И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ааа аз с хапчета изкарах 10-тина години, но сега мисля, че съм си изпълнила плана за деца и предпочетох нещо по-трайно  Mr. Green Юнашкото доверие и ние го пробвахме последната година, но нещо не ни удовлетворява стреса около чакането - ще дойде или не  hahaha

Ние също чакаме за ваксина да ни се обадят ама както е тръгнало май ще си я купувам  Thinking То се е видело, че дори и да си плащаме здравните и да сме примерни, на държавата малко и е еня за децата пък камо ли за нас  Rolling Eyes Нещо така ми е писнало от толкова простотия и небакареж, че сигурно скоро ще си бием тоягите по хамериканско  newsm78

# 136
И на мен педката днес ми каза,че ни се полага Пентаксим,но от 3м. нямала ваксина! Confused
Саши е с леко червено гърло,днес го водих на преглед,че ми подкашля.Ще му взимам кръв и урина ,защото е с нисък хемоглобин от боледуването/дано да е това причина,а не някаква по-тежка анемия/.
Хомеожен ни предписаха.
Силве,това горчивото е за хора,които си ядат ноктите,но не знам как се казва,има го в аптеката.

# 137
Привет и от мен!
При нас пък си го има пентаксима, скоро срещнах лекаря ни и той ми каза да я заведа когато искам Елена да й я сложи, но мисля да изчакам, можело и докато навършат 2 г да се отлага.Не знам защо така някъде липсва ваксината newsm78
Иначе нищо ново при нас - аз ходя на работа, Елена я гледа една жена, голяма любов са с нея Simple Smile Напоследък повече мрънка , ама сега й пробиват и 4-те кучешки едновременно и предполагам е затова..
Я споделете вашите деца обичат ли да им миете косата? Ние имаме ужасен проблем с това - Елена изпада в истерия само като се усети ,че й я мокря,после със сешоара същата работа...в чудо се виждам...
И ние празниците ги изкарахме хубаво, събрахме се с роднини ...
Джоя, бързо да се оправяте..
Деси, стискам палци да са ок изследванията на Сашко   bouquet

# 138
  • Deutschland
Като  му мия косата на Вики,започва да издава едни такива звуци все едно всеки момент ще се удави.Хич не обича.Но колкото и да съм внимателна не може да не отиде вода и на лицето му.Това най много го дразни и плаши.
Доре при вас снегове,а ние тук в немско ще се изпържим на 30 градуса април месец.Добре,че днес поразхлади малко и завъля дъждец.

# 139
Аз нях писала преди, МАрина изведнъж,след рожднения си ден, започна да изпада в истерия, само каот усети че ще я къпя. Ако я мия на части, няма проблем, по цял ден кисне в банята да се мие, но ако я съблека цялата започва да пищи и и да трепери, ужасно е. Вече я къпя веднъж в седмицата, и пак е кошмар....дано на морето да го преодолее.

# 140
Моето диване много обича да се къпе и мие- без главата и лицето, може 10 пъти за 5 минути да се качи на стола да му измия ръцете...ама стигне ли се до лицето -трябва да действам моменталически и да имам в другата ръка салфетка за подсушавене да реагирам моментално Joy Не я суша, защото е топло вкъщи, а и за толкова коса не си струва просто... hahaha

Много готино вика и се сърди...голям е сладур...а каква е лепка, ходи и си иска играчки, храна- особено към едната съседка с дете....редовно и се намърдва в двора...хваща я леко и започва да настъпва към играчките и храната....иначе не я отразява.Много сладко се радва на съседското дете...много !

Стилисима- мноооого ти завиждам за отбиването...аз се чудя, но ще се опитам да съм приключила и след като се върна да ми е спряла кърмата Sad

А иначе с ваксините, няма да бързам и есента да я сложат- добре ще бъде, тъкмо периодът между тях ще е по-голям и по-леко ще я понесе организма.

# 141
Здравейте.
Христос Възкреси. Малко на патерици честитя, но пак нямах достъп до форума.
Аз съм на работа, детето на градина. Тази седмица реве още като започна да я обличам. Миналата бягаше и се караше като се бавим, тази не иска да ходи.
Аз още не мога да свикна. В къщи не ми остава време за нищо.
Стискам палци на всичко, които се мъчат да отбият и тези, които ще слагат ваксини. Ние ще я бием чак септември.
За къпането - нямаме проблеми. Само ако много и се спи не иска да се съблича. Но с главата няма проблем. Разбирам и тези, които проблем. Не мога да дам решение - Кити и до ден днешен се мръщи като мием главата. Вече не плаче, но до скоро беше кошмар. Аз реших нещата, като оставих баща им да ги къпе. Той им говори успокоително, забаламосва ги и те докато се усетят той изплаква главата.

