Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Има ли други дето още не са се отчели, за китката зад ухото ? Rolling Eyes Whistling

# 511
Има ли други дето още не са се отчели, за китката зад ухото ? Rolling Eyes Whistling
Flutter Embarassed Confused

# 512
добро утро, хубав и спокоен ден  Simple Smile
събудих се с ужасен гърлобол и една хрема почва да се натрапва  Shocked, дайте идея какво да пия, тук всичко лекуват с панадол, а ако отида на лекар ще иде цял ден по опашки, с това малко бебе, абсурд да го замъкна в гнездото на заразите, но и нямам идея къде да отида  Sad

# 513
  • София
за гърло - ХОМЕОЖЕН  Peace

# 514
мила, много готини снимки!
бебеш, ти си железна! Simple Smile

# 515
Добро утро и от мен!  Hug
Днес определено ще е ден за разходки! Времето се очертава хубаво!  Peace
Как смятате да облечете мъниците си днес??

На нас онзи ден ни биха ваксините (2), но не бързах да пиша, за да видя реакцията на дребчо. Слава Богу, не вдигна температура и беше сравнително кротък вечерта. Малко поолака и после си спа цяла нощ!  Heart Eyes

Ние перем в момента с Пурлан.  Peace

# 516
мила, много готини снимки!
бебеш, ти си железна! Simple Smile

Железна не ами....  Sunglasses тоя месец не и дойде, представи си ако бяхме правили нещо щях да съм  с бяла коса вече  hahaha hahaha

# 517
  • София
Добро утро! Hug

Днес се очертава много хубав ден за разходки.... и проектиране на мебели Laughing

Аз вече не приспивам Sad Дребната се научи да си заспива в леглото, а ако ми се прииска да я гушна и да я приспя, решава, че ще обикаляме за да се оглежда и надига любопитно глава. След което вече няма никакъв шанс за приспиване. Да не говорим, че не иска да я гушкаме легнала, държи да е изправена. Не че се оплаквам, но някак ми липсва времето, когато спяхме все една върху друга, гушнати.

Няма да коментирам китката за ухото  Cry Cry

Биричка, боди, блузка, гащеризон, чорапи, кецове и в зависимост колко е студено - по-тънка или по-дебела жилетка.

# 518
То с тая липса на цикъл заради кърменето маже скоро и да се чуе за изненада в темата - пу да не е от мен  Mr. Green
Иначе ако някой иска сега е момента за две януарчена в къщи

# 519
Железна не ами....  Sunglasses тоя месец не и дойде, представи си ако бяхме правили нещо щях да съм  с бяла коса вече  hahaha hahaha
мале, ужас, представяш ли си още едно? Shocked
аз вчера питах мъжа ми какво ще стане, ако сега забременея. горкичкият, после 5 минути не можах да го успокоя, чене съм бременна, просто питам хипотетично Simple Smile))

ети, дара още от края на първия месец категорично отказва да я държат легнала.
а аз никога не съм приспивала дара. тя винаги заспива, докато яде...

# 520
добро утро, хубав и спокоен ден  Simple Smile
събудих се с ужасен гърлобол и една хрема почва да се натрапва  Shocked, дайте идея какво да пия, тук всичко лекуват с панадол, а ако отида на лекар ще иде цял ден по опашки, с това малко бебе, абсурд да го замъкна в гнездото на заразите, но и нямам идея къде да отида  Sad
мед, фреш от грейпфрут, портокал и мед. Всякакви пресни плодове и много вода, хладък чай с лимон. Лукчета, ако имаш, но с билковите не прекалявай, че съдържат салвия (намалява кърмата). Аз така се лекувам от години.
Гърлото ще мине като тръгне хремата.

# 521
  • sofia
Хей, добро утро  от мен!
Аз нещо не съм много в настроение....

Болните да оздравяват, а на всички останали - много слънчев и хубав ден

# 522
  • София, Лагера
Добро утро  Sunglasses

Тути, ха честито, мацке!  Flutter Party

нощни, като каза поклащаш...вчера пазаруваме с мъжа ми и наред с всичко останало взимаме един пакет памперси, добре, ама количката пълна и аз гушвам пакета, нареждаме се на касите и по едно време мъжа ми вика "абе ел, защо се поклащаш?", а аз приспивам ли приспивам тоз' ми ти пакет...
Joy Joy Joy и аз така!

Снощи бяхме на кръчмица с малкото, то будува и вися в ръцете на всички девойки на масата... а аз почти през цялото време друсах количката   Mr. Green

Момичета, някой ползва ли Хъджис?

# 523
  • София
Добро утро и от мен.
Аз не съм се засилила за китка зад ухото - ми не съм на тая вълна изобщо.

Тази нощ Михаела рева и спах при нея, а мъжът ми имаше задача да ме викне, когато Боян се събуди. Е познайте кой го чу да се дере - баща му, който е почти до него или аз през 4 затворени врати. Ега ти здравия сън, направо завиждам!

А сега отивам с 2-те деца на зъболекар, ще бъде весело.

# 524
Честит професионален празник на всички - да не израждам, че я ще преквалифицирам някой, я ще пропусна 

Общи условия

Активация на акаунт