Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 240
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • sofia

А сега отивам с 2-те деца на зъболекар, ще бъде весело.

Мила, имаш моралната ми подкрепа

# 526
  • В две тъмни очички
А, добро утро!

Хъджис-а и мен ме интересува - четох, че са хубави, ама ме интересува дебели ли са? Който ползва да каже? Като памперса - тънки или като Либерото - дебели?

И ние снощи се шматкахме! Бяхме на гости с бебка , а тя милата проспа всичко  Mr. Green Зорлен в 11:30 я събуждах да яде,че инак щеше да се събуди в 3  Whistling

Днес изглежда много приветливо времето, има ли желаещи за някой парк ????

# 527
Аз ползвах Хъджис 1-чка и едни приятели ми дадоха останали 3-ка от тяхното дете.
Не останах очарована, едно, че са дебели, второ, че ми пускаха 1-чката и реших, че не си заслужават парите.

# 528
  • София, Лагера
Аз съм пас, ще ходя да се боря за спонсорство на градинка  Flutter

# 529
  • В две тъмни очички
Бенджолина - мерси миличка

Ноеми - стискам палци, мацо! А дано успеете да се преборите и си направите хубава градинка за децата!

# 530
  • sofia

Бубе, аз в 13ч имам една среща и ако станат нещата ще се похваля, та ми се разкъсва деня

# 531
  • Пазарджик
Аз ползвах Хъджис и още много други.Те са сравнително тънки,по скоро като Памперс .Прилагам и снимков материал.Да кажа ,че Памперса на снимките е 2 ,а другите са 3 затова е по малък.

Мога да покажа и от вътре как са

# 532
И аз се интересувам от ТЪНКИ пелени без алое!
Памперс имат ли 3-ка без алое, че от него ни се изрива дупето?
Сега сме с Молфикс, на пипане са гадни, но нямат алое Rolling Eyes.

# 533
  • София, Лагера
Мерси, Тути!  Hug
Ех, мацки, бях за малко навън и ми се напълни душата! Покрай това пролетно почистване общината се е развихрила, всички градинки са с окастрени клони и храсталаци, на доста места има прекопани лехички, работници сноват насам-натам... и като за капак грее приказно слънце, част от дърветата са цъфнали и обсипани с всевъзможни пролетни цветове!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Желая ви влшебен ден! Дано ви заразя с прекрасното си настроение!  Hug

# 534
Ноеми, аз съм си заразена обичам пролетта  Heart Eyes

Калифорния на Памперс белите са без алое май  Peace

Сега се връщам да чета

Бубе, аз съм в Св. Троица парка към 3, 30 ще съм там

# 535
Явор падна днес от една пързалка  Sad  Няма и метър висока... но си пукна костта и.. сега е гипсиран  Cry     горкото ми детенце, ама така е като няма кой да ми помогне и ходя по градинките с двете деца  Tired  Чак след месец ще му махнат гипса, татко му ще си взима болничен да ми помага и се тревожи че заради него ще го уволнят   Sad

# 536
ООО, Бебеш, бързо да се оправя Явор Hug!

# 537
  • Пловдив
Бебеш ужас. Бързо да се оправя детенцето Hug
И аз днес като бях сама с двете си мислех, че може да ни се случи нещо такова  Sad

# 538
А така... Педиатърката ни иска да започваме със плодовите пюрета  Rolling Eyes Е за това пък ама хич не бях подготвена  Shocked Че  то аз почти нищо незнам за захранването.Ами сега  Tired

На някое бебенце слагаха ли му вече за втори път Пентаксим и Синфлорикс ?Мисълта ми е дали по-леко ги преминават тях като болка?Днес ни ги сложиха и сега изпитвам ужас дали като се събуди няма да е като миналия месец-див рев от болка  Sad

Бебешондел  Hug дано Явор се държи като мъжленце и преживее по-леко гипса

# 539
  • ул. "Мечтание"
Бебеш, много кофти!  Confused

Jenkata, на първа страница има предостатъчно инфо по въпроса! Плюс примерни схеми.

Общи условия

Активация на акаунт