Април е. Пролет е. В очакване на хубави неща сме!

• 10 704
  • 181
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден Исе! Бъди жива и здрава и много обичана мама и съпруга!    bouquet  bouquet  bouquet

# 46
  • Варна
Честита първа месечинка на Марти!
Да е здрав и издръжлив, да хапва добре, да наддава юнашки, а мама и татко да са все по-спокойни за него!

# 47
  • Варна
Честита месечинка на Марти и от мен! Да е жив и здрав и да празнув още много месечинки и годинки!

# 48
Честита месечинка,Марти smile3525!Здрав,усмихнат и много радост да носиш на мама и цялото семейство!Фив,прегръдки от мен! Hug

# 49
  • Варна
Момичета трогнахте ме  Hug благодаря ви  Heart Eyes
Днес видяхме нашия Марти. Вече повече си мърда ръчичките и краченцата, лапаше си пръстчето и си отваряше очичките. Лекарката, която ни даваше информация днес беше много любезна и подробно обясни за състоянието на детето. Все още му подават по малко кислород в кувьоза, белодробно е добре. Бавно наддава грамчета, но трябва още време да се стабилизират нещата. Наблюдават му очичките, засега няма нищо притеснително. Надявам се всичко да продължава да се развива към добро. Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 50
Честита месечинка на Марти и от мен дано да продължава все така да се подобрява
Фивче една голяма Hugза теб

# 51
  • Варна
Честита месечинка на Марти! Да расте и заяква още повече и скоро да си е при мама!  bouquet
Фивър,  Hug Hug Hug

# 52
Браво на малкото юначе!Следващия път с  голяма усмивка да посрещне мама и тати Peace
Фивче,голяяяяма прегръдка Hug

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 20:11 от diana_val4eva

# 53
  • Варна
Марти вече на един месец - Честито  Hug Фивче, все с хубави новини да ни радваш Hug

# 54
  • Разград-София
Честита ви радост, Кроела!   bouquet Да е жив и здрав големият юнак!

Впрочем как се казва? Grinning

Юнака се казва Калоян Simple Smile  3,800 и 52 см.
Да и е жив и здрав на Нели и много да ги радва   Heart Eyes Hug  bouquet

Фивче много се радвам че всичко е наред , дано и за напред да е така и скоро да си го гушкате вкъщи Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 20:33 от Margaret

# 55
  • София
честита месечинка на борбено Марти!Фивка,все такива хубави новини да   носиш! Heart Eyes

# 56
С леко закъснение: Честита месечинка и от мен на Марти! Нека се справя все така добре! Praynig Heart Eyes
Фивка - честит празник!  bouquet Hug

# 57
Честита месечинка на Марти!  Heart Eyes

# 58
Малко на патеричка, честита месечинка на малък Марти. Да е все така борбен. Фивка   bouquet

# 59
Честит рожден ден на Мария! Да е здрава и щастлива! И да реши от кой отбор иска да е  Laughing (Рони, с глас съм се смяла на "Не искаш да е от ЦСКА"). Весел празник!

Фивке, браво на Марти, да расте и пухкавее и скоро да се гушкате.

Общи условия

Активация на акаунт