Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 14

• 25 514
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
Керим може да бъде обвинен в съучастие,защото е прикривал извършителите на т.н. престъпление,но това важи с пълна сила и за всички останали,защото и те си мълчат,а че са принудени няма как да се докаже Peace По тази логика,както вече писах,всички трябва да са съкилийници Joy,а това няма как да стане Peace

# 406
http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom
Тук официално пише, че фрагмана ще бъде пуснат утре, поради технически причини.

# 407

Щом  и фондация спонсорира , значи посланието е на първо място , престъпниците да си понесат наказанието и ако има романтика , ще е на второ място...!?  bouquet newsm78
              Но сега и друго ми дойде на ума - няма да се случи нищо лошо на Фатмагюл и Керим - как тогава посланието ще стигне жените да не мълчат след такива случки , също и свидетелите , ако ги застигне зло във филма...!? 

# 408
  • Пловдив
Ами те по принцип в събота дават фрагмент и във вторник.

# 409
Cruela, докато Фатмето не намери сили в себе си да прости на Керим и да погребе дълбоко в душата си случката, е обречена на страдание. С викове и крясъци проблеми не се решават.
Другият начин вече го казах, аут на Керим от живота и. И ново начало.
newsm10

# 410
gery_dobreva, Josefina_L, mariana51, pipi09, rei461, sestra, sincerita, Slawena, Stefok и 9 Гости
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Sick

Как е на терасата, не духа ли smile3516

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 21:35 от Slawena

# 411

И аз съм тук вече - за оправяне на настроението...!?

# 412
Аз толкова съм се заровила да търся инфота, че чак не приемам, не предавам.

# 413
# 414
  • Пловдив
И аз съм тук. Качвам един клип. С много хубава музика и снимки
от последната серия. Слушам комиците и си се хиля.
Чакам Binzi поне да каже нещо....

# 415
            Момичета , днес не ми даде да отворя линка за гласуване , но сега ме пусна - направете го ...Марианка , го е копирала в пост 374 , най-отгоре най-добър артист и отдолу най-добра актриса..!?
  Името на Рахми има ли го , връщам се на първа страница - да го видя , ще гласувам за него... Peace

# 416
Çoban Bihter

# 417
            За поддържаща роля - не уточних !? Naughty

# 418

Няма го - кажете ми на Рахми името , къде да го открия ? ooooh!

# 419

Имам проблем с нета ,лека вечер Hug

bülent seyran

Общи условия

Активация на акаунт