И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 584
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички за споделените мнения за къпането, поне се успокоих, че не само при нас е зле положението Simple Smile Успях малко да намаля дицибелите на рева като пълня един леген в душ кабината , правя много пяна в него и така я забавлявам...Зора е докато влезе в легена ,после й става весело  Laughing Ама косата пак не дава да я мия...ама примирих се вече..
И Елена откача вкъщи в това време- вчера цял ден валя и въобще не е излизала....днес само за малко я разходих сутринта и това беше...В събота ще й правим кръщенето, а като гледам каква  е прогнозата за времето лошо ми става Simple Smile СИлванче, помня, че и вие ще се кръщавате тогава, пожелавам ви всичко да мине хубаво...
Това е от мен Simple Smile
Хубава вечер на всички

# 166
  • Лавал-Пловдив
Ох, при вас един ден вали, при нас цяла седмица. Артрит хванахме вече...
Добре, че Сами ходи на градинка, там се забавлява, като го взема е много превъзбуден и все се опитва да ми обясни нещо, но се разбира само пти-пти-пти Simple Smile много е сладък. Не знам дали не иска да каже petit ( малък ) което тук произнасят пти. Утре сме на родителска среща в градината, тук ги правят много официално - родителя и учителя се затварят в една стая, говорят, а учителя дава на родителя няколко изписани листа с наблюдения за физическото и психическо развитие на детето. Удивена съм, че даже и броя акания на ден им броят.  Thinking
Наехме 2 вили за 20, 21, 22 май ( тогава имаме дълъг уикенд ) на около 200 км., на брега на едно езеро и до национален парк. Ще идем 4 семейства малко на зелено ( ако има зелено дотогава  #Cussing out ) Надявам се и на децата да се отрази добре. Само се моля за хубаво време, защото ако вали 3 дена и ще откача...
Приятно кръщене на Силвана и Миракъл. Надявам се всичко да мине добре, видях приготовленията на Силвана във фейса. И нашето предстои, но поради факта, че ще е на открито ( барбекю в един парк ) и че кръстницата роди на 10.04 ще го отложим малко във времето...пък дано се стопли  ooooh!

# 167

В събота ще й правим кръщенето, а като гледам каква  е прогнозата за времето лошо ми става Simple Smile СИлванче, помня, че и вие ще се кръщавате тогава, пожелавам ви всичко да мине хубаво...

И на мен така за времето Rolling Eyes Мерси за пожеланията подобно и на Вас Hug
Иначе в този ред на мисли аз съм готова с всичко и тортата е поръчана с ангелчета Innocentче да ни се връзват работите.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 00:11 от -silvana-

# 168
-silvana-   много красиви ангелчета и свеща.........страхотни са.Приятно прекарване  Hug

kaka_dora приятно прекарване и на вас , ще стискаме палци  времето да е с вас  Praynig
ООоо пак ме размечтахте за почивка.........а и идва лятоооооооо............ Бях се замислила на малкия как ли ще му се отрази морето? ( вода,пясък,нова обстановка ,много хора.......)  Rolling Eyes   ще му е за първи път ако успеем да отидем  Laughing 

# 169
Здравейте, и при нас скука в това време.
Децата подивяха. Ние също.
Чакам с нетърпение другата седмица , за да отиват на почивка и аз да си почина  Twisted Evil
Приятно изкарване на всички, замислили пътувания. в този дъжд, никъде не мърдам, студено ми е  Naughty Май месец 4-5 градуса....искам слънце!
rozalba , на Марина на 8 месеца, много добре и се отрази морето. Влизаше, за разлиак от кака си, ен че имаше избор де Simple Smile Тази година, не знам как ще е, с този ужас от къпането. Мисля сега докато са на Сандански, баба им и дядо им, да ги заведът на басейн, пробно. Иначе с пясъка няма проблеми, винаги съм се чудила как може добре облечено дете, с яке, блуза, боди и чорапогащник, след прибиране от площадката, да има в памперса една кофичка пясък  newsm78
А като е голо на плажа...има навсякъде  Twisted Evil

# 170
Здравейте.
Времето наистина е гадно. Добре, че децата са на градина. Дано само да са здрави, че на Жужа носа и още хърка. Давам хомеопатия, и се моля да се размине с хремата.
Утре ще празнуваме. Бяхме замислили да ходим на пикник с кръстниците на Жужа, но времето ще ни развали плановете. Ще идват и свекър ми и свекърва ми, нали Жужа е кръстена на дядо си и са решили да дойдат.
Снощи взехме едно яре, до 10.30 съм се борила с дреболиите му, нали никога до сега не съм чистила такива.
Славина, страхотни неща си приготвила. Дано да случите на време и да празнувате добре.

# 171
                                                   Благодаря за хубавите думи bowuu
                        edira - Честит рожден ден от мен!Бъди много упорита и постигай всичко,което искаш!!Това е присъщо за телеца Wink

# 172
Еди,жива,здрава,само щастие да струи от теб!!!

# 173
  • Лавал-Пловдив
Честит рожден ден на Едира!!! С пожелание за много щастливи моменти...  bouquet

# 174
Момичета, страшно много благодаря за пожеланията  Hug
Трогнахте ме  Heart Eyes Почрпете се виртуално с една торта от сърце  Grinning

# 175
Честит рожден ден Еди на патерици Simple Smile

# 176
                                        Честит празник на всички празнуващи днес!!!

# 177
  • Deutschland
При вас вали дъжд а при нас е 30 градуса.Даже днес му напълнихме басейна на малкото диване и го пуснахме да си играе вътре.Голяма радост и голямо цамбуркане падна.
Еди честит рожден ден ти пожелавам на патерица!

# 178
Момичета, благодаря ви за пожеланията  Hug
Честито и на всички именици   bouquet
При нас е жега от няколко месеца, днес вече си мислех да ходим на плаж нейде, но трябва да си взема бански, че едни телеса се леят на вълни от моите предпресиански половинки  Mr. Green
Трябва да купя и едно надуваемо басейнче за двора на децата.

# 179
  • Deutschland
Аз пък най сетне мога да се похваля с педишните си 55 кила.Доволна съм.Ама лошото е,че след като пропуших отново си ги върнах.
Еди вземай басейнче.Няма да съжаляваш.Голям кеф е за децата.
Ох,днес голямото диване купи на малкото батут(замък).Само това ми липсваше в къщата.Заема цяла стая.Тя е предназначена само за игра на малкия и играчките му,но все пак...цялата стая сега е един батут.

Общи условия

Активация на акаунт