Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 14

• 25 537
  • 700
  •   1
Отговори
# 165
Fatmagül'ün Sucu Ne ? 28.Bölüm Kerim - Vural
Kerim - hayatımı altüst ettiniz..Toparlanmaya calısıyordum..Yeniden kendime gelmeye calısıyordum...Bırakmadınız..Karsıma cıkmayın Dedim Çıktınız..BeLa mısınız Lan Siz Basıma..!!! ... Ne istiyorsunuz Benden..
Vural - Kerim 1sn.Sakinles Ne oldu..
Kerim - Elinin Körü oLdu..Allahın Cezası...Sana karsıma Cıkma Dedim..Fatmagül bizi görmüz..Hayatımda toparlamaya calıstıgım ne varsa Hepsi altüst oldu..Tam inanmak üzereydi Bana..Senin yüzünden..Sizin yüzünden hersey tamtersine döndü..Onunla beraber Bende iyilesmeye calısıyordum..Tam bir yol cizmek üzereydik..Yani bir kez daha Fatmagül'e kötülük ettin..
Vural - Ben SANA yardımcı olmak istedim..
Kerim - Ne Yardımı...Ne yardımı..!!Ben Kimseden Yardım feLan istemiyorum..Sizin yüzünüzden bir kez daha kaybettim...Ama bu kez yanma yok..Bana Bak..Bir daha Benim karsıma cıkma..Eğer bir daha Benim karsıma cıkarsan Baska bir Kerim görürsün..Duydun mu Beni...Duydun mu??
Vural - Duydum..
Kerim - Yasatmam Hiçbirinizi...Bunu git o Yasaranlar alcaklarına da söyle..Hesaplarını Ona göre YapsınLar..Benim bu saatten sonra kaybedecek hiçbirseyim kalmadı VuraL...Hiçbir seyim Kalmadı... 

_BehLüL_
Kullanıcının Profilini Göster
_BehLüL_ kullanıcısına özel mesaj gönder
_BehLüL_ Kullanıcısının Web Sitesi
_BehLüL_ tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul

# 166
               Сара , същото написах .., защото в някои от по старите им филми гледахме екшъни като в 18 век и изглеждаха като приказка...

Трябва да погледна един форум и ще Ви припомня филма , как се гърмяха , все едно действието не се развиваше в 21 век , нямаше наказания...

# 167
  • Пловдив

Когато тя го извика да се обяснява с него в двора отзад, колко беше усмихнат
и физиономията му взе да се сменя. Всички срещу него - беше върховно красив в тоя момент.
Голямя игра показа Енгин в тая серия. В колата разговорите с Вурал и с Фатма. Върхът на изпълнението. Утре ще ги гледам отново и отново. Браво на това момче.

# 168
Колко виновни има за потулването на престъплението и кой от тях ще бъде също наказан. За извършителите е ясно, кои са, но дали ще има доказателства за виновността им.
Мукадес и Рахми също са виновни за скриването на истината и на доказателство - пръстена. Мукадес как се уплаши, като чу къде е Керим. Но Мерием и тя не разкри това, което знаеше. Мерием на моменти ме дразни, с раздаването на морал и съвети и особено снизходителното си отношение към Мукадес, не че тя възприема уроците й. В паниката си Мукадес е възможно да застане с/у семейството си.

Аз мисля, че Фатма повече от Мукадес се изплаши като чу къде е Керим. Разтрепераха й се краченцата и вместо да продължи да говори с Керим се обърна към Мерием "Како..." Ами какво ще й помогне кака й след толкова селски изпълнения, натворени само в тази серия... Един разговор с Керим не може да проведе като хората. То бива, бива жертва, измъчена и т.н., ама и голяма простотия... За съжаление, това е.

