Април е. Пролет е. В очакване на хубави неща сме!

• 10 700
  • 181
  •   1
Отговори
Честит рожден ден на Амалия!  Heart Eyes
Чакаме само хубави новини от Марти и от чаканите момчетии на Кроела и Хера!  Heart Eyes Hug

# 1
Чакаме само хубави новини от Марти и от чаканите момчетии на Кроела и Хера!  Heart Eyes Hug

Peace  bouquet Hug

# 2
  • Разград-София

Peace  bouquet Hug

newsm10 newsm17 newsm51 smile3525

# 3
  • Варна
Честит рожден ден на Амалия!
Нека новия месец донесе много хубави новини за всички!  Hug

# 4
  • София
Честит рожден ден на малката ламичка,да е здрава и много щастлива!  bouquet

Нека този месец ни носи само хубави новини и слънчеви дни!

Фивка,с теб съм и се раздвам на всеки малък напредък на борбено Марти! Hug Heart Eyes

# 5
Честит 4-ти Рожден Ден на пораснала Амалия!  Heart EyesДа расте все така добър рецитатор! Wink Да е жива, здрава и мноого палава!

Ламичке, честит празник!  bouquet Пък ти ако искаш можеш да пуснеш клипчето с рецитала, че да му се порадваме дружно! Това вместо почерпка примерно.  Mr. Green

Мдааа, този месец трябва да донесе пролетен бебевалеж! Чакаме двете  юначета с нетърпение!

# 6
  • Талант на 2012,2013 г.
Щастлив месец на всички момичета пожелавам и аз!!! Hug Hug  bouquet

# 7
  • на дъното
Честито на всички имали повод за празнуване  bouquet
При нас мисията с пампите е невъзможна,а ми се искаше преди яслата да се е научел.Малкото ми маймунче рзбира всичко много добре,но си му харесва майка му да сменя през 15-20мин слипчета,панталони и т.н ooooh!.Тука времето е ужасно мрачно и тотално ми смачква настроението.Хайде и тука да пожелая леки и усмихнати почивни дни на всички.

# 8
Нека този месец само хубави неща да ни се случват  Praynig.
Рони мерси мила Hug.
Честит рожден ден на Амалия  ,да е жива и здрава и много щастлива .

# 9
  • Варна

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малко новини от нас - от 4 дена бебчо е на кислородна палатка, а от 2 дни ми казват, че е стабилен  Praynig дано да продължава да е така. Започнал е да усвоява по добре храната и от днес спират венозното хранене и ще го хранят само със сонда.

# 10
Фивче браво много се радвам борец е малкия Марти дано да продължава все така да напредва  Hug

# 11
Фивче Hug,страхотни новини!Браво на вас,мила и само такива да носиш Praynig!Силна прегръдка за теб,а на всички пожелавам един прекрасен пролетен месец Април,изпълнен само с позитивни емоции!  bouquet
 Стиснете по едни палчета на Кроелака за утре,когато е големият ден! fingerscrossed fingerscrossed

# 12
  • Варна
Фивче, това са чудесни новини!  Hug Hug Hug Браво на този твой малък юнак!  smile3501
Да продължава все така твоето Марти! Grinning

# 13
  • Варна
Фивче, това са наистина прекрасни новини. Толкова много хора се молят за Марти - всичко ще е наред мила  Hug

# 14
Фивка ,прекрасни думи ... Grinning.Пожелавам на Марти все така да продължава!
ЧРД на Амалия! Да расте здрава и щастлива !

Общи условия

Активация на акаунт