Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 14

• 25 449
  • 700
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
               Как е закона при тях - съпруга може ли да свидетелства срещу съпруга си...!?
Ами сега ще разберем. Нали оня ден това се чудехме.

# 136
Веднага ми влезе сценарий в главицата - влиза Фатмето в полицията и обеснява, как мъжа и въпреки че  е толкова хубав е малко луд и говори безмислици. Така че да го пуснат да си го прибера да го лекува.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 137
            Някой ще го спре - мисля , че Фатмагюл, но той беше пред полицията как ще стане.., освен по телефона...!?

Той се обрича на смърт - онези ще го очистят...

# 138

Но ако няма затвор с какво ще напълнят сериите..!?

# 139
Мисля, че Керим взе най-правилното решение, като отиде в полицията. Фатмето е жертва на престъплението и въпреки Керим, не трябва да се чувства виновна. Дано само тази му постъпка да има ефект и злосторниците да бъдат осъдени. Дано той с това не попадне в капан, който ще му заложат богаташите, че те се силни с парите си и властта и може правосъдието дазастигне само Керим.

Берен и Енгин дали са били наясно колко сълзи ще пролеят в този сериал и колко тъжни и измъчени физиономии ще изиграят, бръчки ще получат вече, че и ние покрай тях. Mr. Green

В тази серия почти нищо неочаквано от нас не се случи, но все пак като за част от сериал беше добра.

# 140

Това е същата продуцентска къща , която снима и Мелодия на сърцето нали...!? ooooh! Мисля , че някъде бяха поместени филмите - там Джемил си мина през затвора , така , че и тука може да го очакваме...!? newsm78

# 141
Kerim'in Suçu Ne...?

# 142
               Stefok , от гледна точка за съвестта на Керим добре - признание .., но ще гръмне всичко по пресата .., ооооо, освен да бягат в Австралия - помирение с бащата... !? newsm78

# 143
Кой ще пази Фатмето ако той влезне в затвора, то май няма поп способен от Керимчо.

# 144
На мен тази кебапчйиница ми се стори доста приятна само дето не разбрах какво ядоха но май нямаше кебабчета Laughing

# 145
На мен тази кебабчйиница ми се стори доста приятна само дето не разбрах какво ядоха но май нямаше кебабчета Laughing
пък и бяха с резервация
в един чужд форум беше преведено - ресторант в търговския център

# 146
Да а той как се нагласи а пък как го отнесе направо ужас ама негов.

# 147
           В България жертвите на престъпление за изнасилване мълчат , защото така обръщат нещата , все едно те са го провокирали , а при съседите , които са още по-консервативни...

Спомнете си интервюто на Берен - с нищо не могат да ме спрат да снимам , ако каузата си заслужава...Значи ще го направят цивилизовано - ще лежат по затворите...

Някъде коментирахме края добър или лош ще е !?

# 148
Знам, че нямам право да те обичам, че ме мразиш, но аз те обичам и това е моята единствена истина. Знам, че има само един начин да докажа любовта си към теб.

Това бяха последните думи на Керим.

Хубава беше серийката. Животът не е екшън всеки ден. Не коментирате почти нищо за другите герои, само Керим и Фатма. Има и други интересни хора и ситуации в този филм.

# 149
                 Хайде сериозно да помислим - филма поучителен ли ще бъде или романтичен или ще успеят сценаристите да вплетат и двете "нишки" , което ми изглежда трудно...!?

Общи условия

Активация на акаунт