И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
buba_katinka санаториума е в края на града, това е сайта, има и адрес http://www.rehabilitatzia-bg.com/bg/
И двете деца ги прегледа лекар (по 15 лева е прегледа на дете), Никол прави комбинирано нагревки и инхалации. На Маринка последно и назначили 2-3 инхалации. И двете деца кашлят лаещо, много неприятно и главно сутрин. Затова тука лекарите вдигнаха ръце и уж било от градината. Интересно че в момента в който напуснаха София,с пряха да кашлят. Така че аз обвинявам осново мръсният въздух тук. И си закачам обица на ухото, всеки уикенд, децата извън София.  Иначе една процедура е 10 лева. Ако си настанен в санаториума, влизат в цената на нощувката. Това е.

# 241
  • Лавал-Пловдив
Много хубави октомврийчета видях по снимките.
силвана, ти такова кръщене си спретнала, че сега ми е интересно каква ще му е сватбата  hahaha
Аз вече съм студентка и толкова съм заровена с учебници за четене, че нямам време почти за нищо, само седя на лаптопа и чета, пиша, бриша абе луда работа...
При нас е все така студено - вчера и днес е 5гр. Пак извадих зимните якета  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
В събота бяхме в Отава на фестивала на лалетата и такъв дъжд ни пра през цялото време, че ни скапа целия ден.
http://www.album.bg/montrealbulgars/albums/161993/
Този петък заминаваме на бунгалата и през 30 мин. проверявам какво ще е времето  ooooh!

# 242
Здравейте, върнах се... колко беше хубаво- думи нямам - работих, почивах, релаксирах, пазарувах...Стокхолм е прекрасен Simple Smile Поизясниха ми се фронтовете и на работа и вкъщи...влизам в крачка определено Simple Smile

Да се похваля отбити сме, побойничката малка си търси млякото от време на време...ама няма....не ревем Simple Smile Ако на някой може да е полезно ще разкажа, как стана...
Да се похваля без това кърмене спими доста по-спокойно- ПУ ПУ ПУ ПУ . Заспива обаче на една люлка на касата на врата и я местя след това...при баба си заспива в старата и кошница за кола...детето има предпочитания Simple Smile

bouquet  До скоро от мен, сега ще прочета как е положението и при вас Simple Smile

# 243
El-pl,добре си дошла,радвам се,че си изкарала добре.Разкажи заотбиването,моля.

# 244
здравейте, момичета! Отдавна не съм писала но често си мисля за вас и ви чета от време на време. Нас така ни е завъртяло еждневието, Вики ходи на ясла, ние сме на работа по цял ден и вечер едва имам сили да се нахраним и изкъпем... А и както е писала кака_дора, с тези студове тук е трудно да се почувства пролетта  #Cussing out Ние другия месец се прибираме към БГ-то на ваканция и вече нямам търпение за слънце и море Simple Smile
Ние също започнахме да се учим на гърне. Вики знае за какво служи, понякога си сяда там просто така, а понякога целенасочено. Лошото е че в яслата не ги следят (тук дори започват да ги учат едва към 3-тата годинка) и навикът предобит през уикенда се изгубва в течението на седмицата...

Ето да ни видите колко сме пораснали

# 245
Zana,нищо не се вижда.няма линк.

# 246
      ЗДРАВЕЙТЕ ОТ МЕН...МАЛКО ПО-КЪСНИТЕ ЧАСОВЕ ,НО ИСКАМ ДА ПОЧЕРПЯ                                ЗА ДНЕШНИЯ МИ ПРАЗНИК

И ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕНИТЕ ДНИ И  НА ANI BANI И  anjei!!!

ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ И ПРЕКРАСНА МЛАДОСТ!!!ПОСРЕЩАЙТЕ ВСИЧКО В ЖИВОТА ВИ С  РАДОСТ И СЪУМЕЙТЕ ДА СЪХРАНИТЕ ДОБРИЯ И ИСТИНСКИЯ  ЧОВЕК ВЪВ ВАС!!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 00:38 от -silvana-

# 247
Честито на празнуващите  Hug
Кой каквото му е на сърце, това да му е и в ръце Simple Smile

# 248
ох, нещо обърках приложенията, извинете. ето втори дубъл Simple Smile

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=1536510830947& … ype=1&theater

# 249
Здравейте.
Джоя, разгледах, разбрах и май няма да ходим на Сандански. Кити пак започна да кашля сутрин като стане от сън. Една суха кашлица, но три - четири изкашляния и край. Не мога да разбера дали е от задна хрема или от цъфтежите. Сега и давам едни хомеопатични за полените, да видим ще има ли ефект, е всяка година по това време е луда кашлица.
Жужа, задържа без кашлица, да видим до кога.
Зана, ще погледна снимките по-късно или довечера, че на работа са ми забранили фейса.
За памперса - казва си детето, но на яслата явно не могат да и обърнат бързо внимание, защото има напикани по5-6 чифта и редовно я вземам с памперс. А иначе нов къщи ми показва и казва " аво". Всяка вечер пера и се надявам скоро да стане. Но те като не действат бързо няма да стане. #2gunfire
Така беше и с Кити - все напикана и накрая все с памперс. Накрая спрях да им оставям памперс, те взеха пир всяко ако от нейна страна бързо да я слагат и напиканите гащи станаха от 5-6 чифта - 1.
Това е за сега от нас. За отбиването не пиша, защото аз не гърмя от август и не мога да дам съвет. Иначе дребната пие мляко един или два пъти през нощта. Като ходи на ясла се изморя и спи добре, но като сме в къщи и редовно се гледаме по един два часа нощем.

