Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 14

• 25 460
  • 700
  •   1
Отговори
# 510
          И аз да Ви препоръчам нещо - филма е невероятен !? Peace

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=250160&hit=1

Благодаря за филма, но и неговите субтитри не се свалят. Sick

# 511
# 512
  • Пловдив
Задавам си едно въпросче. Керим е в полицията - това е вече факт.
При разговора с Кристин, се разбраха да се видят - утре. Интересно ако го
оставят в ареста и тя го потърси - няма да има среща. Мисля, че  ще се случи нещо и
Керим ще излезе за да има смисъл показването и на Кристин във серията. Толкова
време си говорят и чакаме някакво развитие в тая посока. Как ли са го нагласили.....

# 513
Мариана,съгласна съм с теб,че включването на Кристин не е напразно Peace,не вярвам само да ни показват на какво ниво Керим владее английски Joy Аз също смятам,че среща ще има Peace

# 514
# 515
Добрютро, Мацунки!!!  Hug Hug Hug Hug
Славенка, голяма си убавица с този халат.  Joy Joy Joy Joy

# 516
  • Пловдив

http://www.medyafaresi.com/haber/58589/televizyon-beren-saati-me … rana-geliyor.html

Разбрах, че ще възстановят отново формата на шоуто, това в което
изгряха звездите на Берен и Енгин.

# 517
Ама аз винаги съм си фИешЪн  Wink

# 518
Добро утро!

Вчера напълно я пропуснах, но на мен Кристин ми допада като визия

Дано има някаква по-съществена роля в живота на нашите любимци, а не само да му се обажда на Керим когато той е седнал да вечеря с Фатмето Joy Joy

# 519
сега за закуска едни повече от прекрасни новини, за чиято достоверност немога да гарантирам, но все пак са много добри -
1-През тази серия Фатмагюл ще бъде силна личност, знаеща какво иска. Въпреки, че ща предприеме действия срещу участниците в онази нощ, Керим ще заеме тотално различно място за нея. Фатмагюл ще предприеме много важна стъпка към Керим след това което направи. Керим ще е много изморен от всичко, което им се случва. Ще каже на Фатмагюл, че не вижда смисъл да се бори повече.
2-Фатмагюл ще види какво е чувството да изгубиш някой много важен. Тя ще разбере неговата важност за нея. След този епизод любовта на Фатмагюл кам Керим. Той ще и липсва, защото тя за първи път ще е без него. Тя ще плаче за него и ще разбера колко го обича. Ще дойде адвокат за Керим и Крисит ще помогне на Керим в тази ситуация. Затова и дойде толкова късно в сериала. Тя ще участва в 5 епизода.

# 520
  • Пловдив
Гери - много размисли имам. Защо ще и липсва Керим. Но тук намирам допирни точко с филма от 86 година. Там Керим също се уморява от това доказване и тогава Нещата се обръщат. Тя се
влюбва в него.
Естествено в сериала ще има много нововъведения.
Адвокат за Керим - значи или ще е в ареста или делото се подновява. Ако е в ареста - това е
момента на някаква временна раздяла.
Ролята на Кристин с тоя адвокат - за сега ми е непонятно.
Може би в края на сезона чак да излезе от арест/затвор - да се съберат - много дълго.....
Днес аз съм песимиста....Дано не е така.Но ще е интересно....Те по принцип разказват
за 1 серия напред и чакат зрителската оценка.
Поправям се - сега видях, че пише за 1 серия - дано не е дълго чакането.

# 521
  • Хасково
В моменто по канал D дават предаването Магазин D в което ще дават Енгин на това събитие на което бяхте публикували снимки вчера.

# 522
Не мога де си предствавя Керим да се откаже, тва ще е нещо ново. Тогава пак ще излезе, че жените сме по-силни, ей. Ще се местим в другия отбор при Фатметките.  Laughing Laughing Laughing

# 523
Касандричка хванах го накрая!  Peace

# 524
E:kerim hapse girmis mahkemeye kadar orda kalicak

FG: neapiyim kendisi gidip ihbar etti sunuclari da kaplanmak zoronda

E: kizim seni sevdiyi icin bonu ispat etmek icin yapti

FG:etmeseydi onon zere kadar deyeri yok benim guzumde bitsin bu is kimseye ihtiyacim yok

А сега ко ще кажем тука, кво означава тва?

Общи условия

Активация на акаунт