Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между използването на новата опция „анкета“ и мнението, когато се създава нова тема?
Какво представлява „Зазоряване“?
Какво представляват „Фокс“ и „Александра“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между използването на новата опция „анкета“ и мнението, когато се създава нова тема?
-
Какво представлява „Зазоряване“?
-
Какво представляват „Фокс“ и „Александра“?
-
Какво представлява „Снимката“?
-
Какво представлява „Алис“?
Неделен поздрав
Даа, снощи колективно си спомнихме сладките първи дни след Здрача. Още се чудя заради историята ли е, аз започнах от книгата, заради моето тогавашно състояние ли е, но като резултат - намерихме се със Здрач и Роб и имаме връзка вече 2 години и 3 месеца 

го споменах пред съпруга! Той като фен на Кристин заяви, че да - ще гледа и аз нали съм добра
И така след доста повече от 10 пъти, отново ме вълнува и след финала, не знам защо, но страшно ми се искаше да се нарева едно хубаво?! Понякога наистина си мисля че има някакви магически скрити подсъзнателни послания...Не мога да си обясня!
Особено накрая
Мъж ми вика, че може би ако го изгледам още 1 път ще спра да рева...ама той това го казва всеки път след като съм го гледала (
Сигурна съм, че и в другите страни ще го изпиратстват и после Фокс ще каже "ето, никой не гледа филма, добре, че не го пуснахме април" а всъщност филмът ще се е гледал от всички.... по торенти и онлайн сайтове.... 

Е стига де как можах да изтърва Здрача по ТВ7
Така и не съм го гледа на по голям екран от PC