И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 661
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Деси, обикнвенна кръв ли е, в някоя лаборатория, или на специално място. Определено бих си направила, аз съм 100% според майка ми, не карала, ама мъжът ми има едни странни петна под едната ръка, според свеки може би е карал варицела, а меже би не Simple Smile Бих направила теста на секундата!
Венозна кръв във вирусологията на Столетов,до затвора.Около 40лв.беше изследването.

# 346
Здравейте мацки,
това за топките изобщо не съм го пипала аз Rolling Eyes,но днес ще пипна въпреки,че си мисля да са си на мястото Wink
Не знам вие как сте ама Теодор почна много да повтаря и да приказва.Общо взето думите,който казва са-добър ден,Мики Маус,Мечо,Мерси,Благодаря малко заваляно,но се разбира,маймуна е Муна LaughingКалинката е Кинка,тати джипа кола е изречение направо,защото ги казва в този ред винаги,казва как се казва "Тео" на колко е години,показва къде са му зъбите,ушите,носа и очите,вика Ела Ники или там който му трябва Laughing и много други неща,който не се сещам в момента Peace

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 17:05 от -silvana-

# 347
Деси, мерси  Hug
Днес ще водим Марина, за разчитане на пробата, демек дали има имунитет. ръката не се зачерви, има малко бледорозово петно, ама дали е добре или зле...ще разбера в 12.
Мойта щерка Маринка, оня ден ми разби носа с крак, какво се премяташе по спалнята, и така ме нацели, шурна една кръв, детето се стресна, мен ме боли, ни да и се карам, ни да и се радвам. Сега съм малко надута, ама ква сила извади дребното  ooooh!
-silvana- , говори и разбира, даже нон стоп бърбори и пее песнички, ама не винаги я разбирам. Ето вчера следобед беше при дядо си. Той има една чантичка, която се заключва и вътре са лекарствата му, сърдечно болен е, ами уж я гледат, ама на, чантичката я няма, не се притеснявам че е лапнала нещо, защото няма как, ама се притеснявам за баща ми, че са редки лекарства. Е накарах му се че е позволил Марина да ги докопа де, после питах малката"ти ли взе на дядо чантичката"..."дам"...къде я сложи "там" и сочи с пръстче Simple Smile

# 348
Джоя, дано да е положителна пробата.
Ние махнахме памперса. Вече си казва за всичко. Но едни месец беше ужас, особено с акото. Къде не ли не се наака, и колко пъти до ръсеше из къщата. Но аз чистех и обяснявахме и изведнъж стана. И аз не разбрах как. Не говори, но си дърпа гащите. Понякога казва " Аво". Малко се притеснявам с този говор, но май взе да се отпуска. Казва - ти, там, туй, тези, а - аз, кака, когато поиска, ама- сама с ударение на първото а, и ама - за ядене, с ударение на второто а. Вера успя сама да си обуе сандалите за вкъщи.
С бибата ще имаме проблем и не. Търси я, за да заспи, но на яслата заспива без нея. Но мен ме свързва с нея, защото като ме види и веднага си я иска.

# 349
Усмивко, топките и аз ги търся като му е студ. Нормална реакция е да се свива кожата и да се крият.
Пусни го на топло (във вана примерно с топла вода) и погледни дали си слизат сами. Ако си слизат са си ок, ако не може би става въпрос за т.нар. "асансьорни топки" ама това вече само специалист може да каже доколко е проблем и дали е проблем изобщо  Hug

# 350
Маринка има имунитет, няма да бием нова ваксина  newsm44
Бяхме сутринта и на детски гинеколог, ама така и не влязахме, имаше над 20 момичета и хич не ми се чакаше в тая жега. другата седмциа нов опи, дано лапетата да са заминали на море...

# 351
Здравейте и от мен с тези биберони е много трудно нашата кака я отучихме много лесно казах й че бащай е хвърлил бибата в печката и имаше малко рев но свикна, но с малкия незнам как ще стане  n newsm78 newsm78 newsm78

# 352
  • София
Здравейте момичета,

Почерпете се за мое здраве, имам рожден ден днес Simple Smile

Хубав ден на всички!!!

# 353
Да си жива и здрава, а всички да те обиат и да те носят на ръце.  bouquet  bigdance2 bdbaloni

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 17:14 от buba_katinka

# 354
Ендира, честито, много здрава, обичана и щастлива !

# 355
Бъди щастлива, мила ЕНДИРА!
  newsm59 nbirthday newsm59

Катето ми е с вирус, разстройство и температура. Почти отминава-та се надявам вече да поспя  Shocked ...

# 356
Честит рожден ден Ендира !!! Пожелавам ти много здраве,любов и много усмивки в живота ти    party023  hbday

# 357
                                     endira Честит рожден ден!!!
      Пожелавам  ти успехи във всяко твое начинание!

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 22:59 от -silvana-

# 358
Честит рожден ден endira  newsm59 nbirthday  ura,желая ти много здраве,щастие ,късмет и много любов  Simple Smile

# 359
  • София
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания!Страхотни сте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт