И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник на всички   bouquet
Много са забавни малките като ви чета за кърменето  Laughing
След консултацията вече сме 89см. и 12.520кг. Heart Eyes

Благодаря на всички,които споделиха за поведението на децата си  Hug като чета и се успокоявам.

Хубав ден на всички!

# 106
Честит празник на всички цветя  bouquet
Ох това със зъбките е много гадно Cry на Тео единият зъб му е счупен от едната страна,но това си мисля,че е от безразборното ядене на камъни и други твърди предмети...,но ще го наблюдавам...дано да  няма проблем със зъбите Praynig
Лека от мен!

# 107
  • София
Здравейте,
честит празник на патерица  bouquet
много гадно това със зъбките Hug Hug Hug дано намерите решение на проблема Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
за кърменето ... и ние сме в кюпа Crazy всички натискат, никой не помага, и аз съм инат и натиска от вън ме мотивира Mr. Green но огромния ми плюс е, че мъжчето е на 1000% зад мен Peace когато сме готови тогава Peace свела съм ги до преди заспиване и нощем. преди обедния сън, често ни се случва да пропуснем, но преди вечерния никога. нощем е на поискване обикновено по 1 - 2 пъти. хубавото е че иначе не търси, нямам проблем да ме задърпа по никое време, но не виждам скоро как да се случи, още повече че никой от двама ни не е готов Rolling Eyes най - гадното в случая е че ''работим'' за второ и не се получава вече доста време и все ще се намери доброжелател да ми обясни как няма да стане докато кърмя ooooh! това си е сол в раната, но каквото и когато е писано - търпение му е майката Crazy
за говоренето Ого има речник от около 40 - 50 думи и звукоподражателни с който общуваме, но само аз и татко му май го разбираме Mr. Green
за навън много е кротък и самостоятелен. заиграва се с другите деца, не плаче ако му вземат играчка, не е настоятелен ако иска чужда, но реши ли че отива някъде, няма спиране само го гоня по градинките. тук имаме проблеми с паркирани в детските площадки автомобили и той е абсолютно обеден, че това са детски съоръжения и дори знае коя от къде се пуска да пее Joy Joy Joy толкова ги обича, че не мога да ги отделя от тях, някога ще си изкараме най - малко скандал Rolling Eyes
май за сега това е от мен Peace желая ви усмихнат и спокоен ден и щастливи деца Peace

# 108
Здравейте.
 Дано не сте ме забравили.
Честит празник на всички празнуващи. Много да сте здрави.
При нас новото е, че от днес се върнах на работа. Жужа ходи на ясла. Свикна бързо, но много често се разболява. За сега дребни неща - хрема и кашлица, когато легне. Лекуваме се с хомеопатия, но този път не се влия нещо. Но и избива и последния кучешки и мисля, че е от там.
За кърменето - възхищавам се на всички, които още кърмят. И аз исках, но кърмата ми спря, когато бяха децата на 9 месеца.
Проблема с отвиването го реших като я завивам едно голямо одеяло от нашите. Така и да иска не може, дори така се омотава, че аз трудно я размотавам после. Но все още спи на спалнята до мени и не виждам как ще я отделя при кака и. За сега чакам да изникнат пустите зъби и да започне да спи без да се буди нощем.

# 109
Здравейте момичета, днес времето отново е ужасно и пак стоим вкъщи. Sad

Да ви кажа, че след ваксината 2 дена бяхме с температура, като единия път вдигна 38,3. През останалото време беше 37, 2 - ниска. Сега всичко е наред!
Катинка според мен хомеопатичните помагат. Аз 2 нощи не бях спала, че започнаха да растат кучешките зъби и е кошмар. Снощи започнах да давам хамомила и веднага имаше ефект. Поне според мен.

# 110
Да, помагат. НО този път не подействаха и сополите и си ги има. Доста по-малко, но ги има.
Ние ще слагаме ваксината септември.

# 111
 и все ще се намери доброжелател да ми обясни как няма да стане докато кърмя ooooh!  

А ТАКОВА ПЪК НЕЩО НЕ БЯХ ЧУВАЛА hahahaСТРУВА МИ СЕ,ЧЕ НЕ Е ВЯРНО ТОВА,ЗАЩОТО ДОКАТО КЪРМЯТ НЯКОЙ ХОРА НЯМАТ ЦИКЪЛ И ПАК СА ЗАБРЕМЕНЯВАЛИ PeaceТАКА,ЧЕ СПОКОЙНО ЩЕ СТАНЕ Peace

# 112
  • София
atadar няма такова нещо, естествено че може да забременееш докато кърмиш! Аз също кърмех доста усилено, когато забременях, така че просто се успокой и ще стане  Hug

За зъбките  Tired много неприятно....И ние още ги имаме тези по-бели петънца по зъбките, много се притеснявам, ще потърся и друго мнение...julianka, Elsun вие при специализирани детски стоматолози ли ходихте?Къде (може и на лични).

