И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 618
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Честит 1 юни на всички който се чувстват деца !!!!!!!  bouquet Hug Hug Hug

adatar честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност

# 301
  • Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ОКТОМВРИЙСКИ СЛЪНЧИЦА!!! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИЧКИ И УСМИХНАТИ!!!  newsm76

atadar, честито и от мен! Спокойна бременност и леко раждане ти желая от все сърце!  Hug

Ние си изкарахме страхотен празник! Крайно време е да кача малко снимки и ще пусна линк да ни видите колко сме пораснали! Сега ще дочета какво сте писали!

И да се похваля, че се отбихме! Вече 2 седмици не е сукал, но не е забравил!!!  Сутрин идва и ми дърпа потника да вади, човека! После следва рев! Иначе вечер баща му го преспиваи нямаме проблеми! Взех това решение изведнъж, защото взе да става много нервен, когато не му давам да суче сутрин... И реших, че 1 год.и 7 м. са достатъчни и няма смисъл да се изнервяме взаимно! Успех на всички отбиващи се!  Peace

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 21:23 от OnlyOne

# 302
  • Cambridge, UK
Здравейте момичета,
честити бремености и отбивания на всички.
Наскоро видях в парка Миренце и тя чака бебе - мъж през август.
Миркам, нашия мъж си смуче пръстите, през деня го залъгвам с пълнозърнести солети, вечер го измарям на макс, та като го сложа в леглото да заспи веднага.
Да се похваля, че от септември сме на ясла.
Благодаря на всички за пожеланията на skype.
Целувки.

# 303
Олелеее, айде и Миренце  Heart Eyes
Да и е честито, лека и безпроблемна Simple Smile

Честито и на всички с поводи  Hug

Аз почнах едно фото-предизвикателство и понеже първия ден изисква моя снимка...
Ето ви една "Щрак Марийке, на портрет" Да ме видите в целия ми блясък и красота, още какво съм прасенце от след раждането  Mr. Green
На когото не му се отваря да ме добави, ще го приема с удоволствие  Heart Eyes

Хм...някой да е мяркал Гер4о...Богиня или ако си е сменила ника следващия?
Нещо ми се загуби тази жена  newsm78

# 304
  • Лавал-Пловдив
Ей, момичета, нещо е позамряла темата, сигурно заради хубавото време. И при нас най-после се стопли и ние сме все навън.
Отдавна не съм ви показвала нашия Самчо:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2103622758548&set=a.2 … ype=1&theater
ето да го видите как са го изрисували в детската градина.

# 305
Здравейте,
Тео е с гнойна ангина от петък и такава температура ми вдига,че не е истина просто 39.7 Sad На всичко отгоре и на мен нещо не ми е в час боли ме една глава и аз съм 37.7 Embarassed
Честито на всички с поводи  bouquet
Чао от мен!

# 306
Черпя днес за моя рожден ден:

# 307
  • Русе
Деси, честит рожден ден! Всичко пожелано, но несбъднато е това, което аз ти желая! Бъди щастлива!!!   bouquet

Софийски мами, утре пътуваме за София. Давам предложение за среща в сряда (само тогава ще съм свободна), но нямам телефоните на никой, защото си изгубих моя. Ако сте свободни и искате да се видим, пишете на лични!  Hug

Силвана, много неприятно, дано бързо да оздравява Теди!  Hug

# 308
  • София
Деси , Честит рожден ден! Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и много да те слушат и обичат твоите мъже!

# 309
Честит рожден ден, Деси! Да си много здрава, усмихната, много обичана и късметлива! Весел празник!   bouquet Hug

# 310
                Деска,
 Честит рожден ден!!!Искам да ти пожелая много късмет,щастие и усмивките никога да не слизат от лицето ти!

# 311
Деси, честит рожден ден!
И аз вчера имах рожден  ден и затова, почерпете се за мое здраве!
Навърших 30, а се чуствам като на 20  Laughing

# 312
  • Лавал-Пловдив
Честито на патерици на двете рожденички   bouquet  bouquet
както и бременността на Атадар   bouquet
Най-сърдечни пожелания и на 3те от мен.
Напоследък нямам много време да влизам във форума, защото уча и работя и наистина е такава въртележка около мен, че не знам къде се намирам, но в края на юни свършвам летния семестър и ще ми остане повече време.

# 313
Момичета,благодаря за пожеланията. Heart Eyes
Chip4e,много хубаво,че сме Съ-рожденички,само аз дето съм по-дъртичка от теб!!!Честита  ти 30 годишнина,нека всичко желано от теб бъде достигнато и да ти донесе много щастие!!!  bouquet Hug

Онли,айде давай среща.Кой друг идва?

Ние бяхме на консултация.Пигмейчо е 80см. и 12 кг.Биха му Роварикса най-накрая.Обаче сега има някаква алергия на лицето,най-вероятно от слънцето.

# 314
  • Русе
Чипче, честито и на теб! Все така да се чувстваш!!!  Hug

ДХ3, писах ти във Фейса, но явно не влизаш там.

Утре в 10 ч в Южния парк, на входа от към Витошка!

Общи условия

Активация на акаунт