Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 14

• 25 491
  • 700
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Изгледах клипчето.Енгин казва,че като зрители на Фатмагюл и Керим трябва да им дадем повече време и да не ги притискаме.Смята,че вече има химия между тях.В следващия епизод ни очаква нещо изненадващо.Споделя,че Керим иска от Фатмето тя да му се довери и прости.

Много ти благодаря. Знам, че разбираш и ти езика, но по рядко се включваш с някой превод.
Всички варианти са осъществими. Керим най-вероятно и е предоставил възможността,
тя да вземе решението. И така двамата да се борят в процеса. Дано не е отегчителен и дълъг.
Кристин тук трябва да внесе свежест в отношенията и да вземе вече тоя стайлинг да го смени.
Я, Керим като се преоблича - колко е добре, я тя с тия палтета - стига вече.....Наистина като
ще има промяна и това малко да се промени.

# 601
  • Пловдив
Ако и във вторник пуснат второ фрагментче.....

# 602
Изгледах клипчето.Енгин казва,че като зрители на Фатмагюл и Керим трябва да им дадем повече време и да не ги притискаме.Смята,че вече има химия между тях.В следващия епизод ни очаква нещо изненадващо.Споделя,че Керим иска от Фатмето тя да му се довери и прости.

emely благодаря  !!!    bouquet

Извинявайте , но от толкова вълнения по фрагмана трябваше да пусна нещо за разпускане...!?   Hug Hug Hug
            Но  си мечтая наистина да имам съседи , разбиращи езика и аз да ги тормозя с въпроси!? Joy Joy Joy Joy

# 603

Ооооо , нещо много важно Енгин имаше наистина невероятно излъчване на това интервю...!?   Толкова е кратко , той жестикулира , когато говори , но това му придава допълнителен чар !!!  Невероятен сладур , още по-готин е от колкото във филма !? Peace Peace :peace:

# 604

Гледайте след 5,58 минута как се удря по гърдите с ръцете и после как ги използва да усили въздействието на това , което казва ...!? И се усмихва , усмихва , едно лъчезарно излъчване...!? Peace Peace Peace

http://www.youtube.com/watch?v=LwlzDdmYjf0

# 605
emely,мерси за превода, smile3525

# 606
  • Пловдив

Гледайте след 5,58 минута как се удря по гърдите с ръцете и после как ги използва да усили въздействието на това , което казва ...!? И се усмихва , усмихва , едно лъчезарно излъчване...!? Peace Peace Peace

Нали затова го обичаме - той говори повече с ръце. до сега не съм
срещала такова нещо. Те и затова акцентират на тях във филма. Страшно
интелигенти - не се чуди като другите къде да си ги навре...а говори и чрез тях....

# 607

нали и аз тва казах. На живо е още по-хубав, някак си по-лежерен, по-лъчезарен.  Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy

# 608
  • Пловдив

Аз съм сбъркала с ризите - ето сравнението.
Като гледам третата снимка - чак на мен ми се допива вода...

# 609

Къде сте момичета , вечеряте ли !? newsm78

# 610
  • Пловдив
Аз съм тук. Ровя се в нета.

# 611
  • Пловдив

Този актьор е новият персонаж във филма - адвоката Кадир.
Ми много хубав. Таман за нас. Няма да го даваме на Мерийем...

# 612
ЕЕ Марианче, къде го изнамери, аз се притеснявах за Фатмето, а той бил точно за Мерием. Иха накрая ще има 2 сватби, щото Керим, ако си мисли, че ще мине така тънко с церемонията.  Laughing Laughing Laughing Laughing   Party Party Party

# 613
  • Пловдив
Ами ровейки се в негов фейс. Сега четох за него.
От 2004 година до днес - това му е 5 сериал. Всички са с
по 2 сезона. Няма празна година. Пише, че е висок 1,87.
Въпреки това, друго инфо не намирам. За семейството му...

# 614

Марианче , ти ми даде линк за един друг форум , чок зор , не мога да се регистрирам..!?

Общи условия

Активация на акаунт