И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
-silvana-  снимките са супер............много красиво и изпипано е всичко! Поздравления! А теб като те видях и се сетих едно наше познато детенце казва : мама е мадама,мама хубавица  Peace
Мерси за поздравленията...радвам, се че  и на вас Ви е харесало!!!
Ама мама не всеки ден е хубавица и мадама Joy защото от Тео няма време да се нагримира даже Wink

# 226
  • благоевград
-silvana-  Страхотен малък Теодор /всички с това име са красиви  Blush/ Снимките са мн хубави ,останаха ми очите в тортата  Grinning. А ти наистина изглеждаш мн секси ако се дължи само на Тео то да вземеш да ми го пуснеш за 2 или 3 седмици  Laughing

П.П. а къде се случва събитието ?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=219978778012713&set=a … ype=1&theater      Eто го и моя красавец.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 17:11 от ina_maria

# 227
Олеле Ина, твоя как е награбил девойката ТУК  Joy страшен!
А с каква камера и обектив снимате?

# 228
-silvana-  Страхотен малък Теодор /всички с това име са красиви  Blush/ Снимките са мн хубави ,останаха ми очите в тортата  Grinning. А ти наистина изглеждаш мн секси ако се дължи само на Тео то да вземеш да ми го пуснеш за 2 или 3 седмици  Laughing

П.П. а къде се случва събитието ?

В Казанлък беше събитието.За фигурата...Тео е главният виновник hahaha ако искаш няма проблем ще ти го пратя Wink

Хубавец Heart Eyes

# 229
  • благоевград
Олеле Ина, твоя как е награбил девойката ТУК  Joy страшен!
А с каква камера и обектив снимате?

За награбването ,те са си любов от както са родени Heart Eyes На Теди му дай само да целува девойки  4470 Отностно фотоапарата  smile3509 / ей ама опитното око как веднага откри че е професионален апарат thumbsup  / той е на таткото на девойката и незнам модела но мога да питам

# 230
Ина-Мария, голям любовчия този Тео. Heart Eyes

Еди, а твоите мъжлета са едни красавци. А Крис колко много е пораснал, и все по-хубав става. Hug

Тук времето се усмихва, за разлика от вчерашната дъждовна събота. Ще се възползваме от дълга разходка. Хубав ден на всички

# 231
Здравейте.
-silvana- не стигнах до фейса тези дни, но ще се постарая довечера да поправя грешката и да разгледам снимките.
Джоя, моля те кажи подробно за процедурите и дай координати на този санаториум. Ще ми се  да заведем моите там.
За памперса - два дена се справяше геройски детето. В събота имахме 3 напикани памперса, а вчера само 2 и те са моя грешка. Първи път я питах " Имаш ли ако", тя ми каза " Да", но аз се помайвах докато стигна до гърнето и тя се напиша. А втория път просто трябваше да я сложа веднага като се прибрахме от разходка, но аз пък реших първо да прибера колело и после тръгнах да я слагам и настъпих локвичката.

# 232
Ронка, мерси Simple Smile Големия хубавее и и се магарее, ама това е положението. Вече си има гадже в училище и се опитва да ми държи тон  Mr. Green

Ина, ми то личи, че е DSLR Simple Smile)) Любопитствам и за обектива (изкривяване съм получила с тия снимки  Crazy)

Днеска остригахме малкия и не мога да си позная детето  Joy Толкова променен ми се струва...
Забелязах и, че не стъпва добре. Струва ми се, че има някакво плоскостъпие. По това, което изчетох, май е още малък за да го водя на ортопед, но ще започна масажи на стъпалата профилактично и ще го разхождам бос по тревата на двора... Някой ако е по-запознат с тази материя да пише  Hug

# 233
Много са ви хубави дечицата,жалко,че много мами вече не пишат,за да ни покажат наборчетата.
Аз ,за съжаление,имам един смотан апарарат,никакви снимки  не прави,отделно все му забутвам някъде зарядното и вечно е без батерии,та нямам скорошни снимки.
Ние сме добре,целият уикенд бяхме при  майка ми,пуснахме децата по сандали и голи крачета навън.Сашо доволен-предоволен.
С отбиването нямаме никакъв напредък,вече едва гледам.Още не мкога да се събудя  днес.
Дани има още 3 дни училище и идва ваканцията,поне да не ставам в 7.00ч. сутрин.Дано имаме хубаво лято и много игра навън.

# 234
Здравейте!
Всеки ден ви чета, но нещо не ми се пише много много. Ние растем и дивеем. Гери ходи на ясла, аз на работа.
Все още сме с памперс. Бях я научила преди да тръгне на ясла след сън и одста често през деня да сяда на гърнето, но откакто тръгна ясла декември месец, не иска и да чуе за гърне и само като го види и реве. Не знам какво ще се правим. Чакам да се постопли и да пробваме да махаме памперса, но да видимкак ще стане това.
За къпането не ми се говори, защото е някакъв кошмар при нас. Реване, та чак съдиране. Пробвах какво ли не-забавлявам я, докато я къпем, и биба има, и пяна й правих, и аз се се мокря, за да види, че не е страшно, но не и не. Един рев е в банята, та чак ми се струва, че комшиите ни мислят за луди като стане време за къпане.
Еди, Гери на моменти с едното краче като че ли стъпва на криво, но това се случва на деня един път и не знам дали е повод за притеснение newsm78
Ваксината още не сме я били, защото почти весик месец поне по един път е болна и все я отлагаме. Но този месец съм се наканила вече да я закарам, за да й я бият.
Хайде хубав ден на всички!

# 235
  • благоевград
И ние днес се остригахме ........с много рев ама сега сме неустоими  Flutter
Вече ме питаха дали е момиченце  Embarassed

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=223894307621160&set=a … ype=1&theater

# 236
  • Русе
Привет, момичета!

Само да драсна 2 реда, че сме добре. Нямам време за нищо и не съм влизала тук много отдавна! Дори не съм ви чела. Ще записвам второ висше и сега уча за кандидатстуденстки изпит, работя по малко, пътуваме по много и така времето си лети...

Не знам какво обсъждате в момента, но да вметна някой неща за Симеон - попива всяка простотия, която види от другите деца. Просто ме вбесява! Някой му бръкне в окото и той хоп веднага бърка на всички деца на площадката в очите! И вече избягвам да го събирам с много деца.
От снощи реших да го отбивам и мина успешно, но да видим и днес как ще е. Просто нямам сили вече, а и той иска постоянно да суче и изпада в истерия като не му дам, така че реших да си спестим нервите...

Ставам, че не ме оставя на мира.

Поздрави и скоро пак ще се включа! Hug

# 237
Цитат на: ina_maria link=topic=574243.msg18707654#msg18707654 date=1305539816
[url
Аз не го виждам Rolling Eyes

# 238
  • благоевград
 Опитай пак  Peace

# 239
thumbsup имате почти като нашата прическа...

Общи условия

Активация на акаунт