И защо Мерием да има снизходително отношение към Мукадес? Верно е, че по принцип много я дават все съвети да дава и такива, но тя е единственият нормален и що годе съвременен човек в тая къща. Понякога се чудя как изтърпява толкова селяндури около себе си, но тя е природно интелигентна и широко скроен човек (нали така беше модерно да се казва).

# 169
Fatmagül'ün Sucu Ne ? 28.Bölüm Kerim - Fatmagül
FATMAGÜL: Bana söyleyeceğin bir şey yok mu..
KERİM: Ne gibi?
FATMAGÜL: Gizli saklı çevirdiğin işler gibi..
KERİM: Gizli bir şey yaptığım yok benim. Sizin yanınızda konuştum Kristin’le..
FATMAGÜL: Bana ne senin Kristin’inden.. Bana ne! O alçakla hala ne işin var onu söyle!
KERİM: Ne diyorsun sen..
FATMAGÜL: Ben de bunu umut ettim aptal gibi, bütün gece söylemeni bekledim. Ama sen yalanlarına devam ettin

# 170
         Момичета , искам да Ви призова да измислим какво дискутираме тази вечер - всички пишем разхвърляно , нека да се обединим около една идея... Мисля , че е повратен момента във филма...Може и да няма втори сезон , от къде сме сигурни...

# 171
  • Пловдив
sara bri и мен вече ме дразни Фатмето. Ясно станало, но в някои моменти и другите имат своите обяснения, а тя не ги приема. Не говоря за буквалното насилие. Но не вижда ли някои истини.
Дано в тая посока нещо направи. Да разбере, че прекалява. като го загуби Керим - какво ще прави.

# 172
123 eli, това са диалози от сегашната серия, откъде ги изравяш... някои хора държат сценария в ръцете си и го пействат светкавично където и каквото им падне ...  Simple Smile

# 173
  • Пловдив
Няма да има затвор. Знаете ли защо - защото Кристин не я показаха току така.
Иначе защо е дошла. Те си определиха среща за другият ден.
Керим покани Фатмето, а тя бързо, без да помисли - не. Да беше казала - утре ще видим...

# 174

Да видим тези дами с какво ще ни изненадат другия четвъртък

# 175
123 eli, това са диалози от сегашната серия, откъде ги изравяш... някои хора държат сценария в ръцете си и го пействат светкавично където и каквото им падне ...  Simple Smile
Да знам който иска да си ги преведе през гугълчо

# 176
  • Пловдив
        Момичета , искам да Ви призова на измислим какво дискутираме тази вечер - всички пишем разхвърляно , нека да се обединим около една идея... Мисля , че е повратен момента във филма...Може и да няма втори сезон , от къде сме сигурни...

Берен беше споменала в интервю, че отказала роля, тъй като филма има висок
рейнитг и вероятно ще има втори сезон. Не мисли песимистично. Това са приходи, когато филма държи такова високо място.

# 177
  • Пловдив
До края на сезона има най-малко още 10 серии.
Обикновено са по толкова. Около 38, а може и повече.

# 178
            Марианче , ако е така , сценаристите трябва да измислят с какво живота ще накаже другите двама , но си мисля , че покрай въздишките във филма се опитват да прокарат добро послание за жените в Турция.., макар , че ние си имаме нужда от същия филм със същия сценарий...При нас е и по-зле...Убийци се разхождат ненаказани..!?

# 179
Марианче, вие тук повечето сте яко зарибени по Керим, аз мога да кажа за себе си, че не съм, просто признавам, че е хубав мъж.  Simple Smile
Обаче и аз като тебе в някои моменти и най-вече напоследък съм на страната на Керим. Понякога за да разбера Фатна по-добре в даден момент, се връщам в края на първа серия и изглеждам най-ужасната сцена, за да не се наемам и да преценям възможно най-реално, но тя е селско момиче и съответно манталитета/поведението/разбиранията й са такива. Евала, че поне показват (създателите на филма) това реалистично, не се правят на "модерни", на това което не са.

Общи условия

Активация на акаунт