И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 617
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Аз не съм писала от 100 години, вече може и да сте ме забравили Embarassed
Тази седмица съм в отпуска, защото имам много натрупана и трябва малко по малко да я изчистя.

Иначе всичко е наред,Дечицата всеки ден ме изненадват с нещо ново.Криско започва да се проявява най-накрая като добър батко Simple Smile, много е грижовен , което много ме радва и малко отдъхвам, защото преди само гледаше да ступа малката.Голяма ревност и съревнование.Не знам дали , защото са с по-малка разлика или и при другите дечица е така Rolling Eyes.
А малката е станала голямо диваче, не е както преди кротичка Laughing-само копира батко си.

През нощта си спят добре, но има и вечери, когато малката е много неспокойна, плачлива и вероятно е от зъбите, защото има само 7 зъба.

При нея имам проблем не със залъгалката , а със смукането на пръста.Има ли и други такива дечица? Не мога да я откажа и това е.Смуче си пръста , когато и се спи или когато е нервна-успокоява я.Имате ли някакви идеи за отказване.

За гърненцето -много отдавна си го ползва.Не ми казва, но аз покрай баткото и нея слагам и тя схвана и памперса и остава сух.Съвсем скоро ще го махна съвсем през деня и ще си ходи с гащички-да видим.

# 286
Джоя, аз затова съвет не мога да ти дам. И Жужа спи до мен на спалнята и не и мъча още да я местя. И аз нямам идея как ще стане това.
Кити се научи да при нас, защото беше все болна, все едни Т от 39 градуса и да я усещаме я научихме да спи до нас. Но като я пратих при майка и се отучи. До скоро въобще не даваше на някой да легне до нея. Сега видя, че Жужа спи до мен и започна и тя да спи на другата спалня до баща си. Мисля другото лято да преместя Жужа и тогава всяка да спи на леглото. Ще е голяма борба предполагам.

# 287
  • София
Здравейтеее Mr. Green
вече официално мога да кажа, че се отбихме Rolling Eyes стана тооолкооооова лесно и бързо, че дори това леко ме шокира Crazy никакви драми Peace от повече от десет дни не е сукал, не е търсил дори.
сега започваме да борим памперса Whistling
тия дни някакви страшни вируси, мен ме тръшна още миналата седмица, Ого от вчера ме е с температура - пазете се Peace
вчера бях на преглед и официално се потвърди, че Ого ще става батко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
желая ви много усмихнат, слънчев и прекрасен ден Peace

# 288
Явно стана по-лесно отколкото си мислех. Първата нощ Марина е мрънкала, заради смяна на обстановката. Вече 2 вечери си спи спокойно в креватчето, само ако се събуди през ноща иска да я взема, гушваме се и след като заспи пак я местя. Сега остава да я науча да си заспива сама в креватчето и мога да я местя в детската Simple Smile При Никол стана на около 3 годинки, след като родих.
Днес ще бием пентаксим, купих си платен от аптеката, след толкова години плащане не искам баш с последният да рискувам. Тия лоши отзиви за пентаксима по ЗК ме доубедиха. Не мога да разбера защо има двоен стандарт. Как може по ЗК да е по-кофти, отколкото платения, делим си собствените деца на плащащи и неплащащи. За който се интересува и не е бил още, да знаете че ако си купувате, плащате един а ви дават 2, може да се разберете с аптекарката да платите половината цена и да си вземете само единият.  Peace
За 1Ви юни съм предвидила пицария, дано няма дъжд, защото нашата е с прекрасен двор и искам да сме навън.

# 289
  • София
atadar честито! Пожелавам ти лека и прекрасна бременност и здраво бебче на финала  Hug

# 290
Привет,мацки.
Ние сме добре,но нямам много време за нета.Саши е станал голям разбойник ,непрекъснато някоя беля прави или нещо се сърди,та все съм след него.Започнал е да говори доста или по-точно да повтаря всичко,което чуе.Казва дай,нож,дъжд,вода/дуда/,лампа/папа/,куче,пиле,пампи/на памперс/,мое,бати,тати,мама,баба,леля,мие,аки.НАучил е имената на доста познати и ги вика по име.Simple Smile Опасен тип. Grinning
Раде,не знаеш колко се радвам за теб.Дано имаш лека  бременност. Hug  bouquet
Миркам,привет,хубаво,че писа. Hug Целувки на дечицата.
Лек ден засега от нас.

# 291
Привет и от мен Simple Smile
Ние бяхме 3 дни на планина, голям кеф, Елена откачи на чист въздух и нон стоп разходки, чудно си изкарахме Simple Smile
Джоя, мерси за инфото за пентаксима
Атадарче, много се радвам и аз, знам че много искахте....Много хубава бременност ти пожелавам
Миркам, хубаво, че пишеш , пиши по-често,,,
Нямам време сега да се включа по обсъжданите теми...по-късно:)
Хубав ден на всички

# 292
atadar честитоооо  bouquet Много се радвам за теб Hug Само положителни емоции ти пожелавам и едно здраво бебче на финала newsm32

# 293
К'ва съм блейка  ooooh!
Атадар, честито, лека бременност, прекрасен бебок, и много послушен батко  Heart Eyes

# 294
  • Лавал-Пловдив
Честито атадар, лека и безпроблемна...

# 295
Раденцееее......Честито официално потвърждение!  Grinning    bouquet Леко до края и добър батко да помага  Peace

# 296
Атадарче честито! Лека и безпроблемна!  Hug

# 297
Здравейте  Peace

Раде браво!!! Пожелавам ти лека бременност и сладко бебче на финала  Hug

При нас нищо ново. Малката дивее, и като папагал повтаря всичко което чуе  Laughing Вчера с баща ѝ бяха на парка цял следобед и снощи едва устиска до 8 и заспа още докато я миех  Joy Голямо тичане е било с баща ѝ  Laughing

# 298
Честит 1-ви юни на всички дечица!

# 299
  • София
Да е честит празника на всички дечица!

adatar честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и накрая едно прекрасно бебе!

Общи условия

Активация на акаунт