# 250
Честит рожден ден на Ани и Anjei и Силвето!
Бъдете живи,здрави и мноооого щастливи!!!  bouquet
Зана,студеничко сте изкарали Великден. Crazy

# 251
Честит празник на всички празнуващи !   bouquet
При мене скука, без деца....много тъпо, чувам си гласа, няма я лудницата, няма я бъркотията, няма кой да ме буди през ноща, няма за какво да мрънкам....а не се трае  Twisted Evil
Моята малка дяволинка се научила да казва "дупе" вчера, ама го повтаря като латерна, непрекъснато. Изтърсила го вчера на инхалациите на лекаря, харесала и явно реакцията и само това говорела сега. Снощи говорим по телефона (тоест аз говоря, тя слуша), и аз се умилявам, "кажи мама, изпей ми мила моя мамо ..." а тя "дупе"  Mr. Green

# 252
Честит празник на всички празнуващи   bouquet newsm51 smile3525!
Желая ви много здраве ,щастие,късмет и много любов .
Иначе ние сме добре Нико беше при баба му докато аз съм на екскурзия ,гледали са се без проблем ,аз изкарах страхотно и на всички пожелавам да посетите Истанбул ,невероятен град .Е толкова от мен следващият път повече . Simple Smile Simple Smile

# 253
  • София
Дубрутруууу
Честито на патерици на рожденичките  bouquet
ние сме добре Ого дивее, много е забавен и смешен. сега по празниците планираме да си ходим до Търновско за три дни и времето се очертава да е хубаво Peace
в процес на отбивана сме и учудващо за мен върви много добре. бяхме на етап две кърмения преди сън - обед и вечер и две и повече през нощта Crazy от 4 дни махна следобедното, гушкам го и не го пускам да мърда - има малко драми но скоро се предава и заспива. вечер е по - лесно, след като си изтощи батериите си заспива, но това става към 22 Crazy важното е, че от три вечери не си е искал Rolling Eyes и последното постижение от тази нощ - не се е будил - чак към 6 - гушнахме се и си заспа. драмата е по - скоро при мен Rolling Eyes това беше нещо което толкова ни радваше и свързваше Cry той имаше специален танц който танцуваше с неповторим блясък в очите придружен с искрен и неподправен радостен смях с глас всеки път преди кърмене Cry моля се никога да не забравя това Rolling Eyes
желая на всички прекрасен и незабравим ден Peace Hug  bouquet

# 254
Живи и зрави бъдете! Много многооооо щастие на празнуващите!

Деси, специално за теб ще разкажа за отбиването, защото знам и твоето буболече е пиявица като моето. Та при мен майка понесе най-големия удар. Оставих ги аз и на първата и втората вечер било нещо страшно, почти цяла нощ рев рев...дърпала и блузата и от горе и от долу....ревала, гънала се...но както се казва всяко чудо за три дни... на трета нощ явно разбрала, че млякото го няма и започнала да спи по цяла нощ, с леко пробуждане едната нощ заради вода (била консумирала на вечеря маслини). И така ако се пробудела майка и пеела "Зайченцето бяло..." .  Когато се върнах през деня детето се опита да ми вдигне блузата, но я разсеях като казах, че излизаме на разходка- успокои се, гушна ме и така се разхождахме 1 час (ей голямо сладко гушкане беше)....прибрахме се и наобяд беше разочарована, защото се качи на леглото и си чакаше гушкането и цокитата, и като разбра че няма цокита заплака много тъжно и разочаровано, но до 20 мин се успокои и заспа. Вечерта вече беше кофти случка, всички се изнесоха от стаята Wink и ние ве кошницата от колата се люляхме, гъна се гъна се - рева рева, горкото и след 1 час заспа. Цяла нощ се пробужда и рева- аз я люлях, гушкаш, пях "Аз съм сънчо" ....вече на следващата нощ беше кардинално различно. Явно вече свикнала с идеята, че няма цоките...се качи в люлката на касата на вратат и така си заспива вече 3-4 вечери и СПИИИИ ПО ЦЯЛА НОЩ! Аз упорито се крия под сутиените...защото някои път много се втренчва...освен да пожелая успех и търпение друго не виждам какво мога да кажа...ще мине, просто ти трябват нерви Simple Smile Най- много ме учудва, че вече три нощи спи по цяла нощ непробудно...а преди беше кошмар...

Общи условия

Активация на акаунт