За къпането - когато е в коритцето, много си му харесва и плаче като го изкарвам...обаче ако го изкъпя набързо със слушалката се скъсва да плаче
а в началото много му харесваше ....За отбиването, писала съм и преди, при нас стана много лесно преди месец и половина, за моя радост той така си реши, сам. Това горчивото е Даум Екзол и наистина е за деца, които си смучат палците. Колкото повече го смучеш, толкова по-горчиво става. От чисто любопитство си намазах едното зърно с въпросното лекарство, Мишо беше на около година, опитвахме се да го отучим да си гризе палците, но той само направи отвратена физиономия и продължи да си суче
При нас не проработи.Да ви се оплача, на Мишо му се възпали палчето след една игра на пясъчника
Имаше две малки драскотинки на пръстчето и явно се е замърсило от пясъка, въпреки че старателно му почиствам ръцете след игра навън. След като ни посъветваха да се опитаме вкъщи да овладеем инфекцията, в крайна сметка не успяхме и се наложи хирург да изреже засегнатите участъци
Сега е добре човечето, но да не ви разказвам как се превръзва палец на бебе
Дано не ви се случва.Бях споменала, че малчо има едни бели петънца по зъбите - за моя радост изчезнаха
За всеки случай утре сме при една доцентка по детска стоматология, препоръчаха ми я, имала страхотен подход към децата. Ще споделя впечатления след прегледа! Дано и тя каже, че всичко е наред. Иначе страшно много му харесва да ходи на ясла, два дни не ходи заради пръста и сутрин ме чакаше на вратата милото с моите и неговите обувки приготвени за тръгване

На болничките бързо оздравяване!

Опитайте се да бъдете спокойни и може нещата да се променят малко.

Ден не минава, скучаем и от скука малкото пощурява
Както го дават май още бая време ще дебнем промеждутъци и да излизаме за мъничко ..... а как не ни се прибира