Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 325
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
gucomecanka, защо сте на АР мляко. То не е ли антирефлуксно? Т.е. против повръщане? Тези млека са гъсти и е нормално да запичат.

# 211
На хипоалергени млека сме,защото в болницата се изрина цялата от нормалните млека.4 дена се напъва до псиняване,гърчи се,но само пръцка!Буди се с писъци и напъни...направо не знам  ooooh! АР ли съм писала,че е млякото...сори-ХА е!

# 212
  • София
Софиянки, качила съм снимките от миналата седмица в албумчето
Прекрасни мами със сладки бебчета  Heart Eyes
леле, събрахте ми очните оси с ваште обръщащи се бебета, ние нямаме никакви позиви за подобни неща още.  newsm78
И Симонка не прави опити да се обръща,едва от вчера започна да се опитва да пипа играчките и то не като висят над нея,а като ги сложа на масата и седна с нея там.

# 213
Мецанка,и моята душица акаше на 3 дни веднъж,бяхме на Аптамил ХА,от 3 дни сме на Аптамил Комфорт-днес ака два пъти. Laughing
Борянче,радвам се,че сте добре!
И Дара все още не се е обръщала от гръб по корем,с играчките  се заиграва доста.

# 214
  • София

мацките разкажете, вашите бебчета особено тези които вече имат 3 месеца, държат ли се здраво по корем когато са с високо вдигнати глави и ръце под тях? Стискате ли вече предмети?

Инка, ние сме на 3 месеца без 4 дена - ами какво да ти кажа, с всеки изминал ден си държи главичката все по-стабилно, но все още я полюшва леко.... и предмети още не стиска, само ги гледа и се смее

# 215
  • sofia
Софиянки, снимките не са станали хубави, дайте да се съберем другата седмица, за да направим нови, по-хубави!  Heart Eyes  Mr. Green

# 216
Айде да напиша и аз поактуалните теми, че току-виж свърши темичката...  Twisted Evil

Заеършила съм икономика (финанси и кредит), но не съм работила по специалността си. Работила съм какво ли не, като в последните 6 години съм технически сътрудник в автомобилен отдел.

Хоби - турски език, музика, шофиране...  Rolling Eyes
С ММ работата стана като в приказките... Загаджихме се, на 5-тия ден ми предложи брак, запознахме родата, след 10 дена живеех вече с него, след 2 месеца се сгодихме, след още един решихме, че искаме дете, и след 6 месеца се оженихме. Скоро празнувахме една година заедно!  Mr. Green  Whistling

В анкетата още не съм дала гласа си.  Rolling Eyes

# 217
Аз съм завършила реклама и маркетинг.
То по принцип е рано за обръщане все още. Делян, големият ми син се обърна на четири месеца. Юли е някак си малък, слабичък и жилав Heart Eyes

# 218
  • София
една полезна статия за захранването

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=8557

# 219

Нещо много остаряла информацията, от 2004 година newsm78.

# 220

Нещо много остаряла информацията, от 2004 година newsm78.
Да, но пък е добра.
Само банана, който е посочен за първа храна не ми харесва Peace

# 221
  • В две тъмни очички
Софиянки, снимките не са станали хубави, дайте да се съберем другата седмица, за да направим нови, по-хубави!  Heart Eyes  Mr. Green

И аз така викам  Mr. Green Белкем тоя път видим детето ти  Joy

# 222
Здравейте, аз се завърнах най-накрая. За една седмица Изабела ми се видя много пораснала, явно сега растат доста бързо. Сега баба ми дойде в нас да ми помага, че сама си е доста трудно, а майка ми започна работа вече.
По темите аз съм завършила МИО в УНСС, 5 год. работих в една консултантска фирма, занимаваше се с европейски проекти и приватизационни услуги. Бях и половин година в Брюксел на стаж в Европейската Комисия, после започна одисеята с бебеправенето и напуснах работа, защото нямаше как да отсъствам толкова много време заради процедурите. Седях няколко месеца без работа ама съвсем ми доскуча и преди 2 години започнах в едно министерство, понеже може би единствения плюс в държавната администрация е, че не правят проблеми за болничните и има доста отпуска. Но определено не се чувствам добре там и като ми свърши майчинството ще си търся нещо друго.

Боряна, рдавам се, че сте по-добре  Hug

Ние сме на аптамил комфорт и от него Изабела ходи през ден, преди това бяхме на Прематюр и имаше голям запек от него, ходеше много трудно на 3-4-5 дни. Единствено, което не ми харесва на Комфорта е, че е много гъсто и даже трябваше да разширявам дупките на бибероните, понеже все ги запушваше, а хем ползвам биберони 6+

Вие слагат ли бебета на активна гимнастика, аз я слагам, но като че ли не обръща много внимание.

И аз съм за срещичка другата седмица  Grinning

# 223
  • sofia

И аз така викам  Mr. Green Белкем тоя път видим детето ти  Joy

Е , с лошо ли ?
Днес от 12 до 18ч дали не спа на кафето, само към 15ч и дадох да хапне, че ми стана неудобно  Wink ! Ама вижте , на мен с 2 деца не ми е лесно и Лия ме разбира ! Тя каката беше на бабиндом , ама нищо!
Другия път ще ви я покажа, обещавам !
Бубе, една единичка си е купил един познат, та за теб си мислих днес

# 224
Лора  откакто яде Лактана био ака по два пъти на ден минимум. Аптамила я запичаше и по два три дни не акаше. нашата лекарка каза, че лактаната страшно добре се отразявала на коремчетата на бебетата. На Лора от тогава и спряха и коликите и нама никакво гърчене и свиване вече. много съм доволна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт