снимката на Тай от 'Амбасадор' ли е?
А татко Уинч и татко Суон на едно мястооо  Crazy уаааууууу  Crazy Има ли причина? Филм?

Люс, тези дни пускаш много хубави гифчета  Heart Eyes

Аз всеки път си се радвам на Здрачковци, много беше приятно да се гледа в компания  Hug  Heart Eyes

Сега си мисля за Водата... ами това направо е като някакъв план за супер малко приходи за филма Thinking Сигурна съм, че и в другите страни ще го изпиратстват и после Фокс ще каже "ето, никой не гледа филма, добре, че не го пуснахме април" а всъщност филмът ще се е гледал от всички.... по торенти и онлайн сайтове.... Crossing Arms
Как може човек да пропусне това....

[/quote]

Цве, хич не знам ни за Тай, ни за татитата, може да са се засекли във Ванкувър, че нали и двете продукции основно се снимат там, може и един и същ агент да имат, но ще бъде хубаво пък, ако имат и някакъв общ проект за снимане Grinning

Абе голяма шумотевица се вдигна около Водата, пък да видим накрая какъв ще го сътворят от Фокс Mr. Green

Ох, Якоб каква влажна целувка отнесеееее Joy

# 81
  • Euskal Herria
Привет на всички! Основно съм четяща (гласувах в анкетата) и изключително рядко се включвам, но съм ви благодарна за пълната информация, която ми давате.
Снощи пропуснах "Здрач"-а - искаше ми се да мога да го сравня с версията, която аз имам. Обаче преди малко разбрах, че в програмата на НВО за април са включени "Новолуние" и "Затъмнение".
Първите дати са:
24.04.2011    18,55 ч    "Новолуние"
24.04.2011    21,05 ч    "Затъмнение"
Има след това още 3-4 дни, в които пак ще ги дават.
На всички ви пожелавам спокоен неделен ден!

# 82
Дидииии, намерИх го!!!  Mr. Green Татитата са били да гледат "Червената шапчица"! Без майтап  Mr. Green Май наистина имат един агент Flutter

Тук ми напомнят на 'Сърдити старчета'  Joy особено Джефри Joy

# 83
Дидииии, намерИх го!!!  Mr. Green Татитата са били да гледат "Червената шапчица"! Без майтап  Mr. Green Май наистина имат един агент Flutter

Агент   bouquet
Добре де, ама Били не е ли бил на премиерата на Шапчицата, нали участва във филма или сега е завтарял  Joy

# 84
Е, сигурно е бил  Joy
Сега се разрових и не видях негови снимки от тогава всъщност  newsm78 може би е снимал 'Зазоряване'? хххмммммм странно!  Thinking

п.с. Днес има пресджънкет за Водата, така, че очаквайте мноооооооого нови интервюта, може ви след час два  Hug

А през това време....
Trailer Spoof: Twilight & The King’s Speech
Гифчета от сцените зад кадър от ‘Вода за слонове’
Гил Бирмингам поства снимка на вълците…
Миа Маестро туитва за дълга сватбена вечер
Снимка от пресджънкета в ЛА днес за ‘Вода за слонове’

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 15:39 от c.v.e.t.i.

# 85
Цве, за агентската работа заслужаваш подарък!  Hug

Оооо, ето какво може да се прави още докато чакаме Wink

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 15:45 от danir

# 86
Снимките страхотни,благодаря   bouquet

Диде не си спомням много хубаво,ама най-вероятно за това съм те Дидосвала  Laughing  Hug

Брех татко Джон и татко Чарли на кино заедно   Laughing  Laughing Laughing явно им се е харесал филма,какви са весели  Joy

# 87
 doh Е стига де как можах да изтърва Здрача по ТВ7  Twisted Evil Влизам в темата по сто пъти и това да го пропусна пууууу.... че съм Cry Така и не съм го гледа на по голям екран от PC  Cry Cry
Тати Суон и тати Уинчестър????!!!!
Ммммм и "старата" генерация се не дава  Grinning

цък! цък!
Ку Ку, да разбирам ли, че и ти харесваш Билито Grinning

Данир е в тази комбинация от Тати Суон и Тати Уинчестър ще избера втория Laughing луднах по него след P.S.I love you .Заради него се реших да гледам първия сезон от Свръха  Joy

# 88
  Цвети, отворила съм торбата с гифовете  Grinning

Двамата татковци са големи сладури.  И квоо, били на "Червената шапчица"   Joy   В съседната тема  видях снимка от младите години на татко Уинчестър и да знаете, бил е готин.

Диди, това ме разби направо  Heart Eyes

Има видео с Роб от пресджънкета на Водата   Heart Eyes   Косата е порастнала

# 89
Диди, мерсииии  Hug Hug Hug

Хайде на интервютата  Heart Eyes

ScreenSlam интервю #WFE Press Junket

Две нови снимки на Роб и Тай (Роузи)

Роб отговаря на фен въпроси за Рийз и Тай #WFE Press Junket - Страхотно интервю според мен, личи си, че Тай (Роузи) му е голяма слабост  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт