Аз не съм писала от 100 години, вече може и да сте ме забравили
Тази седмица съм в отпуска, защото имам много натрупана и трябва малко по малко да я изчистя.
Иначе всичко е наред,Дечицата всеки ден ме изненадват с нещо ново.Криско започва да се проявява най-накрая като добър батко
, много е грижовен , което много ме радва и малко отдъхвам, защото преди само гледаше да ступа малката.Голяма ревност и съревнование.Не знам дали , защото са с по-малка разлика или и при другите дечица е така А малката е станала голямо диваче, не е както преди кротичка
През нощта си спят добре, но има и вечери, когато малката е много неспокойна, плачлива и вероятно е от зъбите, защото има само 7 зъба.
При нея имам проблем не със залъгалката , а със смукането на пръста.Има ли и други такива дечица? Не мога да я откажа и това е.Смуче си пръста , когато и се спи или когато е нервна-успокоява я.Имате ли някакви идеи за отказване.
За гърненцето -много отдавна си го ползва.Не ми казва, но аз покрай баткото и нея слагам и тя схвана и памперса и остава сух.Съвсем скоро ще го махна съвсем през деня и ще си ходи с гащички-да видим.
никакви драми
от повече от десет дни не е сукал, не е търсил дори.

Голямо тичане е било с баща ѝ