Много са забавни малките като ви чета за кърменето
След консултацията вече сме 89см. и 12.520кг.

Благодаря на всички,които споделиха за поведението на децата си
като чета и се успокоявам.Хубав ден на всички!

дано намерите решение на проблема

всички натискат, никой не помага, и аз съм инат и натиска от вън ме мотивира
когато сме готови тогава
свела съм ги до преди заспиване и нощем. преди обедния сън, често ни се случва да пропуснем, но преди вечерния никога. нощем е на поискване обикновено по 1 - 2 пъти. хубавото е че иначе не търси, нямам проблем да ме задърпа по никое време, но не виждам скоро как да се случи, още повече че никой от двама ни не е готов
това си е сол в раната, но каквото и когато е писано - търпение му е майката
толкова ги обича, че не мога да ги отделя от тях, някога ще си изкараме най - малко скандал
желая ви усмихнат и спокоен ден и щастливи деца

СТРУВА МИ СЕ,ЧЕ НЕ Е ВЯРНО ТОВА,ЗАЩОТО ДОКАТО КЪРМЯТ НЯКОЙ ХОРА НЯМАТ ЦИКЪЛ И ПАК СА ЗАБРЕМЕНЯВАЛИ
ТАКА,ЧЕ СПОКОЙНО ЩЕ СТАНЕ

много неприятно....И ние още ги имаме тези по-бели петънца по зъбките, много се притеснявам, ще потърся и друго мнение...julianka, Elsun вие при специализирани детски стоматолози ли ходихте?Къде (може и на лични).
Досега не ми е боледувал, дано и занапред да е така 
Мишо се успокоява за минути просто.
А щом успява и да се умори и да спи като къпана, още по-добре
И Елена като ме гледа как играя йога вкъщи и тя започна да се опитва да прави разни упражнения, много е смешна и така си забива главата в пода и вдига краката нагоре, че имам чувството, че ще си счупи врата, но на нея явно й харесва, тъй че не й забранявам:)

!Ние утре ще заминаваме на почивчица малко и ще се си дойдем след Великден 
Сутринта тръгнах за преглед ама се оказа,чее ме боли мъдрец та ми го извадиха да не ми направи по-големи бели през почивните дни.Изпила съм 3 течни аналгина и горе-долу се трае болката