Иначе малчо си ходи на ясла и е мнооого доволен. Сутрин отива с желание, а вечер не иска да си тръгва  Wink Досега не ми е боледувал, дано и занапред да е така  Praynig

А за ваксините, казвала ми е нашата ЛЛ, че имунитет се изгражда на 24я час, 3ти, 7ми и 9ти ден - тогава може да се проявят странични ефекти като температура и др.

За мен най-добро успокояващо средство при зъбоникнене са едни прахчета на Ashton&Parsons - действат безотказно Peace Мишо се успокоява за минути просто.

Честит имен ден на всички празнуващи на патерици   bouquet

# 113
Здравейте,
ние бавим още ваксината, един зъб е напънал и Марина е такъв киселяк, че направо не ми се ще допълнително да я разнервирвам и с ваксината.
Хванах му цаката на това дете, така го скапвам че спи като пън.
Да ви се похваля, купих си пътечка и си тичам всяка сутрин (уж да вляза във форма за морето), обаче се оказа, че децата ми са пристрастени. Марина седи на пътеката и реве да и я пусна, като я пусна, ходи, не иска да я държат, и откарва по половин час темпо 2км/час. Направо ми скри шапката, след този половин час и малко разходка, спи по 2-3 часа следобеден сън. После преди лягане още 20-30 минути на пътеката, и цяла нощ не е гъкнала  Twisted Evil
Мисля малко да и намаля времето престой, да не вземе да и стане нещо. Свеки ми се поскара снощи, ама аз не го карам детето да седи насила, тя иска, кефи се, смее се, вика .... дали мога да и навредя нещо, освен да направи крака на борец  newsm78

# 114
Здравейте и от мен, да драсна набързо и аз нещо,докато Елена се е заиграла сама .
Джоя , мнг се смях на историята с пътеката за бягане. Аз не мисля, че може да й навреди по някакъв начин на Марина, те децата си знаят Simple Smile А щом успява и да се умори и да спи като къпана, още по-добре Simple Smile И Елена като ме гледа как играя йога вкъщи и тя започна да се опитва да прави разни упражнения, много е смешна и така си забива главата в пода и вдига краката нагоре, че имам чувството, че ще си счупи врата, но на нея явно й харесва, тъй че не й забранявам:)
Аз почнах да ходя на работа за няколко часа, идва една жена да гледа Елена, мнг се разбират двете и съм доволна. Беше започнало много да ми писва това стоене вкъщи....и сега отново се чувствам човек Simple Smile
Много гадно това със зъбките ,което сте описали, дано да е само проблем с млечните.
Атадарче, стискам палци да се похвалиш скоро с хубава новина за нова бременност Simple Smile
За зъбите при нас нищо не помага- като почне да излиза някакъв и веднага й се нарушава съня на Елена, реве и се буди много начесто през нощта, но аз вече карам на автопилот- абсолютно насън давам вода, биба и пак заспивам Simple Smile
Ваксината още не сме я слагали, защото Елена постоянно е с леко червено гърло и аз не смея, при нея явно това е слабо място или има някаква хронична бактериална инфекция, но на изследванията не се изолира никаква бактерия , така че не знам и аз вече какво да мисля. Оставила съм я така, аз нямаше и да знам, че й е постоянно червено гърлото, ако не майка ми не беше почнала да й го гледа по-често.
Хайде, свърши ми спокойствието
ХУбав ден на всички.

# 115
Ето мееее..имам коооомп!!!!!!  Mr. Green

# 116
  • София
Деси  Hug

# 117
  • Лавал-Пловдив
а при нас все така си вали...сняг  #2gunfire #Cussing out
Иначе сме добре, Сами ходи на градина, изникнаха му незнайно кога 2та долни кътника и сега има 11 зъба ( 2ри долен преден още никакъв го няма )
Стягаме се за Великден, утре ще боядисвам яйца и ще правя козунаци, а за неделя сме замислили много интересна екскурзия до едни водопади, стига да спре да вали...

# 118
Здравейте и от мен малко пред Великденско ,желая Ви весел празник .Аз се включвам само за малко за протокола вчера бяхме на консултация и сме 85 см и 11 кг .А иначе днес трябваше да ходим на контролен за крачето но лекаря е болен и ни отложи за следващата седмица .Етова е от мен желая Ви прекрасни празници  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  ura eat cook

# 119
Влизам да Ви пожелая весело изкарване на празника easter!Ние утре ще заминаваме на почивчица малко и ще се си дойдем след Великден lovekiss

П.П Аз да остана вярна на каръщината си захващам призниците с вадене на зъби WhistlingСутринта тръгнах за преглед ама се оказа,чее ме боли мъдрец та ми го извадиха да не ми направи по-големи бели през почивните дни.Изпила съм 3 течни аналгина и горе-долу се трае болката Tired

Айде лека!

Общи условия

Активация на акаунт