# 142
Айде здравейте дружинка,
С къпането нямаме проблеми, дали на душа или в коритото много си се кефи, но за главата и на нея не и е приятно. Добре, че ние е късичка още косата, та бързо става Peace
Пентаксима се полга от Здравната Каса- Реимунизация. при нас си я има и преди седмица я бихме, нямаше никакви проблеми Peace
И ние сме със сополи от сутринта, но се надявам бързо да ги овладеем Praynig
На решилите да отбиват- Успех! Peace Ние това го направихме преди 2 месеца вече и съм много хепи Wink
Болничките- оправяте се бързичко милички Hug

# 143
Здравейте  Hug

За къпането вече не знам какво да кажа  Rolling Eyes Пищи все едно ще я колим  Crazy Вечер щом дойде време за сън и почват пазарлъците  Laughing върви по мен и вика - "миии миии" ( да я мия) а кака ѝ от там - "не, ще те къпе мама" и това малкото се тръшва и -" неее мамо"  Laughing Види ли, че подготвям ваната реве и се чуди къде да се мушне  Mr. Green Във ваната пищи яко особено като почна да ѝ мия главата  Crazy Напоследък почнах да я къпя по-често и сякаш посвикна та не е тая трагедия, но главата не я дава все още  Crazy

Ние си имаме хор у дома  Joy Габи пее една песничка "Кокошка при хамбаря" а малката от там "ко ко ко"  Та там където се пее, пее Габи а където е ко ко или пи пи, пее малката  Joy

# 144
  • Cambridge, UK
Здравейййте,
На мен ми гръмна видео картата на лаптопа (втори път за месец) и сега съм ipad2 user.
Малкият мъж 10 дена беше със сополи и накрая му изби 6ти зъб. Най-накрая намерихме нашия цвят стол за кола и вече го возя сама Simple Smile все още се къпем във ваничката, че пищи пусна ли душа .... Тези дни трябва да отидем на консултация и ще се отчетем. Прегръдки  на всички.

# 145
  • Пловдив
Здравейте, напоследък изобщо не ми остава време за форума, но тази сутрин реших, че е крайно време да ви навестя.
ДХ3, добре завърнала се Hug Да се надяваме, че Сашока ще опази читав този компютър по-дълго Wink
По този повод преди две седмици инсталирах една програма - http://download.cnet.com/Toddler-Keys/3000-27064_4-10305344.html, която заключва клавиатурата, като в същото време при натискане на клавиш, на екрана се въртят снимки. С един куршум - два заека. Отстъпвам стола на Петър, пускам програмата и отивам да мия спокойно чинии Laughing Ето го в действие: http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150153672129463
Петър го къпем от миналото лято прав под душа, и в момента всяка вечер баща му води борба с него кой да държи слушалката:

# 146
Ах, че сладък Петър  Hug

А ние в банята започваме наливане и разливане- влиза си писанката в един огромен леген- давам няколко кофички различни размери...от 1л до 200мл...и стой та гледай сеир, как се пълнят кофи...изливат се, преливат се- голяма забава. Аз вземам нещо да правя или влизаме с каката да съм  стойка за душа  Joy
Имахме един период от близо 2 седмици и малката много плачеше...но лека по-лека...с играчки в легена, с каката, много бързо, давах и да пипне водичката първо....решихме проблема. Важно беше да не е гладна и да не е преуморена, защото става раздразнителен лъв  hahaha  Пълнех ваната и първите пъти беше много предпазлива, а после голям купон...ама голям .
Да продължа тематиката с водата...днес с пръчки и камъни, две локви им скрихме фасона....голяма игра Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 15:16 от el_pl

# 147
До скоро в банята му беше голям кеф............сега  Whistling Докато мием тялото всичко е 6,но почнели се главата  ooooh! Хич не обича и гледам по на бързо, разплаква се малко и после се успокояваме.Няма начин иначе  Peace Незнам ,защо така не обичат да им се мокри главата..............

# 148
ginbay, специални благодарности за тази програмка. Дано да ми е полезна, че вече се чудя къде да крия компа, не стига че си го отвря и затваря сам, изтръгва клавиши, пуска го и го изключва постоянно и горкия компи само ми дава някакви сини екрани и ми се кара.... докога ли ще ни търпи незнам.  Rolling Eyes Mr. Green
По темата за водата и ние сме подобни - върти се нон стоп, опитва се да пие от водата, ние си взехме ваничката на ОК Baby, но сега постоянно вади ключето и се дупи в опити да си отвърти отвора сам... абе голяма забава е, не обича да му поливам лицето разбира се...но си е нормален период това, само дето ми изпива нервичките.  Grinning
Иначе ние сме все така неходещи сами - май ще ходим на лекар...незнам вече, то бива страх ама това нашето... иначе като го държа за ръка почти тича и все към улицата при колите иска, мисли си че си играе с тях, няма такава радост... незнам как ще го опазвам, трябва да го извеждам само на голи полянки докато не се научи колко са опасни...  Wink Laughing

# 149
Моето се къпе, та пушек се вдига, не мога да го изкарам от ваната Simple Smile
Само лицето си не дава и се гушка в мен, когато го поливам с ръчния душ, за косата няма проблем.
Стилисима, честит ти тунинг, аз много се чудих, ама не се реших...

Общи условия

Активация на акаунт