Тwilight/Здрач- тема 66 - Couple of years after the first bite...

• 40 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Май това е снимката фаворит на всички, а Laughing
Сега заглавието на темата се връзва идеално с новите снимки...

# 31
Добро утроооо  Mr. Green

Успях да сваля клипчето иииии...... кажете всички ли ще се спойлираме или да завоалирам нещата  Whistling

Според мен просто някой е получил доста парички да лийкне снимките... а те през нощта излизаха една след друга! Странно, че нямаше клипче с всички стилове, които видяхме  Thinking което ме навежда на мисълта, че може да има скоро и още.
Харедаха ми всички снимки, много много много много им се радвам  Heart Eyes А през нощта като ви нямаше си припадах самичка Crazy

# 32
  • София
Страхотни снимки, според мен са от къщичката в гората, нали?
А не от остров Есме  Thinking

# 33
Страхотни снимки, според мен са от къщичката в гората, нали?
А не от остров Есме  Thinking

А би трябвало да е от острова  Simple Smile

# 34
  • София
Ами съмнявам се да има горяща камина на острова  Thinking
А и през прозорците ми се виждат дървета, а не плаж.
Само се чудя защо Едуард спи на едната снимка, нали вампирите не спяха?!?

# 35
Аз също мисля, че някои са от къщата в гората, а други от о.Есме.... и в двата случая са много хубави  Heart Eyes

# 36
  • София
Да, но и в двата случая мнооооого време ще мине, докато ги видим на голям екран, ако въобще от всичко наснимано остане нещо за във филмите. Особено тези от горската къща - чаааак след ъъъъъъ 20 месеца, ако броя правилно и ако до тогава не се е свършил света или и Съмит не се подведат по мантрата за "малкия пазарен потенциал" и т.н. видим филми на "кукуво лято".  Twisted Evil

Тц, много съм нещо невъодушевена. Embarassed Странно ми е да не ми е развълнувано, но ... има време...просто май не искам да си хабя въодушевленията предварително...много енергия изтече по водата...за слонове. Whistling Whistling

След като наваксах с всички Робъртовски филми реших, че нищо няма да ми стане, ако изгледам всички с Кристен. Както вървят нещата ще взема да я харесам и да ми се изпусне из устата сквернословието, че "Здрач"( 1, 2, и особено 3) им е много слаб филм и на двамата като актьорска игра...И съответно пък е най-добрия за Тай - той нали е малък има още много да се излага, специално за сагата за мен ще си остане перфектния Джейкъб. Peace

Хайде, стига ви песимизъм от мен за в новата темичка, сега само да почерпя и се махам.
Животът нали е "шега работа", та баш днес на 1-ви април се занимавах преди 13 години да раждам. Даниел - първороден, умен-разумен, висок почти колкото мен, носи моя размер обувки и ми дава акъл, 'щото аз си нямам...и така отвътре ми дойде да отрупам масата с плодове, та малко така да ви е островно...плажове, балдахини, перушини... Laughing Laughing Laughing

# 37
Ванче, чакай да издухам една перушинка от устата си  Joy  Да ти е жив и здрав първородният син, с много радост да те дарява и дълги години да те "поучава"  Grinning Hug

И аз съм още под влияние на снощния горещо "изтекъл" незнайно  Grinning как и откъде снимков поток. Гледай, народе, щото това едва ли ще е из филма. Ще гледаме нещо завоалирано и после направо погрома на стаята  Grinning

Ако и двамата са вампири, горящите камини са само за разкош на гледката  Grinning Изказах се и аз по въпроса. А Бела добре са я докарали с вампирската визия, красива и някак по-зряла изглежда.

