И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте  Hug

Влизам да ви пожелая весело изкарване на празника  newsm51 baloni easter

Ние сме щастливи, прибраха се родителите ми точно за празника и сега ще сме всички заедно по празника  newsm44

# 121
Ето мееее..имам коооомп!!!!!!  Mr. Green
Добре дошла. Липсваше... Hug
Аз да ви поздравя с едно октомврийско клипче:

Да ходя да си търся боя за яйца и да ви пожелая весели празници!

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 21:38 от Edira

# 122
Десиии, добре завърнала се, наистина липсваше ни Simple Smile Надявам се Сашко вече да се е възстановил напълно Simple Smile

Пожелавам на всички ви хубав и светъл празник !!!!  bouquet

# 123
Деси   Hug

Vesel praznik na vsi4ki   bouquet

# 124
Христос Воскресе!!! Хубав празник на всички!!!
 easter easter easter easter

# 125
     easter ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!ЖЕЛАЯ ВИ ВЕЛИКДЕН, БЛАГОСЛОВЕН С МНОГО ЛЮБОВ И РАДОСТ!!! easter

# 126
Христос Воскресе! да сте живи ,здрави и многоо усмихнати Hug
Еди ,Преси е голям сладур Heart Eyes,
Весели прзници на всички  bouquet

# 127
Христос Воскресе,желая ви весел празник newsm51 easter easter easter easter easter easter

# 128
Христос Воскресе,да сте живи и здрави,много щастливи и нека Бог дари с мир всичките ви близки!!!
Ние сме ок,при майка ми на двора седим и ни е много добре,та затова не се включвам.Честно казано нямам никакво време покрай Саши.Той е станал голям разбойник ,иска внимание,къщната ми работа изостава,едва успявам да приведа дома в ред.По цял ден рина кочинката и все е мръсно и разхвърляно.Simple Smile
Още кърмя,няма отбиване ви казвам!!!:? Вече много ми втръсна и имам голямо желания да се свършва,ама Сашока е на друго мнение.Иска ми се да стане постепенно,ама ако скоро няма развитие ще се мажа с горчилките май...
Цунки на всички и се пазете!:)

# 129
Воистина Възскресе!

Бъдете живи и здрави, в мир и хармосия с Бог и себе си!

Ние сме добре и при нас няма отбиваневзех хомеопатично лечение, стартирах при Ели и моите трябваше да старртирам на следващия ден, но то така се сърдеше- че не почнах моите хапчета , ....направо не знам как ще изкара майка нощите...но имам вяра в нея...  Hug  наближава заминаването ми и си мисля какво е да спя 5 нощи без прекъсване  Joy  макар, че снощи спа кажи речи спокойно, макар и замръзнала. Никак не обича да е завита, само се буди и пищи, та снощи съм заспала и не съм я завила...и нашето спало спало...а аз спя с жилетка и две одеала ...ужас...как да  не го завивам, а то обича да му е хладно явно.

Поздрави!

# 130
Ел-Пл,не се гласи да спиш,че нали знаеш като много му се иска на човек,то вземе,че стане обратното.Simple Smile Поне при мен е така.Аз също още кърмя и вече ми е втръснало на..... ooooh!
Няма сън това дете,много е нервен,особено ако ме няма ужас.Тази нощ се е будил поне 4-5 пъти,а и започна да става към 7.30-8ч. сутрин.Преди поне спеше.Опитвам уж да отбивама,ама става по-зле даже.

# 131
Деси за какви горчилки говориш Wink я сподели,че и Тео няма отказване Whistling

# 132
Здравейте, ние всички сме болни.
Първо Никол, аз и мъжът ми след нея, и от днес и Марина е с 40 градуса. Уж е вирус, ама да видим какво ще каже доки за малката, аз съм на антибиотик и съм много зле. Някаква бактериална инфекция. Отделих децата уж Марина да не прихване и пак Sad
Иначе празниците ги изкарахме нормално, правихме ремонт  Twisted Evil
С Никол боядисахме яйцата, а МАрина ги ядеше, голяма война, едвам ограничавах Марина на по 3 яйца на ден, искаше само това да яде. КРихме ги къде ли не, голяма любов към яйцата. Агнешкото не и хареса, но козунак яде много.
Това е от нас, отивам да си легна защото всичко ме боли. А от 13 май мойте хора заминават за Сандански, колкото издържат.

# 133
Здравейте  Peace

Пожелавам ви скоро да отминат болежките, тези които отбиват да успеят безболезнено  Hug При нас отбиването стана съвсем неусетно изведнъж, но това си е чудо като се имаше предвид колко кърмения имахме на ден и нощ  Laughing

Ние изкарахме страхотни дни  Party Бяхме на село при родителите ми, времето беше страхотно, хапнахме агнешко, салати и яйца, може да се каже, че преяждах през цялото време  Crazy

На малката дуда ѝ дойде супер тичането по двора, вечер в 8 заспиваше без да се усети и сутрин едва се излюпваше  към 8  Laughing

Аз пък успях миналата седмица да се сдобия със спирала, че все на страх не си е работа  Mr. Green Първо си направих цитонамазка - резултат екстра  Peace После и спиралката и сега съм както казва мъжа ми "тунинговата"  Joy 

# 134
  • Лавал-Пловдив
А честита спирала  Joy
Аз пробвах с хапчета, но нещо не останах доволна- почна да ми идва по 2 пъти в месеца и просто реших да ги спра. Сега караме на юнашко доверие и гледане в очите  Thinking
Сами е добре, радва се на приятелите в градината, вчера са играли аеробика и са танцували диско ( как ми се иска да го бях видяла ) Много му харесва там, сутрин като го будя само му казвам: Хайде да ходим в градинката! и той скача като пружинка.
Днес обаче няма да ходи, че е на ваксина в поликлиниката и реших да си го оставя цял ден вкъщи.
Иначе не иска да се стопли това време и не иска, така ми е омръзнало вече.
Ето да видите в края на април какви снегове са още при нас:
http://www.album.bg/montrealbulgars/images/27434558/160312

Общи условия

Активация на акаунт