Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 14

• 25 442
  • 700
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Друго се замислих - този адвокат Кадир, малко ме притеснява, изживял трагедия с жена си , в резюмето пишеше нещо, което неможах да преведа, че е страдала от нещо. той бил сам и нещастен. Да не се окаже поредния персонаж, влюбен в главнага героиня, материал за втори сезон?  Thinking Thinking Thinking

Той освен в Мерийем в кого да се влюби. Приятел на Галиб.
Най-вероятно ще е възрастен персонаж.

# 571
  • Пловдив
Kerim'in Fatmagül'e sevgisini ispat etmek için, her şeyi göze alıp, polise bütün hikayeyi itiraf etmesi, Fatmagül için de zorlu bir dönemin başlangıcı olur. Yasal sürecin başlaması için Fatmagül'ün şikayetçi olması gerekmektedir. Fatmagül, soruşturma sırasında, çok yıpranacağını bildiği halde bu zorlu mücadeleyi başlat...maya karar verir. Bu durumda, Yaşaranlarla işbirliği ortaya çıkacak diye huzursuz olan Mukaddes, onlara haber uçurmaması için evde göz hapsine alınır. Ebe Nine ise, haklı davalarında kendilerine yardımcı olması için iyi bir avukat aramaya başlar. Bir zamanlar Kerim'in kasabadaki ustasının tavsiye ettiği Kadir'e ulaşmaya çalışır. Kadir uzun bir hastalık döneminden sonra hayatını kaybeden eşinin acısıyla baş başadır. .
Hastanede Vural'ın durumuyla ilgili bekleyiş sürerken Erdoğan ve Selim kaza yerindedirler. Erdoğan kaza öncesinde Vural'ın Fatmagüllere gittiğini düşünerek olayın izini sürmek ister.
Düşmanlarını bir kez daha karşısında gören Fatmagül, daha çok bilenir. Yasal süreci başlatmakla doğru bir karar verdiğini anlar. Hikayesini dinleyen Kadir de artık yanlarındadır. Fatmagül kendini daha güçlü hissetmektedir..
Asu'yu kurtararak Mustafa'yı kendine borçlu bırakan Erdoğan durumun keyfini sürmektedir. Dengelerin Erdoğan lehine değişmesinden rahatsız olan Reşat Yaşaran'ı daha gergin günler beklemektedir.
Hiç beklenmedik bir anda karşılarında polisi gören Yaşaran'lar için artık hesap verme zamanı gelmiştir. (ilk bizde..)Вижте повече

Всеки да си го преведе. Аз мога да Ви заблудя.
Пък как не се появи някое от момичетата работни пчелички....

# 572
Също в "слуховете" пишеше, че сцената, в коята фатмето ще си сложи халката ще е много красив, това ме навежда на мисълта, че наистина Керим е навън. Той ще и каже нещо важно, тя също и накрая ще се сложи пръстена. Неможе да очакваме след като е осъзнала чувствата си да ми се хвърли на врата, тва явно е нейния непоказателен начин да покаже привързаност. Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 17:13 от gery_dobreva

# 573
  • Пловдив
И аз почти на 100 процента съм убедена, че е навън.
Тъй като сам отиде и ще има процес, всъщност той започва разплитането,
са го пуснали. Ако е искал да бяга, вече щеше да е в Австралия или някъде другаде.
Как ли ще му се зарадва фатмето. Колко ли време са били разделени, за да усети
тя не само липсата му, а нуждата от него. Това слагане на халката на български е да.
Дано правилно разбираме....и дано е така...

# 574
  • Пловдив
Понеже Вурал е малко по - човечен, са му измислили тая катастрофа, за да е
леко защитен от процеса.

# 575
Това слагане на халката на български е да.
тва кво ще рече, Марианка?   Thinking

# 576
тва кво ще рече, Марианка?   Thinking

Да,че ще бъде до него или с него newsm78

# 577
  • Пловдив
тва кво ще рече, Марианка?   Thinking

Приема го като съпруг. как ще го покажат - ще видим. Тя хвърли халката и го
изгони. Сега я слага, значи го приема. Нали Ви припомних нейните думи във
вечерта на изповедта и. Да препускаме заедно - каза го два пъти. За добро и лошо.
Анадъмо ли ме. - Разбрахте ли ме.

# 578

Ето ме и мен за нощната смяна ...!? Hug

Връщам се да Ви чета !!!

# 579
тва кво ще рече, Марианка?   Thinking

Приема го като съпруг. как ще го покажат - ще видим. Тя хвърли халката и го
изгони. Сега я слага, значи го приема. Нали Ви припомних нейните думи във
вечерта на изповедта и. Да препускаме заедно - каза го два пъти. За добро и лошо.
Анадъмо ли ме. - Разбрахте ли ме.
Марианка, тва е като балсам за моята душица! Много хубаво го каза.  Hug Hug

# 580
Нелка, ти като сега идваш видя ли ФРАГМАНА?  Shocked

# 581

http://www.youtube.com/watch?v=LwlzDdmYjf0
За тези, които днес не гледаха канал Д -интервюто с Енгин

# 582

Видях , но ще Ви приземя ...!? newsm78

Аз друго мисля - Керим е защитен , защото се е оженил за нея - такъв е техния закон , нали някъде го обсъдихме...!?   За да го защити , тя трябва да сложи халката , но може точно това да му плисне в очите...!?  Аз чакам психиатри , Кристин, много е рано за осъзнаване на чувството... Тя го обича , но няма лесно да го признае , вярвайте !? ooooh! И така е редно - колко пъти обсъдихме , че гледаме и двете страни , но тя не е като нас зрител , тя е жертвата...!?  Whistling

# 583
Нелкааааааа  Cry Cry Cry Cry
Стига де!
Всичко тва звучи много смислено.
Но тва, че иска да го защити е нещо голямо все пак.
Аз съм оптимист.
Още ми е романтично на душата.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 584
  • Пловдив
gery_dobreva ех да има някой да каже какво споделя за филма....

Общи условия

Активация на акаунт