# 38
  • Бургас
Ваня, честито да ти е детето! Здраво, умно и щастливо!
че "Здрач"( 1, 2, и особено 3) им е много слаб филм и на двамата като актьорска игра...И съответно пък е най-добрия за Тай - той нали е малък има още много да се излага, специално за сагата за мен ще си остане перфектния Джейкъб. Peace

Цялата ми рационална част е съгласна с теб и тъй като ми е болна тема, да си кажа ОБАЧЕТАТА:
При смотан сценарий няма как да е друго яче!  Confused Много сюжет-ще го съкратим;много диалози-не са кинематографични-режем ги; хайде малко феминизъм-да дадем пример на девойките-ще сътворим една по-силна и самостоятелна, знаеща какво иска Бела!(цитирам интервю от времето на Новолуние!)Хайде сега малко да рендосаме Едуард, че нещо много противоречив  и труден-по-мек и отстъпчивичък да стане! Как всички фикописци (и калпавите дори) видяха най-ценното в характера на Едуард-жестокия вътрешен огън и драматизъм, а наша Мелиса не провидя?!Хайде сега един Джейкъб без егоистичната му страна! И в резултат-сенки на Едуард и Бела, пък и цялото сем. Кълън е жестоко окастрено откъм характери! Да не говорим че във всеки следващ Здрач на Робърт крилете ги връзват с все по-дебели въжета, та да могат да го натикат в тесния, нескопосан калъп на Съмит!  Това от рациото ми! Като си пусна филмите го приспивам и карам само на емоции-просто се наслаждавам на две изгубени деца, които така неистово се търсят ... и имат смелостта когато се намерят да останат заедно!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 18:39 от ladi Koup

# 39
  • София
Много си права, Лейди, много си права...няма какво да добавя... Hug

Аз понякога се ядосвам на себе си, че се задълбавам да анализирам нещата.

Я да включа емоцията, че днес от много лични емоции забравих, че е петък и че Роб е прекрасен! Чакай да си опъна килимчето, да се обърна на изток (или запад?) и като добър слон (на кила много автентично го докарвам Blush) да изпълня някои Робски заповеди! Whistling Whistling

"Кой е добро слонче, а, кой е добро слонче?" Laughing

Мерси за поздравленията!!! (lili0909, обожавам жълти лалета!! Hug)

# 40
  • Бургас
Дааа, Ваня - здравият разум и задълбочения анализ са били най-големия ми враг и най-голямата ми слабост в живота ми! Вчера благодарение на тях треперех от ярост покрай простотиите  с Водата и Бел Ами! Но после си потънах в A Pound of Flesh, та чак по едно време забравих да дишам от емоции и една прекрасна алтернативна вселена ме пое.....  После снощните "изпуснати" снимки ме отведоха в пълна нирвана!  Embarassed

За Цве!  Hug Тя си знае защо!  Rolling Eyes   Цве, понякога 13 секунди са си много време!  Нескопосано, но от сърце!!!

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 20:38 от ladi Koup

# 41
Ванче, весел празник! Да ти е жив и здрав рожденикът!  Hug

Лейди  Hug ю ар уелкъм Peace И добре дошла в агитката на Флеша  Mr. Green Heart Eyes

# 42
  • Благоевград
Ох, момичета! Момичета!  Crazy Crazy Crazy Много обещаващи снимки!

И хайде сега - няма да се поддаваме на черни мисли, че видите ли - може и да се разочароваме после... Ще си благоговеем и ще си мантросваме и ще си намираме наште си неща, дето да ни държат още няколко години в Робинството  Grinning

Ванче, честит празник на детенцето ти! Да е късметлив!!!

# 43
Някак ми е Робстенско, поздрав за малкия ни тийм  Hug  Heart Eyes  hug In the land of….. Robsten & Bedward

# 44
Moмичета пуснаха официално изявление във връзка с изтеклите снимки към БД:
Filmmaker statement regarding Breaking Dawn leaks/ Знаех си, че Съмит не са толкова глупави да си пускат сами лийкове със снимки  Peace

ООо Цве, тъкмо и аз се наслаждавах на тях, страхотен пост!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт