И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Атадар и на мен ми лиспсва това специално отношение и гушкането....така сладко се гушваше в мен...знам с цел Wink , но все пак неповторимо спокойна беше Simple Smile За това се учудвам, че сега спиии по-спокойно и то дори няма база за сравнение...което от друга страна ме успокоява и кара да приема факта, че явно му е пречело на детето. 
А как са ти гърдите? Моята едната е в чорапено състояние, другата вече е почти мека, но има  напрежение...макар и много леко.

# 256
  • София
Дубрутрууу
el_pl при вас много тежко е минало, но важното е, че вече е факт. и при нас нещата вървят към официално обявяване на отбиването Rolling Eyes над 48 часа без сукане. дори не потърсва! спи многооо по - спокойно по цяла нощ, сутрин към 6 се буди за вода и пак заспива. проблем са само заспиванията особено следобедното за сега все е с рев Tired а за гърдите ... аз много се наблюдавам, меки са, за сега няма напрежение, дано и занапред е така. аз не знам прави ли се нещо по специално newsm78, мисля да отида на една консултация след празниците за всеки случай Peace
ние днес сме на един детски рожден ден и следобед палим гълъбите към Търновско Mr. Green
желая ви весели празници  bouquet

# 257
Здравейте, имам едно питане?
Как спат нощем децата ви! Будят ли се, колко често за какво, плачат ли и т.н.

Защото Катето 2-3 пъти на нощ промрънква и давам или млякото, или водата. Вечер преди да заспи изпива една бутилчица кисело мляко и до сутринта иска още, реве ако я лъжа с вода иизпива общо една кофичка.
Не е било да спи непробудно повече от 5 часа, не е като други деца цяла нощ да спят непробудно. А на мен ми се иска. За мен не е нормално, затова питам.
 А тези два дни реве без да има причина, между другото всички зъби имаме без кътници и то отдавна.
Ако бъркам някъде, търпя критика, моля споделете вашия опит!

# 258
  • София
Чипче, моят Мишо спи непробудно по цяла нощ (това стана след като се отби)...Вода не пие през ноща...И не мога да дам съвет, за съжаление  Hug

Честит Имен ден на всички празнуващи    bouquet

# 259
И аз не мога да кажа нищо по въпроса,защото и Тео се буди непрекъснато през нощта,но той не е отбит още...пък и честно казано нямам идея как ще стане отбиването Rolling Eyes Той така сърцераздирателно плаче и си иска,че няма как да му откажеш просто...пък й като вкара  по една целувка преди сукане неможе да му се откаже... направо е голям хитрец Wink

Честит празник на всички празнуващи днес!!!

# 260
Здравейте и от мен ,за съжаление и аз не мога да кажа нищо по въпроса за събуждането през нощта защото Никола не ми се е будил от вторият  месец и не е ставал и за мляко през нощта ,той е много спокойно дете и дори мляко спряхме да пием по това време през нощта ,а аз и не съм и кърмила ,сега се буди направо сутрин към 6.30-7.00 за мляко  и след това към 9.30
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

# 261
  • Cambridge, UK
Здравейте, нашият мъник спи непробудно от многооооо време насам. С изключение на периода 30.09 - 16.11 когато се будеше с писъци над 5 пъти на вечер сега се буди само, ако го мъчи някои зъб. Но тогава не е търсил вода или мляко, а само гушкане 2-3 минути, за да се успокои и да заспи.

# 262
Здравейте искам да ви попитам как се справяте с биберон-залъгалката ако разбира се давате такава,защото Никола от известно време много я търси ,преди беше някак си по лесно поне се сещаше за нея само за сън ,а сега постоянно я иска и не знам как ще се отучваме.Моля за помощ и съвет  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 263
Моя спи по цяла нощ, много отдавна, залъгалка вече не ползва...
Но пък не мога да го науча да ходи на гърне. Ако го улуча, снася, ако не...нито казва нито показва...
Взех му памперс гащи, уж за по-лесно, но май са ми още по-неудобни...а колко смешно му седят, не е истина. Междувременно, постоянно кара всичко на колела и ръмжи. Като се почне от мънички колички, до рафтове в библиотека...Момчешките майки- и вашите ли са така?
Ето снимков материал:

# 264
  • Cambridge, UK
Готин, готин Преси
Нашият дори не мога са гонакарам да седне на гърнето. Резервирахме си 37 нощувки на морето та там с една приятелка ще се мъчим да сваляме памперсите на дечковците.
Да се Похваля отново съм без лаптоп, след като два пътими смениха видео картата от делл сега са ми поръчали дъно, процесор и видео карта ....
Прегръдки

# 265
Междувременно, постоянно кара всичко на колела и ръмжи. Като се почне от мънички колички, до рафтове в библиотека...Момчешките майки- и вашите ли са така

Ооо,да..ръмжи и пуска тон лиги с това... Mr. Green
Много е сладък Преско,а колко е русичък... Heart Eyes
С ако/пико и ние сме така,Еди.
Чипче,Сашо се буди много нощем.Иска да цока,чат-пат вода.И Дани ми се будеше до 3г.така.Не мисля,че не е нормално.Отделно грешиш за зъбите.Между 18-36м. израстват и вторите кътници и може би ги мъчат дечицата вече,защото моето също има всички зъби до тази си възраст,а така се лигави,че е мокър постоянно отпред/лигавници не понася/. ooooh!
El_pl,благодаря за разказа за отбиването,макар при мен да не може да се приложи.Май ще си кърмя до "казармата". Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 11:47 от ДХ3

# 266
Здравейте момичета  Hug
Благо се буди много рядко нощем,понякога го взимам при нас и веднага заспива. До преди няколко месеца се будеше по-често,но аз го отдавам на зъбите.

За залагалката  Whistling няма отучване засега,търсия най-вече като спи,но и през деня се сеща за нея.

ръмжи и то много .Кара си колите,столове,взех му едно търкало с гума и само я бута и вика "аамммм" или "буууууууу" . Колите са му голяма страст  Peace

Хубав ден на всички !!!

# 267
Здравейте момичета,

Ема сьщо спи през ноща и доста често се сеща за биберона през деня и го иска.С гьрнето не сме започнали още-може би лятото ще пробваме.

Един вьпрос кьм момичетата от Варна-на 18/06 се прибираме и до 10/09 ще бьдем вьв Варна.Тьрся детегледачка,която да ми помага за децата.Предпочитам целодневно,но може и почасово.Гьвкави сме за работното време,основната ми цел е да мога да прекарвам време с всяко от децата поотделно и да мога да чета(имам изпит октомври).През по-голяма част от времето жената ще бьде с едно от по-малките деца-Ема или Нора, рядко с двете.Няма да има ангажимент кьм баткото. Заплащането е отлично.

# 268
Здравейте, момичета Simple Smile
От кога се каня да пиша, все не ми остава време...
Попрочетох назад и мога да успокоя Чипче , че и моята Елена не е спряла да се буди през нощта от както се е родила...Минимум по 3 пъти, пие мляко и вода като за световно, ако се опитам да я залъжа само с биберон се почва як рев...Отказала съм се, явно ще е така още известно време...Напоследък забелязвам, че към 5 сутринта се буди с писък направо , както си спи спокойно и изведнъж се започва с рева. Предполагам,че сънува нещо,може и от зъбите да е, все още има за избиване доста .
За биберона залъгалка, сеща се само като заспива за него и си го търси през нощта, през деня изобщо...
За махането на памперса - изчаквам още малко, засега не съм забелязала да има желание да си казва, единствено преди 2 дни като се беше изакала в памперса ,дойде и ми посочи дупето си и каза "ъ-ъ-ъ" Simple Smile не се е повторило Simple Smile
Еди, Преско е голяяяяям сладур Simple Smile Елена, нищо че не е момче, и тя ръмжи като й скимне...
Тунчо, бих ти препоръчала моята детегледачка , но тя тъкмо си намери работа, мога да я питам за някоя нейна приятелка, която работи същото, ако искаш .
Това е от мен засега Simple Smile
Хубави почивни дни и празници Simple Smile

# 269
Тунчо, честита бебка Нора! Да е жива и здрава. Разкажи ни за нея, как е, кога се роди, колко е голяма, спокойна ли е? Hug

Крис ми спи по цяла нощ от октомври месец миналата година. Има нощи в които е значително по-неспокоен, предимно заради зъбоникнене. Но това според мен е нормално. Гушвам го за мъничко и обратно в леглото. Спи със сестра си в отделна стая, вече го слагам в леглото и излизам от стаята, сам си заспива.

Еди, много е сладък Преси.

Аз се опитах да запозная Кристиан с гърнето, но уви, неуспешно. Сяда на него, ако е с памперс, по голо дупе не иска. Слагах го и директно на седалката на Ема в тоалетната-там му е значително по-интересно и се задържа по-дълго време. Но май не разбира защо се сяда там. Ема му показва, аз му показвах....тц. Ще чакам още, ако не прояви интерес ще се разхожда по голо дупе.

Еди, памперс гащите са удобни, когато детето си казва, не е като за нашите, които правят всичко в тях. После мацаницата при смяната е ммммм.... Mr. Green

Кристиан също бута всичко на колела, та даже и такива без. Бучи, ръмжи....всичко екстри. Много си играе с тези колички които се бутат с крака. Има 2, едната е за вкъщи, другата за парка. С топки също много играе, футболистчето на мама. Heart Eyes

Честит празник!

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 12:57 от Ронка

Общи условия

Активация на акаунт